Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lemp

Jestem żonaty, a kocham inną kobietę

Polecane posty

Gość zciekawosci
Lemp niestety tak :(

Gość gość
lemp... spotykałam się z kimś 10 lat....ja wolna on żonaty. pokochałam go do szaleństwa,z wzajemnością. to co przeżyłam jest nie do opisania. został z żona...a ja jestem chodzącym cieniem człowieka.

Gość gość
Masz 20 parę lat,chyba,rozumujesz jak nastolatka,poznałaś żonatego faceta,i masz dylemat czy rozpieprzyć mu związek czy nie?Bo już nie czaję o co ci biega?

Gość gość
Niekochana żona urodziła i wychowuje trojkę twoich dzieci autorze pewnie też niekochanych .Kobieta tyle dla Ciebie zrobiła i tyle poświęciła, że już nie masz prawa pokochać innej . Co życie Cie przerosło autorze, szukasz sobie k***wki znudzonej mężem żeby się wypisać z tego co sam założyłeś?Nieodpowiedzialność i tyle

Gość gość
Wszyscy wszystko wiedzą najlepiej...a czy odpowiedzialnym się jest kiedy się udaje uczucia...kiedy jest się z kimś tylko dlatego, ze są zobowiązania?...dla polskiego społeczeństwa ..zapewne tak...

Gość gość
cokolwiek nie zrobisz i tak ktoś będzie cierpiał. my postanowiliśmy,że lepiej by to były tylko dwie osoby ,a nie jego i moi bliscy. wybraliśmy mniejsze zło.

Gość gość
każdy przypadek jest inny. on kocha nas obie,i żonę i mnie. żona od lat domyśla się że kogoś ma. ale żadna z nas nie potrafiła rozstać się z nim. ja mu wierzę,że nie chce ranić żadnej z nas. a jednak rani ... sam również przeżywa koszmar. postanowiliśmy to skończyć. tak się nie da żyć. nie mogę go mieć. nigdy nie należał do mnie. i należeć nie będzie.

Gość gość
osobiście,nie potrafiłabym być z kimś kogo nie kocham.

Nie wiem jak można kochać dwie osoby...

Gość gość
wiem,że to wydaje się niemożliwe. a jednak. gdyby ktoś powiedział mi 10 lat temu że zakocham się w żonatym mężczyźnie wyśmiałabym go.

Gość gość
to nie jest miłość ze strony tego mężczyzny...którejś z Was tak naprawdę nie kocha...a może nie kocha żadnej a sex lubi z każdą...sorry ale taka prawda...to, że Ty się zakochałaś i zleciało tyle lat rozumiem...ale On ma byc może i koszmar ale też 2 kobiety, które nazwijmy rzecz po imeniu "bzyka"...

Gość gość
przestań uprawiać z nim sex...i zobaczysz ile jeszcze poświęci Tobie czasu...zobaczysz po co byłaś ...

Gdyby ktoś mi powiedział ponad roku temu, że pokocham kobietę, żonę, matkę....zarzekł bym się, że to niemożliwe...

Gość wierny mąż
gdyby ktoś powiedział mi 5 lat temu że zakocham się w zamężnej kobiecie wyśmiałbym go, a jednak, proszę o przyjęcie do klubu :-) choć tak naprawdę wcale mi nie do śmiechu :-(

Dla mnie to także jest tragiczny czas..Tymbardziej, że niedawno zmarła bliska mi osoba...

Gość gość
widzisz Lemp,dlatego bardzo dobrze rozumiem Cię,domyślam się co przeżywasz. i szczerze współczuje. do gości,którzy twierdzą że byłam mu potrzebna tylko do seksu : nie muszę wam udowadniać i rozpisywać się dlaczego mu wierzę,że byłam i jestem dla niego kimś więcej ... seks to nie wszystko.

Gość gość
przykro mi i współczuję Ci Lemp, tym bardziej potrzebujesz kogoś bliskiego :-(

Gość gość
hej wierny mąż :-) chyba nikomu kto tutaj pisze nie jest do śmiechu :-(

Gość gość1409
Lemp to dlatego ostatnio mówołeś że boli Cię serce. Teraz wszystko rozumiem.

Gość gość
napiszcie co się stalo, że nagle rok temu 5 lat temu czy 8 lat temu zakochaliście się w innej kobiecie?

Gość gość
życie pisze przeróżne scenariusze... może kiedyś zrozumiem,dlaczego było mi dane spotkać go... A.

Gość gość
czyli nie chcecie tego napisać? nie zastanawialiście się nad tym?

Gość gość
dwadzieścia parę i nadal trwa :( neverending story i nigdy bym nie pozwolił aby została kochanką....ale wątpię czy ktoś to zrozumie :(

Gość wierny mąż
nic się nie stało nic się nie wydarzyło nie planowałem tego, przyszło, okazało się że sam siebie nie znałem

Gość gość
👄

Gość wierny mąż
14.14 ja bym pozwolił, nie odepchnąłbym Jej, no i musiałbym później zmienić nick

Gość gość
14 14 przecież też by nie odtrącił:D

Gość gość
pisze że by nie pozwolił