Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lemp

Jestem żonaty, a kocham inną kobietę

Polecane posty

Gość gość
Gdyby chociaż dzieci były dorosłe a tak to lipa

dzieci i tak wyczują lub już czują, że jest coś nie tak... nie będą szczęśliwi jak rodzice nie będą szczęśliwi

Gość gość
za to beda za/je/bi/scie szczesliwe jak taus zacznie posuwwac nowa mamusie ! wez sie zastanow jaki to ma wplyw na psychike mlodego czlowieka

Uważasz, że dzieci ponad wszystko i należy sztucznie to wszystko trzymać?

Gość gość
jezeli nie lejecie sie , nie poniżacie etc. to tak, dzieci na 1 m-cu

Gość gość
a ta druga też bedzie zaje/biscie szczesliwa jak sad Ci zabierze cala pensje na dzieciaki. tak . bo na alimenty nie ma ograniczeń. a nawet niech ci zabierze 70% to z czego bedziecie zyc??? ciekawe jak wtedy wasza milosc bedzie wygladała

Gość gość
Taki zwiazek jak dla kobiet o metolowej psychice. Ciagle telefony eks, imprezy rodzinne, wydatki, samotne wieczory i weekendy... Bo dzieci są najważniejsze. Bo tamto bo . Bylo już tyle zakladanych o tym tematow jak dziewczyny opisywaly o byciu kobietą na boku A najlepsze jest wszystko ze po czasie upokorzony mąz wrocil do rodziny

Gość zciekawosci
a przypadkiem autorze Twoje dzieci to trzy dziewczynki? a dziewczyna ktora Ci sie podoba ma jedno dziecko?

Gość zciekawosci
Jestem wtakiej sytuacji jak Ty

Gość gość
i znów jęczy jakaś wywłoka co udaje żonatego faceta :D

Masz jakieś złe doświadczenia z udawaniem? Nie wiem o co chodzi z tym jęczeniem

Gość gość
Najpiękniejsza miłość to ta ... niespełniona.

Właśnie taka jest prawda. Kto przeżył to wie....

Gość gość
Masz jakieś złe doświadczenia z udawaniem? x śmierdzisz zdziro na odległość :D x Nie wiem o co chodzi z tym jęczeniem x nie udawaj głupszej niż jesteś :D

Gość gość
A teraz troszeczkę realizmu. Jle zarabiasz, czy masz drugie mieszkanie, ile lat mają dzieci, żona pracuje?

Zarabiam 6-8 tys srednio Żona pracuje Dzieci 5,3,2 Planowałem zakup biura więc..

Gość gość
Nawet jeżeli ci będą razem to... Ile trzeba zarobić by płacić alimenty na 3 dzieci???

Gość gość
Takie małe dzieci.... Jesteś żałosnym gnojem i mam nadzieję źe twoja żoną kopnie cie

Gość gość
Zamiast teraz siedzieć i napertttalac o kochance to zabierz dzieci na basen. Ją bym cię nawet z tym biurem nie chciala. Jesteś egoistą myslacym o swojej dópie Pospolicie mówiąc jesteś szmaciarz

Oprócz tego, że spłacam jeszcze kredyt za mieszkanie które zostawie , place rachunki czynsz to jeszcze mysle że 1400 pl. Razem to daje jakies 3600pln

Dziękuję wszystkim Kobietom za dobre słowo...

I nie pisze po to żeby ktoś chciał czy nie...m

Gość gość
Powodzenia ... Jesteś golcem i mam nadzieję że żona tak cie oskubie że nic nie będziesz miał tylko długi. Na co liczysz? Że pogratulujemy ci?

Może i będe golcem. Nie ma to dla mnie znaczenia. Utrzymam ich choćbym miał stanąć na głowie. Jak niektórzy wybierają życie wygodne bo tak wypada to gratuluję..mm

Gość gość
Dzieci maleńkie, więc kiedy pracowałeś nad wielkim uczuciem do drugiej kobiety żona praktycznie była w połogu, niemowle, drugie dziecko niecały rok i trzy lata, tak? Nie chce Cię martwić, ale kochanka to chyba Twój niejedyny problem. Musisz być osobą aspołeczną o zerowej empatii. Twój instynkt samozachowawczy też nie dziala, bo normalny człowiek nie rozwala sobie z premedytacją życia. Jedyne co mogę Ci doradzić to DOBRY psycholog, bo naprawdę będzie miał przy Tobie co robić. A tak na marginesie, niektórzy ludzie to naprawdę nie zasługują na to miano. Weźmy na przyklad takiego autora, trafił na wyjątkową kobietę, obecnie absolutny unikat i wdeptał Ją w błoto. Gdy przeczytałem, że ta kobieta oprócz opieki nad trójką drobiazgu pracuje zawodowo, to pierwsze co przyszło mi na myśl: " miałeś chamie złoty róg..." .

Gość gość
Twoja zona to skarb, najmlodsze dziecko bardzo malenkie, czyli jeszcze niedawno bylo miedzy wami dobrze, jesli ten szkrab jest na swiecie, pewnie dlatego zaczelo sie psuc, poniewaz twoja zona zajmujac sie trojka malutkich dzieci miala mniej czasu dla ciebie, a ty zamiast jej pomoc i wspierac, upatrzyles sobie lepszy model.

Gość gość
Ten topik powinien być obowiązkową lekturą dla wszystkich kochanek, może by do nich dotarło jakie "perełki" wyrywają z małżeństwa.