Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wredna matka chlopaka

Polecane posty

Gość gość
a

Gość gość
Dlaczego jest w naturze kobiety sie wiecznie oszukiwac Czy nie widzisz ze nic sie nie zmieni, ani on ani matka raczEj ty!!!nos te rozowe okulary

Gość gość
Ja się właśnie nie oszukuje. Ja się realnie zastanawiam nad swoją przyszłościa. Jakbym była bezmyslna to pewnie bym za niego wyszła i nie myślala o tym co będzie, a ja myśle...

Gość gość
a gdzie ten sad? daleko od ich mieszkania? niech on sprzeda ten sad i kupi mieszkanie! dla mnie to zwykły debil skoro widzi jak jest między matką a dziewczyną a nie chce tego zmienić - zależy mu tylko na własnej wygodzie a z debilem może być tylko debilka - tacy ludzie zawsze się szukają i znajdują wyobrażacie sobie dzieci wychowywane w tej atmosferze?

Gość gość
W sumie jestem jeszcze młoda więc moge sobie ulozyc zycie z kimś innym.. Gdyby tutaj sytuacja byla inna , chocby jego matka to wszystko by inaczej wygladalo... A tak to ta jedza zniszczy nasz zwiazek

Gość gość
Jakbym była bezmyslna to pewnie bym za niego wyszła i nie myślala o tym co będzie, a ja myśle... xxx a oświadczył się chociaż i planuje z tobą ślub? a co na to jego matka? pytałaś czy się zgodzi, żebyś tam zamieszkała??? myślisz, że ona nie ma nic do powiedzenia w swoim mieszkaniu?

Gość gość
12:11- No wiec, on powiedział,ze on tego sadu NIGDY nie sprzeda bo on mu daje duze dochody i to jego pasja i koniec

Gość gość
A tak to ta jedza zniszczy nasz zwiazek xxx ty idiotko! WASZ ZWIĄZEK NISZCZY TEN MAMINSYNEK, KTÓRY NIE CHCE SIĘ USAMODZIELNIĆ!!! najlepiej zwalić winę na jego matkę i wybielić misia, który ma w du/pie twoje potrzeby, samopoczucie i twoje plany ona ma prawo cię nie lubić - ale to on powinien dążyć do rozwiązania tej sytuacji

Gość gość
12:13- Tak planuje ze mną slub, juz nawet kupił pierścionek,ktory sama wybierałam, ale czekamy z tym do konca moich studiow... Jego matka oczywiście, ze ma cos do powiedzenia w swoim mieszkaniu wiec wcale sie tam nie rządzę, ale to też po połowie mieszkanie mojego faceta, a ja jestem tam jego gościem

Gość gość
12:13- Tak planuje ze mną slub, juz nawet kupił pierścionek,ktory sama wybierałam, ale czekamy z tym do konca moich studiow... Jego matka oczywiście, ze ma cos do powiedzenia w swoim mieszkaniu wiec wcale sie tam nie rządzę, ale to też po połowie mieszkanie mojego faceta, a ja jestem tam jego gościem

Gość gość
czyli twardo twierdzisz, że jak on ma zapisaną połowę mieszkania to będziecie razem mieszkać i robić jego matce na złość - brawo! jak ma takie wspaniałe dochody z tego sadu to niech kupi mieszkanie! jednak jesteście debilami - i ty i on!!!

Gość gość
12:19- ja bym chciała żeby kupił mieszkanie ( choc aż tyle oszczedności to on nie ma musiałby wziąc kredyt czego on nie chce) ,ale onnie ma zamiaru tego zrobić Więc narazie spotykamy się albo u mnie ( gdzie ja wyjamuje pokój na stancji) albo u niego gdzie mieszka jego matka Napewno nie wyobrazałabym sobie z nią mieszkania na stałe bo wszystko co bym robiła byłoby źle i mialabym tak zero do powiedzenia

Gość gość
Bo wiecie, jemu z mama jest poprostu wygodnie. Ona za niego wszystko robi i tak sie przyzwyczaił i dlatego tyle czasu z nią mieszka

Gość gość
już kiedyś autorka zakładała temat - pamiętam te jej wpisy o sadzie zaraz poszukam

Gość gość
Autorko facet ma mieszkanie, sad , prace ... A co ty masz ? Mieszkasz w wynajętej klitce , bez pracy , bez kasy , bez edukacji , bez znajomosci i jeszcze napewno bez wielu " bez" i jeszcze sie dziwisz ze jego matka po tobie jeździ ?

Gość gość
Acha i jeszcze len jesteś , pracy sie boisz ...

