Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wiem jakim cudem, ale schudłam na TEJ diecie

Polecane posty

Gość gość

Miałam jakieś 8 kg za dużo, schudłam w 3 miechy. Zasada była taka: Jem co chcę, ale dzielę na 5 posiłków i nie podjadam pomiędzy. Koleżanka mnie na to namówiła, jadłam jak w zegarku, co 3 h, nie ćwiczyłam. Takie miałam np. menu: 8.00- bułka z szynką 11.00- batonik 14.00- jednodaniowy obiad np. kotlet ziemniaki surówka 17.oo- zwykle jakiś jogurt np. jagobella 19.00- kanapka Jak widać, specjalnie się nie wysilałam, a kg poleciały. Polecam, chociaż dla mnie ta "dieta" jest zadziwiająca

Gość gość
To żaden cud, ha tez schudłam po przestaniu podjadania. Jak podjadałaś to jadłaś dużo więcej, tego się nie kontroluje? A teraz tych kalorii też dostarczysz mało. Warzyw i owoców to nie ma w twoich sklepach?

Gość gość
Nic dziwnego, bo to głodówka a nie dieta. I jadłospis generalnie mocno niezdrowy. Poza tym wnioskuję, że jesteś młoda, jeszcze metabolizm z wiekiem nie zwolnił (ale taką "dietą" do takiego spowolnienia doprowadziłaś na pewno).

Gość gość
ten batonik i kanapka o 19 h to błąd. węglowodany tylko do południa,a najlepiej rano.Tzn. na obiad jeszcze jakas kasze mozesz zjesc i tyle.kanapke to tylko na sniadanie!

Witaj. Gratuluję utraty kilogramów. Fajnie, że ci się udało bez zbędnego wysiłku. Ale to tylko pokazuje, jaką moc ma prawidłowe odżywiania, a nie głodówka. Mam nadzieję, że efekt się utrzyma i będziesz się cieszyć ładną sylwetką. Ja również walczę z kg.

Gość gość
gratuluje:) ja tez od dzis zaczynam diete, poki co mam 60 kcal na koncie

Zdrowe odżywianie i zbilansowane posiłki mają niewiarygodną moc. Ja miałam największe problemy z gotowaniem, ale po wizycie u dietetyczki http://szpoton.dobrydietetyk.pl/ dostałam nie tylko listę dań, które mogę jeść, ale i książkę kucharską, a nawet listę zakupów. To pomogło mi lepiej sobie wszystko uporządkować i poradzić ze zmianą przyzwyczajeń.

Gość feliksanowowiejska
Ja również zaczęłam dietę dokładnie tydzień temu. I wiecie co myślałam, że będzie o wiele gorzej! ale na szczęście opracowałam odpowiednia strategię i wszystko poszło dobrze. Mianowicie przyjełam za dietę, dietą dash dzięki czemu regularnie jadłam a aby nie jeść po 19:00 brałam tabletki iq green na obniżenie łaknienia. POtem było już z górki najgorsze było bieganie ale i teraz je polubiłam

Gość kate_fat
Ja mam problem z powstrzymaniem się od jedzenia po godzinie 19 :< Niestety tak to jest lubię jeść i powstrzymać się nie mogę... Powiedz może gdzie mogę zamówić iq green? Może dzięki nim w końcu cos się w moim życiu zmieni :(

Gość franek_kimono
Możesz je zamówić na www.iqgreen.pl Sprawdziłem to przy pomocy takiego czegoś jak wyszukiwarka google xD jabyś nie znała... na marginesie doradzam nie zamawiać takich rzeczy z aukcji internetowych