Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podeszłam do taxi i nagle wyskoczyła mi matka z głupim uśmieszkiem i bachorkiem

Polecane posty

Gość gość
Hahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahhahahahahshahahshshhssshshshshshshhahahahshahshshsahahahshahahaha Idźcie się jebać matki poleczki

Gość gość
krowowe - hahahaaaa! autorko jestes lesbijka? przyjmujesz scat do buzi?

Gość gość
Autorko, a czemu ty (celowo z małej litery) nie masz dzieci? Jesteś takim paszkwilem, że nawet pies cię nie chce zapłodnić czy po prostu masz grzyba w pochwie?

Gość gość
Madra dziewczyna robi kariera :)

Gość gość
Wolę wydawać na siebie :) a wy szmaty dzieciate możecie mi zazdrościć

Gość gość
Z autorki taka madra jak z koziej doopy dildo.

Gość gość
A wy mateczki nie macie kasy

Gość gość
@ gość dziś Wolę wydawać na siebie  a wy szmaty dzieciate możecie mi zazdrościć x Rozumiem, ze "szmata dzieciata" nazywasz takze wlasna matke. Gdyby ona to przeczytala pewnie by pozalowala, ze nie utopila cie jak kota.

Gość gość
Kotów się nie topi dzieciata szmato

Gość gość
W takim razie by cie wyskrobala, wredna suko. A moze cie wyskrobala tylko jakims cudem spiertolilas z wiaderka, co?

Gość gość
@ 19:04 Chyba trafiłaś w czuły punkt bo się nagle zamknęła. Może naprawdę matka chciała się jej pozbyć i zostawiła gdzieś albo nawet zostawił ale nie kochała i teraz córusia cierpi na syndrom odrzucenia i mści się na matkach z dziećmi. Autorko jeżeli matka Cię naprawdę nie kochała to nie znaczy, że. Wszystkie inne matki też są złe. Nie musisz się mścić. A jeśli naprawdę nie możesz pohamować agresii na widok matki z dzieckiem to udaj się do psychiatry. To nie ironia. Piszę poważnie. Zaburzenia emocjonalne wynikające ze zranień z okresu dzieciństwa nie są czymś wstydliwym. Potraktuj to jak każdą inną chorobę. Jesteś chora (z nienawiści) i wymagasz leczenia. To wszystko.

Gość gość
Droga Autorko moim zdaniem bardzo dobrze zrobiłaś, jak ja byłam w ciąży to nikogo się nie prosiłam żeby mnie przepuscili czy ustalili miejsca nie zalałam się nad sobą. Można? Można! Mnie też wkurzaja takie co to myśli: " a bo z dzieckiem to mogę " i perfidnie to wykorzystuje. Po prostu mogła poprosić albo zapytać a nie pchać się z głupim usmieszkiem. Uuhhhh co za babska bezczelne!!!!

Gość gość stary wyjadacz
Gdybyś naprawdę miała kasę to stać by Cię było i na dzieci. Ja milionerem może nie jestem ale mam własną firmę i moja Żona nie musi kurczowo trzymać się portfela. U Nas nie ma takiego dylematu: wydam na siebie albo na dziecko. U Mnie Żona sobie kupuje co chce i Dziecku kupuje też co chce. Przedstawiony przez Ciebie dylemat pt. "Wolę wydawać na siebie niż na dziecko" świadczy, że właśnie nie masz kasy. Gdybyś miała to po prostu takowy dylemat by nie istniał. Dlatego gdy przeczytałem Twój wpis z 18:40 " A wy mateczki nie macie kasy" sugerujący, że Ty bezdzietna niby masz kasę, to się po prostu roześmiałem.

Gość YXZ
@ gość dziś "W takim razie by cie wyskrobala, wredna suko.A moze cie wyskrobala tylko jakims cudem spiertolilas z wiaderka, co?" X Yebłem :D :D :D Najlepszy text na fotum!

Gość gość
:D:D

Gość gość
Odczepcie sie od bezdzietnych ktore placa podatki i skladki na ubezpieczenie, na koszt spoleczenstwa zyja te kury domowe niepracujace i nie placace podatkow dziecioroby wyludzajace kase na dzieci. Nie stac cie na bachora to nie rodz i chore jest doplacanie do robienia dzieci z moich podatkow, nanlepieh aby kazdy pracujacy odkladal na swoja emeryture ten solidaryzm spoleczny jest chory. Pracujesz to emerytura ci sie nalezy jak psu miska pasozyty to dziecioroby na socjalu.

Gość prawda w oczy
Nastepna bezdzietna lesba sie odezwala. Tak sie sklada, ze istnienie i rozwoj panstwa i w ogole narodu jest uzalezniony od wzrostu kolejnych pokolen. A ten wzrost pokolen zapewniaja nie geje czy lesbijki a normalne rodziny z normalnymi dziecmi. Dlatego pozycja spoleczna normalnych rodzin powinna zawsze stac wyzej w hierarchi spolecznej od pary damskich pedrylow. Nie masz dzieci to zamknij morde i badz wdziewczna, ze inni biora na siebie trud rodzenia i wychowywania przyszlego pokolenia. Bo to wlasnie przyszle pokolenie bedzie pracowac na TWOJA emeryture. Ty sama sobie goowno odlozysz. Wiec milcz szmato, a jak twoje lesbowate usta nie umia milczec to zajmij je mineta drugiej lesbie.