Gość gość
Jest u siebie, więc się stara k****a rzadzi. Zaproś ja do siebie i też się zachowuj jak ona.

Gość gość
Gdzie ma zaprosić ? Do pokoiku sublokatorskiego.... Dajcie spokój :D

Gość gość
Jakbym ją zaprosiła do siebie albo kogokolwiek napewno bym taka wredną suka nie byla, bo ja nie mam naszczęście takiego charakteru jak ona... Nie wiem tylko co ona ma do mnie, widocznie to ze jej synka zabieram ,ale to zalosne nie boje sie pracy, ale nie jestem jego żoną, więc praca w sadzie od rana do wieczora codziennie za darmo to moim zdaniem jest wyzysk, tm bardziej, ze napewno by mi nawet za to nie podziekowala...

Gość gość
Jak to nie wiesz co ma do ciebie? Ludzie ci tłumacza ... Przez kilka stron , nie podobasz sie jej , nie chce Cie dla syna . Według niej jesteś golodupcem i leniem :D

Gość gość
Autorko,masz zero wstydu,ogarnij się.Skończ studia,znajdz pracę,wezcie ślub i wspolny kredyt i czas by w waszym wieku się usamodzielnić. Dla mnie taka kobieta jak ty a jestem tez matką byłaby męczącą. Wisiec rodzicom do konca ich dni to jest draństwo. Matka twojego chłopaka nie trzyma go na uwięzi,gdyby chciał to wynająłby mieszkanie by być z tobą.Prawda może być inna. Liczysz na to ze bedziesz pania w cudzym mieszkaniu? a to jest bezczelnośc.Nie masz rodziców,pchasz sie do tesciowej? i jeszcze narzekasz.

Gość gość
To bedzie sobe siedziala z synkiem maminsynkiem bez wnuków i prsze bardzo bo taka im przyszlosc wroze :P

Gość gość
gość dziś a tobie h....do tego z kim bedzie siedziała,a wnuki to moga być takie same tłuki jak ich mamusia wiec po co kobiecie takie bagienko.Poza tym nie uszczesliwiaj nikogo swoimi dziecmi,bo niekoniecznie tego sie pragnie.Dzieci sie rodzi dla siebie,tesciowa moze nie miec parcia na twoje dzieci,swoje wychowała wuec daruj sobie takie czcze prezenty.

Gość gość
ha ha ha,jaka durna pinnda,mysli ze uszczesliwi tesciowa swoimi dziećmi,bu ha ha ha,swojej mamusi zrób tę przyjemnośc:):) A ty autorko to chyba wieczna studentka 27 lat i jeszcze zdolniacha sie uczy????? ha ha ha:):):):)

Gość gość
Do autorki Nie przejmuj sie ze ludzie ci z wiekiem docinaja27lat to jeszcze dobry wiek Co mnie zastanawia to twoj zwiazek , ktory niecwyglada super .wiem ty wierzysz ze ten facet zapewni ci wszystko czego pragniesz prawda jest taka on sie dla ciebie I zadnej innej nie zmieni!!! Daremnie w towierzysz jak I setki innych kobiet!!! Ty jezdzisz do niego ty zabiegasz? Jak myslisz jak bedzie w przyszlosci?dzieci tez nic nie zmienia w waszym zwiasku !!! Widzisz sama jakie panuja stosunki w rodzinie? Czy nie lepiej zostawic tego faceta? Zaden facet nie zmieni sie dla nas zato zmieni nas! Oszukujesz sie tylko I to jest twoj problem

Gość gość
gość dziś druga mądra co uważą że facet jest od tego by zapewnić babie to czego pragnie. A jak zapragnie brylantów to ma zrobic skok na bank? a jak zapragnie by zerwał stosunki ze swoją rodziną do ma dla niej oderwac sie od korzeni??? stuknij się w łeb.

Gość gość
Do goscia 12:56naucz sie czytac ze zrozumieniem To ze twoj maz jest niezaradny nieznaczy ze autorka musi twoj los podzielic!!!! Puknij sie sama w swoj mozdzek!!!!

Gość gość
Autorko jak widzisz baby sa wredne I tesciowe tez bo im synka nieroba zabierasz!!! Ale xhyba jestes w potrzebie jak za takim latasz?

Gość gość
Normalne jest ze kobiety lubia zaradnych obrotnych facetow , sorry chodzi mi o te normalne kobiety!!!

Gość gość
i dlatego ja nie chcę męża bo do niego może być dołączona ta cała zabawa w odwiedzinki teściowe itd.