Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobiety czy praca w godzinach od 9 do 17 to marnowanie dnia szukac innej czy bra

Polecane posty

Gość gość

kobiety czy praca w godzinach od 9 do 17 to marnowanie dnia szukac innej czy bra

Gość gość
Ma dobre strony można sie wyspać.

Gość gość
W większości biur pracuje się w tych godzinach. Ja tak pracuje i nie narzekam, nie musze wstawać bardzo wcześnie :) w domu co prawda jestem dopiero przed 18, ale przywykłam już do tego

Gość gość
ale jak zyc??? jak robic obiad i wyrabiac ze wszystkim? a gdzie czas dla faceta????

Gość gość
Ja nie gotuję na codzien :) obiad jem w pracy, podobnie jak mój facet. A wieczorem jak wracamy do domu to odpoczywamy, oglądamy TV, czasem wyjdziemy gdzieś na kolację :)

Gość gość
Witamy w dorosłym świecie:)

Gość gość
ja mam miec taki staz i sie zastanawiam to masakra caly dzien wolalabym od 7 do 15

Gość gość
ciesz sie ze nie pracujesz na zmiany bo w niektorych tygodniach to dopiero bys miala zmarnowany dzien np od 14 do 22

Gość Dżasta19
a wolalabys prace w piekarni, na dzienną zmianę od 4 do 11, i wstawanie o 3 rano, i na nocną zmiane od 16 do 4 rano, i idzie się już w niedzielę po południu, a w sobotę o 11 się schodzi z dniowki. .. uwierz to jest masakra . ja szukam takiej pracy w godz od 9 do 17

Gość gość
Są zawody, gdzie pracuje się 7 dni w tygodniu, o róznych porach. W doopie ci się przewróciło?