Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kwietniowe mamy 2016

Polecane posty

Jestem wkurzona na maxa. Mialam dzis o 12 powtorzyc beta hcg. Laboratorium zamkniete. Maja zle info na stronie. Nie idzie tego nigdzie zrobic dzis. Zreszta wynik z innego lab moglby byc zaburzony. Zrobie jutro o 7 ale to bedzie 20 godzin pozniej niz powinnam :/

Mama trzylatki każda z nas ma inny organizm. Jedne maja objawy i czuja ciążę juz po 5 dniach owulacji, a inne nie czuja jej dopóki nie zrobią testu. Trzymam za ciebie kciuki zeby sie udało! :) Megulkaa tak mi sie wydawało ze w niedziele laboratorium będzie nieczynne. Powtórzysz jutro. Jest dobrze!!!!!

Kiedys bylo czynne bo robilam tam w niedziele badania. Widocznie sie pozmienialo a na stronie zostalo po staremu :/

Cześć. Pojawiło się u mnie różowe plamienie. Myślicie, że to coś poważnego? Jestem pod koniec 6 tc.

Też mam inny śluz, ale teraz jest zabarwiony krwią. Dzisiaj niedziela, nie wiem czy jechać na pogotowie...

Napisałam do mojego ginekologa. Jak w najbliższym czasie nie odpisze, to jadę. Dzięki za szybką odpowiedź :)

Gość Alex35
graceros - czasem plamienia się zdarzają, szczególnie w czasie gdy teoretycznie powinien wystąpić okres - także spokojnie, na pewno wszystko będzie dobrze :) Megulkaaa - nie martw się, zrobisz badanie w poniedziałek :) Gracjana090515 - ja mam to samo, cały czas biegam do łazienki sprawdzić czy już mi się przypadkiem nie zaczął okres :(

Gość Alex35
Megulkaaa - nie martw się tak - będzie dobrze :)

Gość gość
Cześć mam pytanie wiem ze moze nie na temat ale nie wiem gdzie sie poradzic w poniedziałek byłam u ginekologa na wizycie kontrolnej i mówił że jest ciałko żółte i ze czasem robi sie tak na początku ciąży ale na tym skończył wiecej o ciązy nie wspomniał, tyle tylko że powinnam 7 dostać okres a ja nadal go nie mam i żadnych objawów ani na ciąże ani na orkes ..., Moje pytanie to czy jest możliwe że jestem w ciąży bez żadnych objawów???