Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podeszłam do taxi i nagle wyskoczyła mi matka z głupim uśmieszkiem i bachorkiem

Polecane posty

Gość gość
Nie kloccie sie. Prawda jest taka, ze autorka zachowakla sie bezczelnie i jak napisal taksowkarz powinna zostac wyrzucona z taksowki a na jej miejsce wzieta kobieta z dzieckiem. Tlumaczenie autorki, ze kobieta powinna bardzie sie starac w proszeniu (miala kleknac na kolana?) a zamiast tego miala "glupi usmieszek" swiadczy o niesamowitym chamstwie autorki. Az trudno uwierzyc, ze dzisiejsze singielki moga byc az takimi pustymi wewnetrznie egoistkami. x dlaczego miała jej ustąpić taxi? tylko dlatego że wysrała bachora? wy mamuśki naprawde macie nasrane w tych głowach

Gość gość
Wartosciowa osoba to taka co cos osiągnęła w zyciu a rozmnażać potrafią sie nawet niższe gatunku zwierząt dlatego śmieszą mnie matki polki na socjalu nie potrafiace nawet sie utrzymać dla których największym osiągnięciem jest to co kotka w rui potrafi począć dwa razy do roku. Zgłoś :D :D haha dobrze powiedziane

Gość gość
stoi taka matka polka i liczy że ludzie będą w podskokach jej drzwi otwierać jak idzie z wózkiem, bo poprosić to już nie trzeba ja otwierała takim bezczelnym matkom nie będe jeszcze bym ją przytrzasneła tymi drzwiami, chciałaś bachora to sie nim zajmuj trzeba było nóg nie rozkładać, moge ustąpić matce siedzenia jeśli ma na rękach dziecko ale jak ja będe miała taką ochote a nie że bedzie mi się jakaś rozpychała z wózkiem jakby wszystko im się należało a każdy ma wstawać w podskokach

Gość gość
gość dziś fakt, matki polki myślą że jak wysrały bachora to każdy będzie się im kłaniał i ustępował x Jestes tak glupiutka (glupiutki), ze nawet nie zauwazylas, jak zmieszalas z blotem siebie i wlasna matke. A wiec twoja matka polka nie rodzi tylko sra? A ty sama nie zostalas urodzona tylko wysrana? Idz zatem do urzedu i popros o wymiane dowodu osobistego. Niech zamiast DATA URODZENIA wpisza DATA WYSRANIA! :D :D :D

Gość gość
kobiety które znam nie zachowują się jak stukniete mamuśki i są normalne, nie mają fioła na tle swoich dzieci takie szurniete matki powinno się sterylizować

Gość gość
jesteś głupią idiotką której od bachora pomieszało się w głowie a jedyną twoją ambicją było wysranie bachora więc rozmowa z kimś takim jest marnowaniem czasu

Gość gość
Otoz to. Chcialyscie bachory? To się nimi zajmujcie.

Gość gość
Haha samotna mamusia podbiegla do taksowki autorki z bezczelnosci, ale podejsc do drugiej taryfy z kilkuletnim w pelni sprawnym i chodzacym dzieckiem już jej się nie chcialo haha

Gość gość
Fikuśna - moja dziewucha

Gość gość
gość 2015.07.17 Już wszyscy znaja te twoje durne tematy. Powtarzam, nie podniecaj się, cały świat kocha dzieci,a ciebie chyba nikt, więc się wyżywasz, i tyle. x Caly swiat ? Ja nie,mam wrecz obrzydzenie do nich :O

Gość gość
Każda kurfa, lesbijka i inna d***** nie szanująca matki z dzieckiem (czytaj: prawdziwej kobiety) powinna być powieszona na latarni jak wywłoka aby ptaki miały gdzie srać na jej łeb. Takie jest moej zdanie. Hołk!

Gość gość
ość dziś Każda kurfa, lesbijka i inna d***** nie szanująca matki z dzieckiem (czytaj: prawdziwej kobiety) powinna być powieszona na latarni jak wywłoka aby ptaki miały gdzie srać na jej łeb. Takie jest moej zdanie. Hołk! x O nie,ide sie powiesic,bo nie jestem prawdziwa kobieta :( Hahahaha :D

Gość gość
To się kurfo powieś i nie marnuj tlenu na planecie Ziemia.

