Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podeszłam do taxi i nagle wyskoczyła mi matka z głupim uśmieszkiem i bachorkiem

Polecane posty

Gość gość
Ja mam 26 lat, jestem w związku z mężczyzną od 8l i dzieci mieć nigdy przenigdy nie zamierzam, nie lubię ich a wręcz nienawidzę, w każdym wieku są denerwujące. Nie jestem imprezowa, nie pije, nie pale, miałam jednego partnera, mojego obecnego chłopaka. A matki z dzieckiem przypuszczam tylko te które się spytaja czy mogą być przede mną (bo przecież język im od tego nie odpadnie) o ile sama się gdzieś nie spieszę, nigdy nie przepuscilam żadnej matki z dzieckiem czy kobiety w ciąży która nawet nie raczyła się spytać czy może być przede mną bo uważa, że skoro jest w ciąży, ma dziecko to może, a to nie prawda, KAŻDY człowiek powinien się liczyć ze zdaniem innych i mieć do nich szacunek a nie pchać się na chama

Gość gość
Ja przypuszczam tylko osoby niepełnosprawne

Gość gość
A jak wpadna w zle towarzystwo jak podrosna to juz ogolnie przepierxdolone :D

Gość gość
No nie

Gość Inkwizytor nr XIX
Kazda szmata, ktora nie szanuje matki z dzieckiem powinna dostac od razu w pysk na odlew!

Gość gość
Urodzenie dziecka to żadna zasługa, każde zwierzę potrafi kopulować i sie rozmnażać, rozsądni ludzie kontrolują i planują narodziny jesli ich na to stać i jesli tego chca, bezrozumnie i masowo rozmnaża sie patologia przekazujsca patologiczne wzorce i powiększająca grono przestępców , pijaków albo pasożytów obciążających socjal. Wklad w losy świata maja tylko wybitne jednostki odkrywcy a nie szara masa której jedynym "sukcesem" życiowym jest przekazywanie przeciętnych genów. Wiekszosc ludzi nie wnosi nic w losy swiata i wiedzie szara egzystencje bez celu.

Gość Inkwizytor nr XIX
@ gość dziś "Urodzenie dziecka to żadna zasługa" Urodzenie dziecka to potężna zasługa. A jeszcze potężniejsza to wychowanie dziecka na porządnego człowieka, a nie na takie ścierwo ja ty. X "każde zwierzę potrafi kopulować i sie rozmnażać" Dla małżonków akt małżeński jest cudownym przeżyciem. Dla ścierwa - zwierzęcą kopulacją. Jakoś nie jestem zdziwiony twoim porównaniem. X "Wklad w losy świata maja tylko wybitne jednostki odkrywcy a nie szara masa" Dziewica Maryja była szarą masą. Nic nie odkryła, nigdzie nie podróżowała, nie zrobiła żadnej kariery na ziemi. A mimo to Jej wkład w losy ludzkości jest większy niż wkład wszystkich innych kobiet razem wziętych. Nie dostrzegasz tej prostej arytmetyki? X Reasumując. Nie pisz bzdur bo się ośmieszasz. Kobieta z dziećmi powinna cieszyć się szacunkiem otoczenia a nie piętnowaniem, bo karmi na ulicy. Ale jeszcze przyjdzie czas gdy znowu zapłoną stosy i spalą całe to protestujące new-agowe goowno tęczowe, tych pedryli, pedofili i lesby czarownice. I znowu zapanuje porządek.

Gość gość
Zero konstruktywnych argumentow - wypiexrdalaj :)

Gość gość
Powyzszy przyklad pokazuje dobitnie, ze czasami pomiot sie nie udal i ze zasili szeregi pacjentow psychiatryka albo fundamentalistow religijnych niebezpiecznych jak ta dzicz muzułmańska z Isys i przyczyniających sie do degradacji świata.

Gość gość
Mowa oczywiście o tym katolickim talibie inkwizytorze.

