Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zulka_

czytam więc jestem

Polecane posty

🖐️ Jestem rozłożona 38-39 nie schodzi z licznika:( Trzymajcie się🖐️

Vanilko - jesteś niezmordowana - widziałam te ciasta w garze ;) ❤️ ❤️ ❤️ Kto to u Ciebie je? chyba, że robisz wtedy kiedy są dzieci i Małżowinka. Terixiu - a powiedz tylko czy byłaś u lekarza i czy Ci coś przepisał? ❤️ ❤️ ❤️ Postawie Ci bańki Terixiu: Q Q Q Q Q Q Q Q 8 sztuk bo więcej osłabiłoby Cię bardzo ❤️ No i Daisy melduj też jak sytuacja wygląda ❤️

upsss :O 8 baniek to chyba też za dużo . . . . jakby co to 4 duże No i herbata z malinami U? U? U? U?

Teklo ja robię to jak są chłopaki to oni też dostają,a jak nie mam to siostra, mama,babcia i chłopak córki .

Hejka u mnie mroźna słoneczna niedzielka, Kawusia,herbata inka ,cappuccino UUUUUUUUUUUU Miłego dnia wszystkim

Teklo, pewnie jeszcze gości masz:) Terix to Cię rozłożyło:o dużo pij, wygrzewaj się i zdrowiej:) Vanilia,Ty to masz dryg do wymyślania ciast, ciastek, ciasteczek:) Betulka, nareszcie, super:) ślub pewnie za rok

Witajcie dziewczynki 🖐️ słońce i lekki mrozik u mnie Zaparzyłam kawe i herbate (_)? (_)? (_)? (_)? jak ktoś juz to zrobił to będzie podwójna ;) Wczoraj miałam gości. Ale nas gospodarzy nie było niestety. Rano o 10.00 nasz Kot poczuł się źle myśleliśmy że to zwykłe zwichnięcie łapki bo zaczął utykać.... Pojechaliśmy na 11.00 na dyżur w naszej wsi. W poczekalni już rzęził :O - wpuszczono nas bez kolejki. Lekarz stwierdził, że kot ma obrzęk płuc i jest umierający - podłączył go pod tlen. Do 13.00 Kot był pod tlenem, potem dyżur sie kończył trzeba było pojechać do K-c do kliniki całodobowej. Tam pare godzin pod tlenem aż obrzęk troche sie zmniejszył i można było go zbadać: rentgen wykazał powiększone serce i zalane płynem płuca. O 19.00 wróciliśmy do domu. Nasi goście sami sobie obiad odgrzewali i przy kawie siedzieli. Nikt nie przypuszczał, że tak długo nas nie będzie. Dzisiaj o 8.00 byliśmy u kardiologa, Kot miał rtg i USG serca. Jest powiększony mięsień serca, serce nie nadąża z przetaczaniem krwi i zalewa płuca. Ale w nocy robiliśmy mu zastrzyki, jest w lepszej kondycji. Ma przepisane leki, będziemy kardiologicznie leczyć. Kot jest jak wiecie wielki i z nadwagą - teraz to daje takie skutki :O Nie ulegajcie swoim kotkom, pieskom nigdy - nie doprowadzajcie do nadwagi - tyle moge powiedzieć. Jesteśmy dobrej myśli - wyjdzie z tego ale serce z przerostem będzie się częściej odzywać ❤️ 🌻 Kotuś śpi na kocyku a ja teraz ide umyć włoski i na 13.00 do przedszkola na występy starszego Wnusia. Terixiu ❤️ Daisy ❤️ jak sytuacja? Pozdrawiam

melduje sie ija Teklo dzieki za kawunie i sniadanie bardzo mi przykro z powodu F... ale jak piszesz jest światełko że da się to leczyć ....goście wiedzą co się stało i pewnie bardzo przezywali razem z wami ..okazji będzie jeszcze nie raz więc ..najwazniejsze że F.. ma się lepiej ..👄 Terix...a to c***ech :O zdrowiej nam 👄 Beatulko... no prosze jaka wiadomośc ciesze się Vaniklo ...powinnaś cukiernie sobie otworzyć taki talent szkoda marnować ..albo do jakiejś restauracji piec ..... Zulko...👄 Daisy ..jak zdrowko ? Plotko.. co u ciebie jak zdrowko? Fruwająca ....prosimy o wiadomości ! 👄 Wszystkim chorym zdrowia zyczę miłego dnia 🖐️

Teekluniu👄 Ojejku ależ się porobiło:( U mnie dzisiaj odpukać w niemalowane lepiej.Może wreszcie będę dochodziła ze zdrowiem do jako takiej normalności. Reszta domowników także jeszcze ciut kicha,pokasłuje ale temperatura w normie. Grypa jest ciężka:( Jak chodzi o kotusia to współczuję,wiem co czuliście i co jeszcze poczujecie.Nawet boję się o tym pisać😭

Terix Bardzo mocno przytulam i trzymam kciuki by grypa potraktowała Cię łagodnie.Wiem co potrafi zrobić z człowiekiem słabego zdrowia.Moja mama była nieprzytomna,przewracała się i to nie było wszystko z czym przyszło nam się zmierzyć. Przytulam mocno i życzę zdrówka👄 Wanilko Prawdziwa z Ciebie Wanilka,mniam pachniesz ciasteczkami nic tylko schrupać;) Zulka Pewnie przyjdzie nam zatańcować na weselisku u S Betulki;) Betulka Ależ to romantyczne takie,, O północy w Paryżu,,.Gratuluję i trzymam kciuki za wspólną przyszłość narzeczonych 👄

No i oczywiście nie widzę swoich wpisów,pojawią się kiedyś tam potem,nie wiadomo w kiedy?! Ciut to irytujące No ale w sumie nie muszę czytać sama siebie hi,hi a jak się pojawią będzie cały komplet;)

🖐️ Chyba zaczyna się ta małpa ode mnie odczepiać. Dzisiaj było już tylko 37, Tekla dzięki za bańki:D Został jeszcze katar i kaszel, ale już czuję że żyję:) Daisy a jak u ciebie? Tekla wiem co przeżywacie❤️ Dobrej nocy wszystkim🖐️