Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podeszłam do taxi i nagle wyskoczyła mi matka z głupim uśmieszkiem i bachorkiem

Polecane posty

Dlaczego od razu masoneria? Myślisz, że taki płód jest więcej wart niż kariera np. Naukowca? Że ten co wymyślił koło, samochód, lodówkę, pralke, silnik, prąd nie wychodził z łóżka i tylko dzieci plodzil?

Gość gość
gość dziś 23;09 mam nadzieję, ze ty też nie masz dziecka a jak masz to właśnie widać jaka patologia wychowuje dzisiejsze małe dzieci potem dziwne że patologia się szerzy i juz tak nie wychwalaj 'normalnej rodziny' hahaha bo wszyscy wiedzą jak te normalne rodziny wyglądają, no ale na forum cóż, musisz bronic swego i najlepiej to zmykaj oprać swojego mężulka bo ci w pysk przyleje z a nieusłużnoźć xxxxxxxxxxxxxxx Oj, kobieto, jezeli wychowywalas sie wlasnie w takiej rodzinie, gdzie mezulek bil w pysk twoja matke, to ja sie wcale nie dziwie, ze masz zle zdanie o rodzinach. I niech tak zostanie. Nie zakladaj rodziny, nie wychodz za maz i nie rodz dzieci, tak bedzie lepiej i dla ciebie, i dla wszystkich innych:D

Gość prawda w oczy
@ gość dziś Nastepna w kolejce do lebijskiej minety? Prawdziwa NORMALNA rodzina to maz+zona+dzieci. Kazda inna postac to patologia. A jeszcze wieksza patologia gdy dwoje pedrylow chce adoptowac zdrowe psychicznie dziecko w wychowac na podobnego im degenerata. Rozumiem pary ktore nie moga miec dzieci a chcoalyby. Nie rozumiem natomiast zbokow syngli z wyboru. Pasozyty na zdrowym spoleczenstwie.

Gość gość
widać, ze aż cie ściska pusta tępaczko gadaj sobie ile chcesz hahahah bo do prawdy sie w życiu nie przyznasz akurat pracuję w takim miejscu, że widzę każdego dnia jak wyuglądają te 'normalne rodziny' ahahahaha h

Gość gość
A ja nie chcę mieć męża i dzieci :D lubię sobie zmieniać chłopaków co kilka miesiecy, lat... Zarabiam dla siebie.

Gość gość
widać, ze aż cie ściska pusta tępaczko gadaj sobie ile chcesz hahahah bo do prawdy sie w życiu nie przyznasz akurat pracuję w takim miejscu, że widzę każdego dnia jak wyuglądają te 'normalne rodziny' ahahahaha h Co maja mowic, zrobienie obiadu to ich zyciowa misja. To pyskuja na kafe.

Gość gość
ja tez nie mam najmni9ejszej ochoty na bycie żoną i nigdy nią nie będę, nie chcę też dzieci, bo mam ciekawe pasje i hobby i szkoda mi życia na zmienianie pieluch

Gość gość
@ gość dziś A ja nie chcę mieć męża i dzieci smiech.gif lubię sobie zmieniać chłopaków co kilka miesiecy, lat... Zarabiam dla siebie. x To jest właśnie kwintesencja rozumowania lekkich singielek. Tępe suki nic nie umiejące i pracujące za grosze (bo nic nie umieją) i dorabiające sobie na własnej doopie. Każda uczciwa matka wychowująca troskliwie swe potomstwo jest od takich szmat jak wy milion razy bardziej wartościowa!

Gość gość
@ gość dziś ja tez nie mam najmni9ejszej ochoty na bycie żoną i nigdy nią nie będę, nie chcę też dzieci, bo mam ciekawe pasje i hobby i szkoda mi życia na zmienianie pieluch x Stara panno, napisz od razu, że nikt cię nie zechciał, a nie teraz na starość dorabiasz sobie ideologię.

Gość gość
@ gość dziś A ja nie chcę mieć męża i dzieci smiech.gif lubię sobie zmieniać chłopaków co kilka miesiecy, lat... Zarabiam dla siebie. x To jest właśnie kwintesencja rozumowania lekkich singielek. Tępe suki nic nie umiejące i pracujące za grosze (bo nic nie umieją) i dorabiające sobie na własnej doopie. Każda uczciwa matka wychowująca troskliwie swe potomstwo jest od takich szmat jak wy milion razy bardziej wartościowa! Hahaha to mi pojechałaś :D mam doktorat. :) a laski, które zarabiaja ciałem uwazam za 100 razy madrzejsze i zaradne od tępych matek Polek. :) Nikt koleżanki wyżej chcieć nie musi, ona nie chce :) "nikt cię nie zechciał" no hahahaha rozumowanie tępych dzid z wiochy