Gość Inkwizytor nr XIX
Rozwaliłem twoje wypociny na częśc****erwsze i zdanie po zdaniu wypunktowałem wszystkie twoje błędy logiczno-myślowe. Jeżeli nadal tego nie widzisz to przypiertol baranka o ścianę. Wątpię, by klepki ci naskoczyły na właściwe miejsce ale lepiej żebyć sobie łeb o ścianę rozwalił niż miała nadal marnować cenny tlen z atmosfery. Przynajmniej tyle zrób dla świata.

Gość gość
Talibanski inkwizytorze skorzystaj ze swojej rady a będzie to jedyne pożyteczne działanie z twej strony, tyle ode mnie, bo rozmowa z wariatami nie ma sensu.

Gość Inkwizytor nr XIX
Milcz, ścierwo ludzkości...

Gość gość
Masz racje matkę się powinno się szanować bo to przecież tylko ona mnie biła, glodzila i to ona pozwalała na to by mnie jej gachowie dotykali, molestowali, jak nic medal się należy za taką cudowna matkę ponieważ mnie urodziła

Gość gość
Dziewica Maryja? :D hahah ale Psychol. Argumenty z bajek.

Gość gość
Ciaza i macierzynstwo to nie choroba, ale konkretny (piekny) etap w zyciu. Nie oznacza to jednak zwolnienia ze wszystkich zasad, otrzymywania wszystkiego bez kolejki i bezczelnego pchania sie "na chama". Inni ludzie tez maja swoje terminy, swoj czas, swoje dolegliwosci i slabosci. Tolerancja i szanowanie - tak. Zielone swiatlo dla wpychania sie po chamsku - nie, nawet w ciazy czy z malym dzieckiem.

Gość gość
Dziewczyny, jak wam nie wstyd. Wy nawet nie widzicie jak nisko upadłyscie i że niczego sobą nie reprezentujecie.Jesteście przegrane i nieprzystosowane do życia. Oto efekt bezstresowego wychowania, gdzie nie dało rady nauczyć żadnych wartości i zasad, że nie słuchałyście matki, ojca, tylko ulicy. Ulica nie wychowuje tylko deprawuje i to widać. Nie wtykajcie mi tylko, że rodzice głodzili, bili i molestowali, bo takie przypadki to skrajność i nic nie usprawiedliwia nienawiści, braku poszanowania dla innego człowieka. Matka, to święte słowo i nie wycierajcie sobie nim gęby. Jesteście wypierdkami mamuta, co najwyżej i to dla was debilki komplement! Obyście nigdy nie miały dzieci, bo na nie nie zasługujecie.

Gość gość
Szanuje innych ludzi ale rownoczesnie wymagam, aby mnie tez szanowali - a wiec uprzejmie poprosili o przysluge ktora moge ale wcale nie musze zrobic (np. przepuscic w kolejce). Nie pcham sie po chamsku przed nikogo, ale rownoczesnie nie pozwole nikomu po chamsku pchac sie przede mnie.

Gość gość
Nie można wymagać szacunku do siebie, bo to inni oceniają, czy na ten szacunek zasługujesz. Jak widać nie szanujesz innych ludzi, a nawet ich nie lubisz[ co dziecko ci zawiniło, np.?]. W ogóle nie rozumiesz, co inni chcą ci przekazać. Podtrzymujesz swoje durne zdanie i dalej uważasz, że masz rację. Tragiczne i smutne. Może nie pchasz się chamsko przed kogoś, ale jesteś chamska i nic tego nie usprawiedliwia. Jeśli ktoś popiera twoje zdanie, to tylko ktoś jeszcze bardziej zdeprawowany od ciebie i jesteś na dobrej drodze, aby zostać taka sama.

Gość gość
Ale czemu mam przepuścić kobietę z dzieckiem która nawet nie raczy się mnie zapytac czy może? Ja ustępuje bez pytania tylko inwalidów, ale matki zdrowe ze zdrowym dzieckiem powinny się mnie sspytać czy mogą być przede mną, bo przecież i ja mogę się gdzieś spieszyć i również mam prawa i obowiązki

Gość gość
14:40 Kulturalny człowiek ZAWSZE przepuszcza w kolejce innych starszych, słabszych, uprawnionych, itp. Do grupy tych osób zalicza się matka z małym dzieckiem i nie musi o taką uprzejmość uniżenie prosić. Ko tego nie rozumie powinien mieszkać na odludziu, a nie szukać popleczników chorego umysłu na forach.

