Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam prawie 31 lat i jeszcze nigdy z nikim nie bylam w lozku

Polecane posty

Gość gość

Wczoraj sobie uswiadomilam, ze na lozu smierci moge zalowac.

Gość gość
A byłaś na sianie albo w dyskotekowej wc?

Gość gość
na łożu śmierci na pewno będziesz żałować, więc nie trać czasu.

Gość gość
Nie masz czego Ale z drugiej strony ja tam nie żaluje że nie jestem dziewica. wiem jak to jest uprawiac seks i się nie muszee zastanawiac :p A nie mialaś okazji? czy trzymalas dla tego jedynego?

Gość gość
Wziąłbym Cię na żonę.

Gość gość
Cos pomiedzy nie mialam okazji i trzymalam dla jedynego, ktory niestety sie nigdy nie pojawil. Zakochalam sie dwa razy w zyciu, ale faceci nie byli osiagalni. Pierwszy mieszkal po drugiej stronie polkoli, a drugi okazal sie gejem.

Gość gość
I nawet cipki nikt ci nie wylizał? Sam seks jest przereklamowany, ale lizanie cipki jest superaśne :)

Gość gość
No widzisz, ze jakos nie.

Gość gość
ale lizanie c*pki jest superaśne usmiech.gif takie sobie, mało który umie to robić, większość macha jęzorem jak krowa na pastwisku, Żadnej przyjemności z tego

Gość gość
Mam 18 lat, możemy spróbować :D

Gość gość
To żałuj, ale z drugiej strony jeśli nie trafiłaś na miłego faceta, który lubiłby to robić i robiłby to również dla własnej przyjemności, to może i lepiej że nikt cię nie pieścił, bo nieudolny partner może bardzo zniechęcić.

Gość gość
Ciekawosz mnie zzera. Tak sie zastanawiam jak to jest. Przeciez to wszystko niby tylko trwa tak do pol godziny, a nazywaja to "spedzaniem nocy." Co sie pozniej robi? Przytula, spi, kocha ponownie?

Gość gość
takie sobie, mało który umie to robić, większość macha jęzorem jak krowa na pastwisku, Żadnej przyjemności z tego x Bo źle dobierasz do tego partnerów, albo ja miałam fart że trafiałam na takich co wiedzieli jak to się robi i robili to z czułością i ogromnym zaangażowaniem.

Gość gość
Coraz więcej takich kobiet. Kultury brak, elegancji brak, szacunku brak.. no i efekt taki że faceci ich nie chcą. Tak wiem że zaraz mnie tu zbluzgacie.

Gość gość
To zależy co cię łączy z partnerem, zazwyczaj kontynuuje się pieszczoty i znów seksik, a potem usypia się razem w objęciach. Seks jest bardzo miły i przyjemny, ale ciężko znaleźć faceta, który byłby czuły i któremu zależałoby na kobiecie.

Gość gość
Nikt Cie nie zbluzga. Masz prawo do swojej opinii.

Gość gość
Jak ja bym chętnie sprawił przyjemność swoimi ustami takiej dziewicy, patrzenie jak kobieta po raz pierwszy przeżywa orgazm podczas takich pieszczot musi być bezcenne :-)

Gość gość
Radzę unikać takich fagasów jak wyżej co chcą się umawiać na seks, bo jak taki oferuje seks obcej kobiecie, to niezły z niego desperat i musi być marny w łóżku.

Gość gość
Boli Cię bardziej to że nie zaznałaś seksu czy miłości?

Gość gość
daj ogloszenie to bedziesz miala 100 amatorow

Gość gość
ja nie znalazlam milosci

Gość gość
sex bez uczucia jest zapewne beznadziejny szczególnie dla kobiety jak jest uczucie,czułość i ta cała 'chemia" działa,to jest nieziemsko:) ale bez tych fajerwerków,to chyba lepsza masturbacja ,przynajmniej wiadomo jaka ścieżka prowadzi do orgazmu

Gość gość
Co mnie bardziej boli - oczywiscie to, ze nie znalazlam milosci, ale widocznie nie bylo mi pisano. Swoja droga trudno tak wszystko zgrac ze soba, aby dwie osoby sie w sobie zakochaly I chcialy tego samego. Wydaje mi sie to juz niemozliwe. Na oferty nie zwracam uwagi. Nawet nie mieszkam w Polsce.

Gość gość
to nie szukaj miłości,ona znajdzie Cię sama daj na luz,to się znajdzie tego nie da się zaplanować

Gość gość
Ani sie nie udalo kiedy szukalam, ani kiedy nie szukalam, wiec nie bylo pisane. Od jakis 4 lat nie szukam I tez nie przychodzi.

Gość gość
dla mnie milosc jest najwazniejsza.

Gość gość
Ja jej nigdy nie zaznalam, wiec dla mnie inne rzeczy musza byc wazniejsze. Na codzien nie ma co sie nad soba uzalac.

Gość gość
jeszcze masz czas na milosc.

Gość gość
watpie czy znajde milosc.

Gość gość
Ani sie nie udalo kiedy szukalam, ani kiedy nie szukalam, wiec nie bylo pisane. Od jakis 4 lat nie szukam I tez nie przychodzi. x ale ewidentnie na tym Ci zależy to więcej bywaj gdzieś,gdzie poznasz nowych ludzi,moze akurat kogoś polubisz,będzisz chciała z tą osobą spędzać czas,a reszta sama przyjdzie... mnie moja "miłość" wkurzyła" na wstępie,zaczęło się od dyskusji,a że jestem gadatliwa,to te dyskusje nie miały końca,potem się okazło,że zawsze są tematy do rozmowy,że nas ciągnie do siebie,i ..poszło:) ...romans jak z filmu,a w sumie na bazie tych przeżyć to by kilka scenariuszy można napisać:),a tak żarło,bo sie spotkały te tzw dwie połówki jabłka,jesteśmy podobni do siebie,owszem są odstępstwa,ale ogólnie podobni.. ale nie jesteśmy razem,niedopowiedzenia,fochy z obu stron..straciliśmy nić porozumienia,on obraził mnie,ja jego,i tak się "ciagamy" od lat... ale choć doświadczyłam tego,o czym niektórzy tylko w książkach czytali:),poza tym sex był obłędny,,,,, pozdrawiam,powodzenia życzę i spadam spać🖐️