Gość gość
autorka to tępa, sfrustrowana peezda współczuję jej otoczeniu

Gość gość
No widzicie bezdzietne koleżanki, jesteście d******* :D :D bo taki tłuk tylko widzi matki polki takie jak ona albo d***** :D :D hahaha ciemnogród (i pseudoreligijność zapewne)

Gość gość
"a laski, które zarabiaja ciałem uwazam za 100 razy madrzejsze i zaradne od tępych matek Polek." to jesteś w tym "uważaniu" bardzo osamotniona, a wręcz się ośmieszasz :D kur/wa bardziej "wartościowe" niż uczciwie pracujący ludzie - hahahaha! takie "cuda" tylko na kafe :D to się uśmiałem :D

Gość gość
"wartościowa" ***

Gość gość taksówkarz
Gdybym ja był taksówkarzem, to bez wahania wypędziłbym egoistyczną idiotkę z samochodu i wziął matkę z dzieckiem. Dla mnie to normalne. Dla mojego pokolenia też. Niestety, obecne pokolenie wychowane na kolorowych ogłupiaczach pisemkach, na ogłupiających grach komputerowych i ogłupiającej telewizorni jest po prostu za głupie na zasady dobrego wychowania. Zresztą, tu już nawet nie chodzi o zasady wychowania ale o zwyczajny ludzki odruch. Tylko jak wymagać ludzkiego odruchu od odczłowieczonej egoistki?

Gość gość
to jesteś w tym "uważaniu" bardzo osamotniona, a wręcz się ośmieszasz smiech.gif kur/wa bardziej "wartościowe" niż uczciwie pracujący ludzie - hahahaha! takie "cuda" tylko na kafe smiech.gif to się uśmiałem smiech.gif Dziwki pracuja uczciwie :) nie to, co matki polki, pasozyty, ciagnace od kochasi, mezow, ciagnace zasilki i mieszkanka komunalne od panstwa.

Gość gość
Gdybym ja był taksówkarzem, to bez wahania wypędziłbym egoistyczną idiotkę z samochodu i wziął matkę z dzieckiem. Dla mnie to normalne. Dla mojego pokolenia też. Niestety, obecne pokolenie wychowane na kolorowych ogłupiaczach pisemkach, na ogłupiających grach komputerowych i ogłupiającej telewizorni jest po prostu za głupie na zasady dobrego wychowania. Zresztą, tu już nawet nie chodzi o zasady wychowania ale o zwyczajny ludzki odruch. Tylko jak wymagać ludzkiego odruchu od odczłowieczonej egoist To ja, autorka. Gdyby mnie ladnie poprosila to bym ustapila. Natomiast ona się tylko glupio usmiechala i myslala, że się jej należy. Miala do przejscia z tym 5letnim ! dzieckiem kilka metrow. I jak ja podchodzilam to ona podbiegla z innej strony :D Uwazam, że zachowala się bezczelnie.

Gość gość
*miala do przejscia z tym 5 letnim ! dzieckiem kilka metrow do taksowki stojacej za moja

Gość kobieta i matka zarazem
@ gość dziś to jesteś w tym "uważaniu" bardzo osamotniona x Jesteś tępa czy tylko tępą udajesz? Poczytaj ilość komentarzy piętnującą autorkę i kilka komentów ją broniącą. Otóż póki co to proporcje w społeczeństwie są takie, że zdecydowaną większość stanowią właśnie NORMALNE małżeństwa (mąż+żona+dzieci) a w mniejszości są bezdzietne single, których albo nikt nie chciał zapłodnić (są zwyczajnie brzydkie) albo są samotni z wyboru bo np. ulegli modzie na homosiów. Więc pisanie, że - cytuję - "to jesteś w tym "uważaniu" bardzo osamotniona" jest najnormalniejszym na świecie bezczelnym kłamstwem. Ja też jestem matką i też uważam, że ja i mi podobne matki ponoszące ciężar wychowania przyszłych pokoleń jesteśmy bardziej wartościowe od jakiejś singielki zabawiające się wibratorem.

Gość gość taksówkarz
@ gość dziś *miala do przejscia z tym 5 letnim ! dzieckiem kilka metrow do taksowki stojacej za moja x Nie ważne. Wyrzuciłbym egoistkę na zbity pysk z mojego samochodu i wziął matkę z dzieckiem.

