Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gosciowa, następny temat Wam skasowali...

Polecane posty

Gość gość
No czasami nie daje... ale mam w szufladzie dwa magiczne drążki a one zawsze chętne do zabawy :-D :-P

Gość horse24
gościowa Mnie jeszcze nikt nie ogarnął. No popatrz na te krzaki :D No teraz to już niestety wyobraźnia pozostaje :P

Gość gość
Śmieje się z tego co napisałeś o 'dawaniu rady' przez mojego męża :-D telefon 72%. Spokojnie... ;-)

Gość horse24
gośc Drążki :D:D Jaaaaa :D Hehehehe :D Phi :D Ale ... 2 ? To ich też potrafisz zamęczyc skoro musisz na zmianę ? :P

Gość gośćiowa
Ja tam myślę że cykora masz trochę przede mną...szkoda bo niegłupi się wydajesz:) możemy i tu pogadać o niczym. gość, a piszą tu że my niedajki:D

Gość horse24
gośc 72 % brzmi obiecująco ale nie oglądaj tylko żadnego video :D Tylko bez skojarzeń :P

Gość gośćiowa
No tak, to ogólny:D

Gość gość
Gosciowa, chyba amant ci sie wycofuje rakiem... Prawik, dawaj tego meila poki dziewczyna chętna ! Chyba ze do końca zycia wolisz sam marszczyć freda.. :-P

Gość gość
A co? Szukałaś tematu na ero? :-D bo teraz ja nic nie rozumiem...

Gość gośćiowa
Teraz to będzie zachęcony:D

Gość horse24
gościowa NIe mam cykora. NIe noooooo :( Ja się nie martwię tym, że jeszcze nigdy nic. Jako zaletę też tego nie traktuję. Życie to dla mnie zabawa i robię sobie to co chcę :D No ale z głową jakoś tak. Możemy zrobic tak, że będziemy sobie pisac na e-maila. Później się fotkami wymienimy. Spotkamy się w końcu i wtedy się okaże jak to jest z nami. Ale ... i tak ciekawe skąd jesteś :D

Gość gośćiowa
Bez skojarzeń miało być...temat mam w ulubionych dopóki istnieje:D

Gość gośćiowa
horse... Teraz to mi stracha napędziłeś:D Na jakiego maila mam napisać?

Gość horse24
gościowa Ale tak swoją drogą to zaskakujesz mnie, że nie skreślasz takiego krzaczastego chłopaka. NIby na co innego patrzysz ale jednak z higieną stoję na bakier :D A Twoim zdaniem powinienem ogolic się czy może tak zostac ? Zawsze wydawało mi się, że takie owłosienie bardziej podnieca kobietę. To tak samo jak jest coś takiego jak końskie włosie, które można zawiązac na penisie :D Wtedy podobno kobiety odlatują :D Kiedyś to sprawdzę :P

Gość gośćiowa
Umiejętność prowadzenia a nie tylko zainicjowania dyskusji jest największą zaletą:)

Gość horse24
gościowa. Mam dla Ciebie złą wiadomośc :P Ty nalegasz na e-maila a ja na Twój adres :D Tak się zastanawiam jaki masz znak zodiaku. Może taki jak ja ? Lew ? Jeśli nie to nie mów. Spróbuję jeszcze 2 razy ok ? ;) Później Twoje imię będę zgadywał ;)

Gość horse24
gościowa Prowadzic rozmowę jest łatwo. Ja tam nie rozumiem jak możliwe jest to aby była niezręczna cisza itd. A jednak niektórzy mają takie problemy. Z dwojga złego już chyba wolę byc prawiczkiem :D Czasem jednak jest trudniej pogadac jak trafisz na jakiegoś desperata albo chama. Ale wtedy można po kimś pojechac i też jest zabawa :D I nie to, że wulgarnie ;) Z Tobą dobrze mi się gada. Dobrze, że nie miałem dziś w planie treningu bo pewnie bym opuścił ;) No ale ciekawe czy miałabyś ochotę ze mną na pieszczoty gdybym nie zgolił krzaków ? ;) Dużo moich pytań opuszczasz :( Na miejscowośc już nie nalegam. Ja jestem z Warszawy.

Gość horse24
ale gośc niech nie zapomina o nas :( Drążki mogą poczekac :D

Gość gośćiowa
Nie prowadzę na forum takich rozmów:) dzieli nas lekko ponad 100km w takim razie. Lwem nie jestem

Gość gość
Sorry, tak jak mowiłam, jestem na telefonie, jade na dwa "fronty" , a niestety nie mam podzielnosci uwagi.. Ale w sumie, co ja Wam potrzebna ;-) A Ty prawik sie teraz nie wycofuj i nie zagaduj o znak zodiaku bo Ci panna uśnie :-D

Gość gość
Z tą jazdą na dwa fronty to sie wkopałam...:-P prosze bez skojarzeń :-D :-D :-D

Gość gośćiowa
Spoko ustaliliśmy że to nie ero:D

Gość horse24
gośc Na 2 fronty jedziesz ? :D Czy to o drążki chodzi ? :D NIe, nie uśnie mi ;) Z resztą jak uśnie to przynajmniej popatrzę jak śpi ;)

Gość gośćiowa
Haha popatrzysz:D

Gość gość
Powiadasz że popatrzysz... :-D ja wątpie :-P

Gość horse24
Gościowa Naprawdę wolisz na e-maila popisac ? Tu też jest fajnie ;) Jeżeli nie lew to strzelałbym jeszcze w : skorpion i strzelec :P Odrazu imiona Ci nadam :D Monika, Małgosia, Dorota.

Gość gość
Wwiedziałam że uczepi sie tych drążkow! :-D :-P

Gość gość
Ja Wam powiem swoj znak. A co tam. Jestem panna. Dobry znak czy lipa?

Gość horse24
No tak, najpierw popatrzę :D A tak w ogóle to ciekawe jak to na śpiocha by było :D Hahaha :D Ale musiałbym byc ostrożny :D Serducho waliłoby jak u myszy :D A tak jako ciekawostka to serce mysie wali 800 uderzeń na minutę ;) Nieźle co ?

Gość gość
Fajnie jak byscie sie spotkali w realu :-D serio sie wkreciłam :-D dacie znać jak sie spotkacie? ;-)