Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gosciowa, następny temat Wam skasowali...

Polecane posty

Gość gość
Ty mnie nie wkrecaj... :-D :-P

Gość horse24
Hehe czemu mam Cię nie wkręcac ? ;) Wciągnę Cię w swoją gierkę :D Będziemy grac w pokera ;) Umiesz w pokera grac ? ;)

Gość horse24
Marta. Myślę że masz 38 lat. Zgadłem ? Takie widzenie mam :D

Gość gość
Uwielbiam cygana, ale zyebał ostatnio tymi ekscesami. No sorry za przekleńsywo ale krew zalewa. Lubie Mammeda, jego styl walki. I nie mowimy o wyglądzie, bo akurat nie gustuje w "kolorowych". Pudzian mnie rozsmiesza, ale w sumie podziwiam za determinacje. Co jeszcze? Nie chce mi się wymieniać... to tak z grubsza. Ps. Nadal pisze z tel. I mi troche niewygpdnie trzaskać elaboraty ;-)

Gość gość
Nie, nie zgadłeś :-D

Gość horse24
Pudziana to i ja podziwiam. Ostatnio jednak sprawdziłem jak on to robi, że ma w sobie tyle konsekwencji, ochoty do ciężkiej pracy itd. Otóż okazało się, że to mistrzowska liczba w numerologii. Jego numer to 33 ! To ogromna wibracja. Ideał to 44 ale 33 to numer 2 ze wszystkich liczb ! Mistrzowskie liczby to jeszcze 22 i 11. Reszta od 1 do 9 to tylko zwykłe numery ;) Ja jestem 6 a szóstki to przede wszystkim rodzina. I u mnie się zgadza. Rodzina najważniejsza, taki jestem. A widziałaś walki Fedora Emalianenko ?

Gość horse24
Nie możliwe, że nie zgadłem :D A blisko byłem ? Załóżmy +/- 5 lat. Zmieściłem się ? ;) Marta powiedz jeśli mnie lubisz :D

Gość gość
I nie zgaduj wiecej bo i tak nie powiem. .. :-P nie dlatego ze jakos szczególnie mi zależy na tym bys noe wiedzial, ale o to ze nie chce być rozpoznana... ;-) skad mam wiedzieć kto to czyta? Moze moja szwagierka?

Gość horse24
Marta jak sobie życzysz ;) Myślę jednak, że dopuki nie podasz swojej miejscowości ani danych na temat ile masz dzieci, gdzie pracujesz, jaki masz kolor oczu albo w co się ubierasz to nikt na podstawie danych na temat samego wieku i imienia nie będzie raczej snuł podejrzeń. A tak w ogóle to nie ma co się wstydzic tego kim się jest i co się mówi :D U mnie na fotce pół twarzy było widac :D No i krzaki :D

Gość gość
Co Ci z tym wiekiem tak zależy? Nawet szantaż stosujesz? :-D

Gość horse24
A jeśli szwagierka się dowie, że brat nie daje rady to nic się nie stanie :D

Gość gość
No prawda :-D pokazałeś bardzoo wiele, ale pytanie czy TY TO TY? Bo może juz z kimś innym pisze i nawet o tym nie wiem :-D

Gość horse24
Marta. Dobra, już nie nalegam z tym wiekiem. Czasami poprostu sobie tak zakłądam, że coś muszę wyciągnąc od kogoś i chcę sprawdzic czy będę umiał :D Nieważne ile masz, ważne że lubisz swatac :D To dobrze o Tobie świadczy :P

Gość gość
leeeeeeechhh mistrzem :-d :-d :-d uuuuu bedziesz płakał?

Gość horse24
Jak to z kimś innym ? Napiszę sobie na brzuchu MARTA i wrzucę foto :D Nie no ... jak ja to odmyję :P Marta ... albo zróbmy sobie jakiś taki konkurs właśnie. Ty sobie na cyckach napiszesz Mariusz i mi pokażesz a ja postawię swojego ptaka i uwieszę na nim jakiś koszyczek i w środku będzie kartka z napisem MARTA :P :D:D hehehe ale ja gupi jestem :D

Gość gość
3:0 :-D :-D :-D

Gość horse24
Lech 3:0. Nie, płakał nie będę. Wygrał lepszy mam nadzieję. Gorzej jeśli sędzia dorzucił swoje 3 gr :P Dla mnie tak liczą się tylko europejskie puchary. Nie interesuje mnie kto wejdzie do LM, ma poprostu ktoś wejśc bo ile można czekac :(

Gość horse24
Marta ... Jak to pisałaś ? Nie lubisz piłki bo sędzia kalosz ? :D A jak mecz wyglądał ? Kto grał dobrze ? Nowi piłkarze podołali ?

Gość gośćiowa
Ejjj mam wrażenie że dostałam kosza od 24latka:D jak mogłaś Martuś;D jednak nie ma co brać się za małolatów...hihi

Gość gość
Już pozamiatane, kibice Legi poszli w długą :-D nie, no sedzia tez kilka razy dał przysłowiowej d... ale na korzysc Legi. O kurcze.. 3:1 PRZEZ FARTA plecami

Gość horse24
Karolina ;) Jakiego kosza ? Małolatów ? Osz Ty ! :D Byłabyś przy mnie bezbronną dziewczynką :P

Gość gość
Spoko Karolinka, on się tylko nudził to brał co zostało, ale nie poważnie :-D teraz ja Was zostawiam... BAWCIE się robaczki kochane :-D

Gość gośćiowa
Tak jasne:D wy nie sypiacie, czy jutro wolne?

Gość gośćiowa
Tylko nie o robakach:D takich kręcą starsze mężatki i to fakt a i pewne siebie:D

Gość horse24
Ja mam wolne ale powoli będę się zbierał Karolina ;) Chyba że chcesz pogadac ;)

Gość horse24
Karolina Ty jako grupa krwi 0 też jesteś pewna siebie :D Jaki masz kolor włosów ? ;)

Gość gośćiowa
A nie mówiłam...idź idź...ja o 6 wstaję. Dobranoc

Gość gośćiowa
Szatynką jestem naturalną

Gość horse24
Szatynka. Oooo to trudno kolor oczu zgadnąc :( Jaki masz ? ;)

Gość gość
Ok, nie robaczki :-D cukiereczki, może byc? :-D dobrej nocy Wszystkim. Uciekam... moze na bzykanko? sie zobaczy... ;-) narka :-D 🖐️