Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podeszłam do taxi i nagle wyskoczyła mi matka z głupim uśmieszkiem i bachorkiem

Polecane posty

Gość gość

w wózku :D nie przepuściłam. Z jakiej racji? Matka zdrowa, bachorek zdrowy, matka się tylko glupio usmiechala. "Biedaczka" musiała wziac taryfe, ktora stała za ta moja. Czy nie sadzicie, że matki sa coraz bardziej bezczelne?

Gość gość
No nie do garów mamuśki a nie taryfami jeździć

Gość gość
Przestań się debilko powtarzać!

Gość gość
Idź się leczyć debilko - nawiedzona mamuśko! :D nie podoba się temacik? Wypad

Gość gość
Już wszyscy znaja te twoje durne tematy. Powtarzam, nie podniecaj się, cały świat kocha dzieci,a ciebie chyba nikt, więc się wyżywasz, i tyle.

Gość gość
Poczytaj se tematy jak wszyscy "kochaja" te twoj****chorki :D chamska mamuśko

Gość gość
Ty też jesteś czyimś bachorkiem i nieudanym, niestety. Nie sadź po sobie, bo innym lepiej wyszło.

Gość gość
Ale chamidło mi weszło na temat :D wypad zmienic pieluche obranemu bachorkowi :D też się wszedzie pchasz jak ta z tematu?

Gość gość
Oczywiście.Ty się nie dopchasz, bo nie wiesz gdzie prawa strona, a gdzie lewa

Gość marlenka sarenka
Halo halo tylko bez takich - caly swiat kocha dzieci???? Ze co?? Ja ich nienawidze! Wiec nie wymyslaj glupot mamunia ;-)

Gość gość
twój bachorek smierdzi kupa

Gość gość
Głupoty to wymyślasz ty i bluźnisz na siebie

Gość gość
Za duzo ludzi na swiecie jest i przez to zle sie na swiecie dzieje a te durne rodza kolejne dzieci! Staraczki sraczki - co ktoras tam osoba powinna byc bezplodna i juz!

Gość gość
Na twojego bachorka a nie na siebie nawiedzona k****o :D już ci powiedzielismy - nie podoba co się temat - w*********j chamówa Nie dziwne, że tę dzieci takie glupie i chamskie jak maja takich rodzicow :D

Gość gość
Rozśmieszasz mnie swoim zacietrzewieniem i bezradnością. Wiesz już, że to głupie co piszesz, ale głupio się wycofać. Po prostu już skończ i zacznij myśleć, to nie boli.

Gość gość
Sama jesteś bezradna i wk*****ona. Na c***ja tu jeszcze siedzisz? A przynajmniej jedna chamska mateczka dostała pstryczka w nos bo nie chciałam wysiasc z taxi :)

Gość gość
Ja pamiętam stałam ostatnio w markecie w kolejce do kasy i jeszcze 2 osoby przedemną stały i nagle jakaś mamuśka się wepchnęla na przód. Taka byłam wściekła na tego babsztyla, że myślałam że wyjde z siebie. Mysli, że z dużym brzuchem jest pępkiem świata i jedyną kobietą w ciąży na świecie... i wszyscy muszą jej ustępować i usługiwać

Gość gość
:D

Gość gość
Dobrze zrobiłaś.

Gość gość
:D :D

Gość idz w kibinimater szmato
Autorko, zapewne kiedys tez bylas bachorkiem, a twoja matka miala glupiutki usmieszek przyklejony do buzi kiedy trzymajac cie na rekach stala w kolejce w sklepie i pewnie tez prosila, by zostala przepuszczona. Pardon, w tamtych czasach nie musiala prosic, bo w czasach gdy bylas bachorkiem, kobiety z dziecmi oraz kobiety w ciazy byly uprzywilejowane i cieszyly sie szacunkiem. Dzis masoneria i srodowiska homoseksualno-pedofilskie wmowily spoleczenstwu, ze masoneria to cos zlego, ze dziecko to bachor. Niestety wielu idiotow i wiele idiotek uwierzylo nowej ideologii i dzis taka idiotka jak ty okresla dziecko wlasnie jako bachorek. Szmato, obys nigdy nie miala "bachorkow", bo lepiej by nigdy nie zaistnialy niz mieliby miec za matke taka zwyrodniala szmate jak ty. Tfu!...

Gość idz w kibinimater szmato
Autorko, zapewne kiedys tez bylas bachorkiem, a twoja matka miala glupiutki usmieszek przyklejony do buzi kiedy trzymajac cie na rekach stala w kolejce w sklepie i pewnie tez prosila, by zostala przepuszczona. Pardon, w tamtych czasach nie musiala prosic, bo w czasach gdy bylas bachorkiem, kobiety z dziecmi oraz kobiety w ciazy byly uprzywilejowane i cieszyly sie szacunkiem. Dzis masoneria i srodowiska homoseksualno-pedofilskie wmowily spoleczenstwu, ze masoneria to cos zlego, ze dziecko to bachor. Niestety wielu idiotow i wiele idiotek uwierzylo nowej ideologii i dzis taka idiotka jak ty okresla dziecko wlasnie jako bachorek. Szmato, obys nigdy nie miala "bachorkow", bo lepiej by nigdy nie zaistnialy niz mieliby miec za matke taka zwyrodniala szmate jak ty. Tfu!...

Gość gość
Oj w*********j głupia

Gość gość
Autorka to nie douczona gowniara!!! Latajaca za facetami ktorzy nie chca ja zaplodnic!!! I teraz wyrzywa sie na matkach! !!

Gość gość
Autorka jest ba bachorem swoich rodzicow ktorzy pewnie z patolog rodzin pochodza tak wiec dziewczyna nie ma kultury osobistej na dodatek sie nie podpisala na forum

Gość gość
Autorka to nie douczona gowniara!!! Latajaca za facetami ktorzy nie chca ja zaplodnic!!! I teraz wyrzywa sie na matkach! !! Zgłoś Lol co za "dogłębna" analiza :D

Gość gość
Autorka jest najprawdopodobniej bezplodna albo tak brzydka ze zaden facet jej nie chce i dlatego rosnie w niej frustracja ze nigdy nie bedzie miala normalnej rodziny. Dlatego widok kazdej innej rodziny alboi nawet widok matki z dzieckiej jest sola do jej oczu. Wiec odgryza sie jak tylko moze. Biedna zalosna idiotka...

Gość gość
Lol następna poyebka

Gość gość
Autorko ty kurfiszonie bezdzietny

Gość gość
Bezdzietne singielki żyją na koszt społeczeństwa. Powiny być opodatkowane. Za komuny istniał taki podatek zwany potocznie bykowym. W stosunku do bezdzietnych lesb jak autorka powinno być krowowe.