Gość gość
Bezdzietni pracujący płacą podatki i odprowadzają składki, wiec nie pasożytują i maja prawo do emerytury przez siebie wypracowanej. Tylko tępaki ogłupione propagandą popisow dają sie nabrać na hasla o solidaryzmie społecznym i są gotowe posłusznie plodzic kolejne pokolenia tępych slugusow pracujących na niewydolny system zus. Życie na socjalu i plodzenie kolejnych niezaradnych pokoleń bo biedę i roszczeniowa postawę sie dziedziczy to szczyt pasożytnictwa i działania na szkodę państwa, stawianie na ilość a nie jakość dzieci i masowa ich produkcja nie uratuje niewydolnego systemu zusu, tylko jego reforma i prywatyzacja może uratować kraj ale populisci popisowi i ich głupie owieczki tego nie zrozumieją.

Gość gość
a w mniejszości są bezdzietne single, których albo nikt nie chciał zapłodnić (są zwyczajnie brzydkie) albo są samotni z wyboru bo np. ulegli modzie na homosiów. Haha faceci w tym czasach sa tacy, że do zaplodnienia chetni owszem, ale potem zostawia, nawet po kilku latach, więc nie, dzieki, samotna matka nie chcę być. Już nie wspomne o tym, że dziecku trzeba coś zapewnic, przekazac, nie wysłać swiat z gola doopa, więc ciaza w mlodym wieku odpada. Wy tam przekazujcie wszy na doopie i "tradycje" nie wyjezdzania na wakacje oraz zakupy w biedronce.

Gość gość
widać, ze aż cie ściska pusta tępaczko gadaj sobie ile chcesz hahahah bo do prawdy sie w życiu nie przyznasz akurat pracuję w takim miejscu, że widzę każdego dnia jak wyuglądają te 'normalne rodziny' ahahahaha h Dokładnie :)

Gość gość
"Dzi**i pracuja uczciwie usmiech.gif nie to, co matki polki, pasozyty, ciagnace od kochasi, mezow, ciagnace zasilki i mieszkanka komunalne od panstwa." x przeczytaj idiotko to co napisałaś :D dziffki nie pracują uczciwie bo nie odprowadzają składek, a po drugie to również "ciągną" od sponsorów czy różnych bogatych fagasów, nie raz szantażują kochanków, ze żona się dowie itd. więc co się tak rzucasz, że matki "ciągną" od kochasi? zazdrość, ze tobie nikt nie daje? :D skoro faceci je wspomagają finansowo to już ich sprawa, nie twoja a zasiłki czy alimenty im się akurat należą a skąd wiesz ze taka matka nie pracowała przed ciążą i nie płaciła składek, heh?

Gość gość
Wartosciowa osoba to taka co cos osiągnęła w zyciu a rozmnażać potrafią sie nawet niższe gatunku zwierząt dlatego śmieszą mnie matki polki na socjalu nie potrafiace nawet sie utrzymać dla których największym osiągnięciem jest to co kotka w rui potrafi począć dwa razy do roku.

Gość gość
Nie kloccie sie. Prawda jest taka, ze autorka zachowakla sie bezczelnie i jak napisal taksowkarz powinna zostac wyrzucona z taksowki a na jej miejsce wzieta kobieta z dzieckiem. Tlumaczenie autorki, ze kobieta powinna bardzie sie starac w proszeniu (miala kleknac na kolana?) a zamiast tego miala "glupi usmieszek" swiadczy o niesamowitym chamstwie autorki. Az trudno uwierzyc, ze dzisiejsze singielki moga byc az takimi pustymi wewnetrznie egoistkami.

Gość gość
Śmieszą mnie niektóre matki i zony uwazajace sie za stojace wyżej w porządku dziobania podczas gdy ich stateczni mężowie juz od dawna je uważają za użytecznego robota kuchenno sprzatajacego i bawią sie z tymi egoistycznymi i beztroskimi singielkami ktorym pieluchy i mop nie przezarly mózgu.

Gość gość
Dziecko to ryzykowna inwestycja zwykle dzieci seryjnych i patologicznych dzieciorobów wyrastają na pasożyty dojące państwo dlatego nie opłaca się w to inwestować.

Gość gość
Najlepszy model niech każdy pracuje i odprowadza składki na siebie a kogo stać na dzieci niech je plodzi zadnych doplat ani ulg na dzieci. Niech każdy zyje jak mu sie podoba posiadanie czy nieposiadanie dzieci to nie jest żaden wyznacznik wartości.

Gość gość
przeczytaj idiotko to co napisałaś smiech.gif dziffki nie pracują uczciwie bo nie odprowadzają składek, a po drugie to również "ciągną" od sponsorów czy różnych bogatych fagasów, nie raz szantażują kochanków, ze żona się dowie itd. A skad wiesz, że nie odprowadzaja? Nie mowie o ukrainskich tirowkach nieznajacych jezyka, z ktorych korzystasz.