Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zulka_

czytam więc jestem

Polecane posty

niedobre jesteście, nawet nie machniecie łapką:o żegnam się zatem, cześć

Dobrej nocki .Pisze czy fotka naszej paczki dotarła,bo wczoraj wysłałam wam Winko imieninowe stawiam YYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

🖐️ Vanillko ....Wszystkiego Dobrego !!!!! 🌼🌼 🌼 zulko..u mnie rownież chlapa ciapa i mglisto :) Vanilko.. poczta doszła dzieki za fotke ..bardzo ładna z was paczka :) dobrej spokojnej nocki zycze :)

niedzielnie Vanilia do mnie nic nie dotarło:o Orsejko dziś 4 na plusie, szaro, buro. męczę się na pracą, masakra jakaś, idzie mi jak po grudzie, nie zdawałam sobie sprawy jakie to mocno zagmatwane zagadnienie. czytam i czytam i coraz głupsza jestem:o pełno ekspertów i jeden mądrzejszy od drugiego. po cholerę mi to było:P trzymajcie się

Witam w poniedziałek 🖐️ kawusie i herbatke zaparzyłam (__)? (__)? (__)? (__)? U mnie drugi dzień słońca. Wczoraj było w plusie 10 stopni ale dzisiaj mamy 5 stopni mrozu. Czuje sie już dobrze choć wyjałowiona pod każdym względem. Czas wracać do życia ❤️ Nie zajrzałam w sobote i wczoraj bo nadrabiałam domowe zaległosci a robie teraz wszystko wolniej :O Spotkanie z wnukami zaplanowane mamy na przyszłą niedzielę ale telefony z wierszkiem dla babci i dziadzia były-cytuję: "babciu kochana kocham cię bardzo!" :D:D:D Wierszyk wydeklamowany do słuchawki jednym tchem :D:D:D Jestem dumna z moich Bąbli. Zostawiam na naszym magicznym stole sterte kanapek razem z życzeniami miłego dnia http://4.bp.blogspot.com/-YtqtL0RSfNA/VZvdCT9c7JI/AAAAAAAAArc/Tl9Y8Ek16Xk/s1600/Kanapeczki%2Bmix6.jpg Vanilko - imieninowy buziak 👄

🖐️ Vanilka wszystkiego najlepszego❤️ 🌻🌻🌻 Tekla kanapki full wypas dzięki. Chyba każdą każdą spróbuję :D Dzisiaj mamy zaplanowany dzień zakupowy. Jutro lub pojutrze zamek i muzeum. Jak na razie pogoda dopisuje. Miłego dnia wszystkim🖐️

pozdrawiam o ostatni poniedziałek w tym tygodniu;) dziś tylko machnę ręką i zmykam Teklo - kanapki pyszne 👄 a deklaracja wnusia - bezcenna i jakże urocza:D:D:D:D Vanilia nadal nic nie mam od Ciebie @ zmykam, paaaaa

witam kochane kawunia :).zapraszam (_)(_)(_)(_)(_)(_)(_)(_) u mnie totalna odwilż i z tego jestem najbardziej zadowolona :) zulko.. koniecznie załóż f... tam są fotki aktualne a co najwazniejsze jesteśmy my :) F..to nie jest NK ..fajnie byłoby by plisss!!! Teklo.. jak ja ci zazdrosze twoich wnusiów :) Terix... o tobie nie wspomnę ty to masz już faceta ,,uroczy przystojniak :)udanej wycieczki :) Dasisy gdzie się zapodziałaś ? Ploteczko ..co u ciebie ,,jak zdrowko ...melduj proszę :) Fruwająca ...ciesze się że z M lepiej trzymam kciuki za zdrówko M , powiem ci że chałupy nie mam ocieplonej i mam ciepło nawet jak grzeje gazem u mnie akurat nie widać różnicy w spalaniu gazem :) Vanilko.. a u ciebie kiedy ferie młoda ma ? M przyjedzie ? Beatulko....zgladaj częściej na kafe plisss..:) Bastylko... czekam na ciebie ..brakuje mi twoich wpisow ...dobrych rad itd. czekam ..czekam ..czekam bardzo ... Wszystkim miłego dnia :)

Orsejko - wielką przyjemnością jest kiedy wchodzi się do czytelni i jesteś ❤️ i pachnie kawusią 👄 - dzięki U mnie dzisiaj szaro i minus 4 mrozu Szkoda mi słońca - fajnie było wczoraj i w niedziele Ale do wiosny mamy już niedaleko! :D Czas leci jeszcze szybciej niż w zeszłym roku :P Terixiu - jestem ciekawa ferii w Twojej wsi ❤️ napisz jak się czujesz po tych wszystkich badaniach i wizytach ❤️ Zostawiam kanapki jak zwykle http://polki.pl/foto/4_3_LARGE/kolorowe-kanapki-159851.jpg 🌻 https://s3.przepisy.pl/przepisy3ii/img/variants/1280x0/kanapki-nie-tylko-na-sniadanie-miniatura260343.jpg i powoli szykuje sie do wyjścia na szybkie zakupy - nastawiam bigos, potrzebuje mięcha ;)

Chodźta dziewczynki na zupe pomidorową z "ryżym" ;) i placki ziemniaczane ze smietaną I_@@@@@@@_I? zapraszam ❤️

Gość Vannilia
Witam dziewczyny i pozdrawiam ,życzę zdrówka. Zulko fotkę podesłałam do ciebie. Powiem wam ,ze to jakieś epidemia ,po córce szwagier i siostra ,ale już lepiej.Ale znajomi też tak mają ,najgorzej to było zbić gorączkę.Od niedzieli za 2 tygodnie studniówka,a po niej ferie.M przyleci po studniówce,trochę mamy teraz przerąbanę,bo nie zawsze można dopasować W gdzie mam najbliżej.na swięta będa lądować w P.Za mało razy w tygodniu jest samolot.Dzięki za życzenia.