Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość petter

OSZKAA CHYBA SIĘ W TOBIE ZAUROCZYŁEM

Polecane posty

Gość pettter
Zwykle byłem tam z bratem ,ale odkąd się ożenił jestem sam... Ale to też super sprawa...Bywa że przez 2-3 dni nie spotykam żadnego człowieka....Taka odskocznia od stresującej pracy... Zabiorę Cię tam kiedyś!..;-) zobaczysz jak jest fajnie!

Fajna sprawa po dwoch tyg spedzonych w domu pełnym ludzi chetnie bym uciekla do jakiejs samotni tez lubie cisze i spokoj. A jak tam bedziesz spędzał czas ksiazka gazetka i lezenie czy bardziej aktywnie?

Gość pettter
Najczęściej odpoczywam aktywnie. Nie lubię marnować czasu w łóżku...Piesze wędrówki, drobne naprawy domku...Poza tym jestem zapalonym grzybiarzem a tamtejsze okolice to raj dla takich jak ja.

Tez uwielbiam zbierac grzyby tylko wiesz czego nie lubie? pajakow ktore sobie tam mieszkaja brrr

Gość pettter
To fakt...w końcu to ich środowisko,to my jesteśmy intruzami...;-) Można się przyzwyczaić!

Ja sie nigdy nie przyzwyczaje mam do nich wstret a jak trafie na jakis wiekszy okaz to krzycze z przerażenia

Gość pettter
No dobra....przed zaproszeniem Cię tam usunę je wszystkie!;-) ....tyle,że jeszcze wilki i niedźwiadki kręcą się po okolicy.... Ale razem będzie raźniej!;-)

Zmykam spac zycze spokojnej nocy niech Ci sie przysnia aniołki ;)

Gość pettter
Masz to jak w banku! Zmykaj już do spania bo późna godzina się zrobiła a jutro do pracy...Ja pomęczę się jeszcze do 8.00, ale mam trochę papierkowych zaległości, to szybciej minie... Dobranoc Oszeczko!:-) Kolorowych snów!

Gość pettter
Wystarczy,że Ty mi się przyśnisz!!!To lepsze od gromady aniołków!;-)

Gość gość
ten peter to pijak24lata poznaje jego styl xx Oszka uważaj on chce cie omamić a póżniej wyciągnie od ciebie fotki i wstawi na kafe