Gość gość
Dobre z tym nie marnowanie tlenu :) Aleś suce pojechała :D :D :D

Gość gość
Głupie k****y samotne matki

Gość inkwizytor nr 9
Matka, nawet samotna matka, jest milion razy wartościowszą kobietą niż samotna bezdzietna wywłoka ze skłonnościami do lesbijstwa. Wam wywłokom się wydaje, że kariera to cel życia. Więc popatrzcie na swoje nędzne egzystencje, które trudno nawet nazwać życiem. Jesteście pomiotami świata. Nic niewartymi bezproduktywnymi sukami. Doopadajkami. Może jakiś zbok ma z was pożytek dopóki się nie zestarzejecie. Ale jaki jest wasz wkład w istnienie świata? Żaden. Kurfy, słyszycie? Żaden! Tymczasem matka, nawet samotna matka, przekazuje życie, troszczy się o swe potomstwo, wychowuje, itd. Jej codzienny trud i walka z przeciwnościami losu ma konkretny sens, konkretny wymiar, a wasze nic nie znaczące wegetacje są niczym więcej jak tylko atrapą życia. MOżna was porównać do takich chińskichh podróbek. Niby na ulicy wyglądają tak samo ale wystarczy przyjżeć się bliżej by ujrzeć tandetę. Jesteście tandetne, bezdzietne singielki. Powinno się was przymusowo sterylizować abyście nawet przez przypadek nie przekazały swoich genów.

Gość gość
Jesli wypchanie bachorka z pochwy to szczyt waszych mozliwosci i zyciowy sukces mamuski to... Bardzo słabo wrecz tragicznie :D

Gość gość
Inkwizytor jesteś THE BEST! :D

Gość gość
gość dziś Dobre z tym nie marnowanie tlenu usmiech.gif Aleś suce pojechała smiech.gifsmiech.gifsmiech.gif x Nazywajac inna osobe suka,bo ci jej komentarz nie odpowiada,swiadczy o braku twojej kultury.No ale czego zreszta oczekiwac od takiej prymitywnej baby,jak ty :D:D

Gość Inkwizytor nr 9
Milcz, kurfo! Dobrze powiedziała. Skoro wy, samotne singielki, określacie cud narodzin jako "wysranie bachora", to nie ma dla was szacunku. Rozumiesz, kurfo? Jeśli stajesz w obronie silgielek to jesteś taką samą szmatą jak one.

Gość gość
Buhahaha. Tylko jednostki sa cenione. Kilka bachorków wypchanych przez pochwe, nie cala horda ryczacych bachorkow i wk*****ajacych normalnych ludzi :)

Gość gość
Miejmy nadzieje ze wszystkie supermamusie zapewnia fajne zycie swoim bachorkom, a nie nedzna wegetacje. Niestety wiekszosc tych milion razy wartosciowszych nie potrafi tego zrobic i dziecioki sa pozostawione samym sobie (ucz sie, skoncz studua, idz do pracy - czyli bzdura, w tych czasach "wyksztalcenie jest gowno warte), poza tym ile sie slyszy o patologiach, zero myslenia, tylko rooochank we lbach a pozniej 5 dzieciokow musi gnic z rodzicami w jednym pokoju. Wole nigdy nie miec dzieci niz zeby cale zycie sie meczyly, tym bardziej w tym kraju. "Holk" :D

Gość Inkwizytor nr 9
Milcz, następne pomiocie ludzkości! Nadejdzie nowy porządek świata i wtedy zrobimy porządek ze wszystkimi lesbijkami, pedałami i innymi co to nie są za rodziną. Ogniem was skurfynsyny wypalimy!

Gość gość
Jakbym mial takie cos jak ty w rodzinie to bym sie jebnal na tory :D

Gość gość
Dobrze zrobiłaś autorko.

Gość gość
Nie rozsmieszajcie mnie,od kiedy wydawanie dzieci na swiat jest jakas zasluga ?A poza tym nie pisalam tu nic o wysraniu bachora, nikogo tu nie obrazilam,a zostalam bez powodu zwyzywana od suk.Zalosni jestescie.

Gość gość
"Wklad w istnienie swiata" ale jaja :D

Gość gość
Buhaha nie masz pieniedzy c***ju

Gość gość
gość dziś to bylo do inkwizytora :D