Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

lubicie być zmuszane do seksu przez swoich facetów?

Polecane posty

Gość gość

....

Gość gość
Bardzo

Gość gość
uznałabym to za gwałt, a gwałt jest karalny :(

Gość gość
lubie jak moj facet bierze mnie od tyłu kiedy najpierw mowie nie a potem mocniej:)

Gość gość
ja tam lubie jak mój mezczyzna naciera na mnie troche .Kreci mnie ale to ma być zachęcanie a nie napastowanie

Gość gość
Nie jestem, żyję w zachodniej kulturze :) polskich frajerów pozdrawiam środkowym palcem.

Gość gość
Słuchaj, nie ma takiego tematu. Powinnaś tylko nie ukrywać, że do seksu to trzeba by Cię zmuszać. Gwarantuję Ci święty spokój. Biologia wymusza na facetach (z wyjątkiem dysfunkcjonalnych niedofacetów) konieczność seksu, więc będą Cię omijali jak zarazę. Ty myślisz, że faceci lubią takie wymuszanie? Z wyjątkiem jakichś pokręconych sadystów NIE! To tak jak żebracy mieli by lubić żebrać, głodujący żreć śmieci itp. Powszechnie (przez baby) uważa się, że faceci z wiekiem dostają szmergla i biorą sobie młode kochanki. NIE! Z wiekiem to babom się odechciewa, a skoro faceci muszą, to szukają młodych, bo już poznali, że ryczącym czterdziestkom nie chce się chcieć. Wymyślają bzdury, że im się odechciało, bo on nie wynosi śmieci, rzadko się goli, a często popija. Tym samym babsztylom przed laty nie przeszkadzało, że gdy sobie podrinkowali, to zarostem drapał jej cycki, a śmieci oboje wyrzucali przez okno akademika na łby przechodniów.

Gość gość
Oszzzz zaś zmuszanie :P ...czy juz nikt nie kocha sie dla przyjemności ? :) Res jakos tak czułam, ze tu cie spotkam ;) R

Gość gość
To ja zmuszam swojego faceta do sexu. :D

Gość Szczęśliwy i współczujący
To ja napisałem ten spory, poirytowany post. Ja go nie kieruję w stronę Kobiet, ale TYCH kobiet. Tych, które trzymają facetów "na głodzie", uzasadniają to przyczynami leżącymi po stronie facetów, choć rzecz w zaniku ich kobiecości. Ja nie mam najmniejszego powodu do skarżenia się na "moją" Dziewczynę, ale żyję wśród ludzi i widzę sporo dramatów wynikających z zaniku popędu płciowego, NAJCZĘŚCIEJ u kobiet. Cholera. Bywają grube babska, które się tłumaczą, że ograniczenie jedzenia jest PONAD ICH SIŁY, że jest to dla nich torturą. Odmawiają zaś uznania męskiego popędu płciowego za równie potężny imperatyw. "CUDZE ZĘBY MNIE NIE BOLĄ, WIĘC NIE WIERZĘ W ICH BÓL"

Gość gość
Moze monogamia nie jest stanem, ktory lubią nasze ciała ?

Gość gość
A czy dobrze rozumiesz sens określenia "pies ogrodnika"? Taki pies sam nie zeżre niczego z ogrodu, ale innym na to nie pozwoli. One same już nie potrzebują seksu, ale ciebie zagryzą, jeśli ty swój głód będziesz próbował zaspokoić.

Gość gość
@ Res Pewnie, ze zauważyłam ...nudno bardzo sie zrobiło :) R

Gość gość
"Tym samym babsztylom przed laty nie przeszkadzało, że gdy sobie podrinkowali, to zarostem drapał jej cycki, a śmieci oboje wyrzucali przez okno akademika na łby przechodniów" tekst obłędny przypomnę go sobie za kazdym razem gdyby, przypadkiem, kiedykolwiek :) dopadła mnie przypadłość "nie chce " albo " nie potrzebuje" R

Gość gość
Definicja gwałtu Gwałt to nagła nie oczekiwana przyjemność: P

Gość gość
@gość dziś Definicja gwałtu Gwałt to nagła nie oczekiwana przyjemność: P Słabe...mocno słabe :o R

Gość gość
Czeski siurek zalozyl temat z pomaranczy bo modek mu temat zablokowal :D

Gość gość
Ja nie musze wrzucac zdjec na zagraniczne portale :D

Gość gość
Wstydzisz sie wlasnego fiuta? Nie dziwie ci sie, masz czego :D

Gość gość
Statystycznie 9 na 10 osob bioracych udzial w g****ie zbiorowym odczuwa przyjemnosc ;) xD

Gość gość
Nie tlumacz sie pepiczku :D

Gość gość
"Jak pewnie zauwazylas, jacys moi "przyjaciele" pozamykali dostep do postow z dyskusja w ktorej bralem udzial. No ale wkrotce administatorzy zrobia z tym porzadek." administratorzy to robią porządek z twoimi prowokacjami jeśli jeszcze nie zauważyłeś DEBILU tępy

Gość gość
"Wymyślają bzdury, że im się odechciało, bo on nie wynosi śmieci, rzadko się goli, a często popija." x Hah, skoro tak podchodzisz do tematu to nie dziwię się, że żonka ci nie daje :)

Gość gość
rescator, kretynku, już pół uczelni ma z ciebie polew :D hahahhah

Gość gość
Po co odpowiadasz na posty nie kierowane do ciebie? Nie dość, że ograniczeniec i ksenofob to jeszcze bez kultury :/

Gość gość
też się nie dziwię, że żony odmawiają takim jak tamten gostek spełniać "obowiązek małżeński" to obiecałyśmy zadbanym, pachnącym mężczyznom z ogładą, a nie takim zaniedbanym prymitywom z wiszącym brzuszyskiem, w których wielu facetów się zmienia jakiś czas po ślubie... żeby nie było - facetom którzy odchodzą od kobiet, które tyją i zapuszczają się po ciąży też się nie dziwię

Gość gość
A ja lubię jak mąż po pracy mówi "a teraz kochanie zrobisz laseczke".

Gość gość
no i?

Gość gość
ja jestem taka zona, nie uprawiam z mezem sexu dopoki mnie naprawde nie przymusi, co ma miejsce ok 2 razy w roku nie pociaga mnie i nie mam ochoty na zblizenia, end of story

Gość gość
A ja sie dziwie i to mocno ...wolno mi :P Do gość dziś no i? i boskoooo jak to lubią... jest super :) ( sorki za wycinkę, ale nie mogłam sie powstrzymać ;) R