Gość gość
inwalidom

Gość gość
Dlaczego masz przepuścić kobietę z dzieckiem? Jeśli nie wiesz dlaczego, to pochodzisz z patologii lub nie masz wyuczonych lub wypracowanych z braku dobrego wychowania zasad współżycia między ludźmi + zero inteligencji. Jednym słowem nie jesteś przystosowana do życia między ludźmi. Współczuję, świat sobie poradzi ale tobie będzie ciężko.

Gość gość
15:13 Mnie zawsze sprawia przyjemność i poprawia humor drobna przysługa dla kogoś. To nic nie kosztuje. Jeśli ty masz z takimi rzeczami problem to świadczy o tobie i to źle. Jak będziesz żyć jeśli takie drobnostki wyprowadzają cię z równowagi. jesteś niedojrzała i źle wychowana - moje zdanie.

Gość Inkwizytor nr XIX
Autorko, ty kurfo szmatlawa, kiedys sploniesz na stosie za swoj czyn!

Gość Inkwizytor nr XIX
@ gość dziś [15:36 Mnie zawsze sprawia przyjemność i poprawia humor drobna przysługa dla kogoś. To nic nie kosztuje. x Brawo! Oto prawdziwa kobieta! Dobra, mila, uczynna... Brawo, brawo, brawo! A takie szmaty jak autorka nalezy palic na stosie jak stare smierdzace scierki do podlogi!

Gość gość
Mnie też sprawia przyjemność przepuszczania ludzi i sama to proponuje ale to nie znaczy, że będę przepuszczać chamskie kobiety które uważają że nie muszą już szanować ludzi bo dziecko mają, bo skoro tak to działa to też zrobię sobie dziecko i oczekuje, że wszyscy będą mnie traktować jak królową

Gość gość
ja nigdy nie chciałam być żona a tym bardziej matka :) jakbym zaszła w ciążę bez wahania bym usunęła. Jestem w stałym związku z mężczyzną z którym jestem juz 14 lat i jest mi z nim wyśmienicie :) dalej nie zamierzam brać ślubu, bo nie widzę w nim najmniejszego sensu, może kiedyś weźmiemy cywilny ale tylko po to żeby nie było żadnych problemów spadkowych i innych. Szanuje wszystkie matki pod warunkiem że i ona mnie szanuje, nie widzę problemu żeby przepuszczać starsze, schorowane osoby ani też matek sama to proponuje i z chęcią to robię o ile taki człowiek nie jest wobec mnie chamski, czyli, że się wepchnie i powie, że mu się należy bo to bo tamto, sama bym tą osobę przepuścila bez wahania ale skoro ona jest dla mnie chamska to nie zamierzam tego robić bo mam szacunek do siebie i nikt nie ma prawa traktować mnie jako gorszego człowieka czy też człowieka bez żadnych przywilejów, każdemu należy się szacunek i każdy ma prawo go wymagać, a osoba która innych nie szanuje i uważa się za pana i władcę niech się nie dziwi ze nie jest przez innych szanowana

Gość gość
gość dziś Ciaza i macierzynstwo to nie choroba, ale konkretny (piekny) etap w zyciu. Nie oznacza to jednak zwolnienia ze wszystkich zasad, otrzymywania wszystkiego bez kolejki i bezczelnego pchania sie "na chama". Inni ludzie tez maja swoje terminy, swoj czas, swoje dolegliwosci i slabosci. Tolerancja i szanowanie - tak. Zielone swiatlo dla wpychania sie po chamsku - nie, nawet w ciazy czy z malym dzieckiem.

Gość Inkwizytor XV
Autorko, kurfo y*****, nie tlumacz sie. Matka z dzieckiem ma poierwszenstwo przed taka lafirynda jak ty, wywloko szmaciana, i powinnas ja wpuscic do taksowki. Szkoda, ze nie mial ci kto w pysk dac to moze bys cie suko nauczyla kultury.