Gość gość
Odczepcie sie od bezdzietnych ktore placa podatki i skladki na ubezpieczenie, na koszt spoleczenstwa zyja te kury domowe niepracujace i nie placace podatkow dziecioroby wyludzajace kase na dzieci. Nie stac cie na bachora to nie rodz i chore jest doplacanie do robienia dzieci z moich podatkow, nanlepieh aby kazdy pracujacy odkladal na swoja emeryture ten solidaryzm spoleczny jest chory. Pracujesz to emerytura ci sie nalezy jak psu miska pasozyty to dziecioroby na socjalu. Zgłoś Dokładnie, pasożyty.

Gość gość
a kto ma ci wlozyc do zusu te kase na emeryture skoro jak do niej dozyjesz pracowac bedzie tylko polowa tych co pracuja dzis bo reszta albo nie ma dzieci albo spierdzielila za granice

Gość gość
Naprawdę jakaś niedoj****a i niedoskrobana tu wylewa pomyje na kobiety.W d***e była i g****o widziała, we łbie sieczka , w kieszeni dziura w podszewce.Patologia. Takiej nawet na sprzątaczkę w kiblu bym nie zatrudnił.

Gość Laura2777777
Mnie też denerwuje rozczeniowe podejscie np kobiet z dzieckiem albo starszych osob, naprawde nie do wszystkiego maja pierwszenstwo Nawet jedna matka z dzieckiem mi kiedys zrobiła afere przed wc na drworcu bo jej nie przepuściłam a też mi sie spieszyło Jak mam czas i ochote to przepuszczam jak mnie ktoś ładnie poprosi, jak nie mam czasu, śpiesze sie, jestem bardzo zmeczona itd to nie przepuszczam i tyle

Gość gość
Czyli masz Laura normalne podejście do zagadnienia. Ale po co uogólniać i lać pomyje po wszystkich jak leci? Patologia lub skrzywienie psyche.

Dlaczego na tematach gdzie ktos nie wychwala dzieci i macierzyństwa zaraz przylatują agresywne "matki" (?) których co drugie słowo jest wygwiazdkowane, dlaczego na każdym innym temacie toczą się normalne dyskusje, sa podawane jakieś argumenty a tu tylko wulgaryzmy, agresja slowna, błędy ortograficzne i frustracja? Wstyd, wystawiacie normalnym kobietom, normalnym matkom złą reputację, to dzięki wam potem każdy kto nie lubi matek i dzieci, nie lubi ich jeszcze bardziej! Idźcie na kurs oglady, kultury... Kurom domowym takie kursy przysługują za free :)

Gość stop new age
Masoneria skutecznie wmowila mlodemu pokoleniu, ze najlepiej byc singlem, najlepiej gejem/lesbijka b o to teraz modne, dawac doopy komu popadnie i wyskrobac wszystkie dzieci z c**y, a na widok matki z realnym dzieckiem reagowac agresja. Oj, wy biedne zbajerowane przez new age idiotki... Zal mi was.

Gość gość
Haha.

Gość gość ten co poprzednio
Ponawiam swoje pytanie z wczoraj z godz. 18:24: Autorko, a czemu ty (celowo z małej litery) nie masz dzieci? a) Jesteś takim paszkwilem, że nawet pies cię nie chce zapłodnić? b) Czy po prostu masz grzyba w pochwie?

Gość gość
Czy ty wiesz co to jest masoneria i new age? Polecam słownik.

Gość gość
@ stop new age dziś "Masoneria skutecznie wmowila mlodemu pokoleniu, ze najlepiej byc singlem, najlepiej gejem/lesbijka b o to teraz modne, dawac doopy komu popadnie i wyskrobac wszystkie dzieci z c**y, a na widok matki z realnym dzieckiem reagowac agresja.Oj, wy biedne zbajerowane przez new age idiotki... Zal mi was." xx xx 100/100

Gość gość
U większości / Przeciętnych i biednych, jest to wybor miedzy wydawaniem na siebie lub dziecko, takie stare krowy / mlode pustaki bez kasy patrza z zazdroscia na te, które się ubieraja, maluja, chodza do fryzjera, spa.

Gość gość
23;09 mam nadzieję, ze ty też nie masz dziecka a jak masz to właśnie widać jaka patologia wychowuje dzisiejsze małe dzieci potem dziwne że patologia się szerzy i juz tak nie wychwalaj 'normalnej rodziny' hahaha bo wszyscy wiedzą jak te normalne rodziny wyglądają, no ale na forum cóż, musisz bronic swego i najlepiej to zmykaj oprać swojego mężulka bo ci w pysk przyleje z a nieusłużnoźć