Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nadiadi

zazdrosne babsko miesza w moim zwiazku

Polecane posty

Gość nadiadi

Pomozcie i spojrzcie na to trzezwym okiem bo jak nie to pojde siedziec za morderstwo... kilka lat temu poznalam A. i przez tydzien spotykalam sie z nim, ale stwierdzilam, ze nie ma to sensu. A. strzelil focha na pol roku, ale pozniej naprawily sie nasze kontakty i zostalismy przyjaciolmi. A. mial kobiety, ja mialam facetow, miedzy nami do niczego nigdy wiecej nie doszlo. Poznalam K. i zakochalam sie. Niefortunnie A. poznal w tym czasie kuzynke K. Powstaly z tego dwie pary. A. na prosbe kuzynki mojego faceta urwal ze mna kontakt mimo ze nie pisalam do niego, nie dzwonilam, nie odzywalam sie w zaden mozliwy sposob. Wyrzucil mnie ze znajomych na portalu spolecznosciowym. Nie przejelam sie tym bo mialam swojego K. , a kazdy jest panem swojego losu i jestesmy dorosli. Zadecydowal tak, a nie inaczej i uszanowalam to. Minelo kilka miesiecy, a kochana kuzynka zaczela donosic rodzinie mojego K. ze bylam z jej facetem i rozne niestworzone rzeczy nagadala, ktore prawda nie byly bo byly zbyt mocno podkolorowane. K. Nie chce mnie znac, jego rodzina nie wiem co wie, ale pewnie cos okropnego, a kuzynka pozbyla sie mnie calkowicie z zycia tyle, ze jakim prawem?!? Nie mieszalam jej w zwiazku wiec dlaczego ona to zrobila z moim? Prawie 45 lat kobieta ma, a takie numery odstawia?? Jak mam naprawic relacje z K? Fakt zatailam przed nim, ze przez chwile spotykalam sie z A. ale zrobilam to w obawie, ze strace faceta i przyjaciela. Myslalam, ze wybieram mniejsze zlo skoro nic mnie nie laczy z przyjacielem. Nie chcialam stawac przed wyborem ktoregokolwiek z nich... probowalam wytlumaczyc to K. Ale bez skutku... jakim podlym czlowiekiem trzeba byc by mieszac w te sprawy rodzine...

Gość gość
a co to za miłość że można ją rozpieprzyć jedną plotką? jakby K kochał cię naprawdę, to usiłowałby to wszystko wyjaśnić a nie dawać ci od razu kopa w tyłek podziękuj tej kuzynce, że tak szybko uświadomiła ci z jakim żałosnym fiutem tworzyłaś "związek"

Gość gość
Święta prawda, jak nie chce nawet rozmawiać to dobrze, że już go nie ma