Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kwietniowe mamy 2016

Polecane posty

Efuzja i werkam- witajcie ;) jestem juz w domu i mam tygodniowy nakaz leżenia. Tyle wątków mnie ominęło, nie wiem juz co komentować ;)

Gość Annika79
Oj, Megulkaaa oczywiście, że Ty u nas przodowa bliźniacza mama ;)

Gość Annika79
Wiecie jak to jest. Jeden pęcherzyk może się podzielić na dwa i jak nic wtedy bliźnięta jednojajowe :)

Gość werkam
No właśnie niskie przez co się zamartwiam tym bardziej ze nie było jeszcze zarodka :( jutro dzień sauny i bardzo się boje. Wow Annika79 to niezły wynik :) ja mam syna 6lat

Dziewczyny wy takie rybki z frytkami możecie mieć pewnie za połowę ceny niż ja place nad morzem wiec do roboty, w ciąży nie należy sobie odmawiać zachcianek ;) Werkam witaj a czemu musisz leżeć ? Ja w pierwszej ciąży pierwsze dwa m-ce przelezalam trzymaj się dziewczyno Gosiaczek nie martw się faceci czasem dziwnie reagują ;)

Gość werkam
Megulkaaa to tym bardziej gratuluję :)

Gość Annika79
Graceros a ty leż kochana i wypoczywaj, i rośnijcie z maleństwem w siłę. Niech moc będzie z Wami :)

werkam, w pecherzyku 5 mm zarodka moze byc jeszcze nie widac. U mnie nie bylo widac w pecherzyku 9 mm przy becie 14 tys. Ale mam nadzieje ze w srode zobacze...czego i tobie zycze :)

Gość werkam
Lena234 bo w macicy duży krwiak. A Ty graceros dlaczego?

Gość Annika79
Megulkaaa myślę, ze z Twoim nastawieniem to i trojaczki spokojnie byś ogarnęła :)

Gość werkam
Megulkaaa tak więc pozostaje mi pozytywne myślenie :)

Czuje się dobrze;) czasem brzuch boli. Plamienia nie ma. Biorę duphaston i nospe. Trochę się przeraziłam wypisem. "W badaniu ginekologicznym i usg stwierdzono poronienie zagrażające". Lekarze mówili, ze wszystko ok.

Gość Annika79
Werkam dwoje starszych z pierwszego małżeństwa i teraz dwoje z aktualnego. Tak się w życiu ułożyło, choć kiedyś planowałam tylko parkę i długo tak było :)

Gość werkam
Graceros tez mam zagrożenie wiec wiem co czujesz. Ja biorę luteine. Musimy wierzyć że będzie dobrze

Gość werkam
Annika79 to podziwiam i zazdroszczę gromadki :)

Ale to zagrażające poronienie tak strasznie brzmi... Werkam- damy rade :) Oczywiście mój ginekolog od wczoraj milczy. Pisałam smsy i dzwoniłam. Może ma urlop.

Pewnie się smaży na plaży ;) wszystko bedzie dobrze graceros. Nie wylaź na ten upał ino :)

Gość werkam
Graceros łącze się z Tobą w lezeniu :) który to tydzień u Ciebie? Może masz tak jak ja krwiaka przez to plamienie? Czytałam ze w ten sposób się oczyszcza choć ja póki co nie krwawie

Gość graceros
werkam w szpitalu miałam dwa usg i nie było widać krwiaka. Ale nam przyszło leżeć w taki upał :P Kiedy masz kolejną wizytę? Annika79- super taka wilka rodzina :) Tylko pozazdrościć. I oczywiście oszczędzaj się :) Megulka- dzieki :)

Gość gość
graceros - uspokoję cię, to jest normalna procedura przy wypisach kiedy zgłaszasz się z plamieniami w ciąży, spokojnie to tylko tak brzmi, ale medyczny język fajny nie jest z założenia :)

Gość werkam
Teraz w piątek 14.08 ale bardziej obawiam się jutra

graceros, w glowie mi sie kreci non stop, ale staram sie duzo lezec****ic. Jakos daje rade :) caly czas mam stany podgoraczkowe 37,3 ale to chyba normalne.

Gość werkam
Megulkaaa czego się nie robi dla tych malutkich istotek :)

Ufff, dzięki gość, pocieszyłaś mnie. Werkam- dlaczego obawiasz się jutra? Megulka- też mam 37, więc chyba normalne. Duzo odpoczywaj, tym bardziej, ze mialas juz incydent w autobusie. Razem jakoś przetrwamy ten upał!!!!