Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mężczyzna po 30 ma jeszcze szanse na znalezienie fajnej dziewicy w odpowiedn

Polecane posty

Gość gość

im wieku?

Gość gość
czy jestes prawiczkiem??? szukasz dziewicy wiec tez musisz cos dac od siebie

Gość gość
Kobiety nie lubią prawiczków...

Gość gość
Dlaczego akurat chcesz dziewicy? Czy to aż takie ważne?

Gość gość
Czuje, że tylko wtedy byłbym naprawdę szczęśliwy...

Gość gość
Może być dziewica z odzysku?

Gość gość
teraz juz nie ma dziewic

Gość gość
dziewice to można jeszcze w gimnazjum spotkać ale kończąc gimnazjum dziewczyny nie są już dziewicami

Gość gość
nieprawda, mam 24 i jestem dziewicą (nie brzydką, od razu uprzedzam podejrzenia), więc są takie osoby

Gość gość
zdarzają się i starsze, ale facet,który ma "chybzia" na tym punkcie ,musi mieć zrytą beretkę,i strasznie niską samoocenę ,że aż tak się boi sytuacji chociażby takiej,że będzie porównywany z ex partnerem,że histerycznie chce tej dziewicy,chyba najważniejsze ,żeby była fajnym człowiekiem i się ludzie dogadywali,bo cała reszta to jest zupełnie nieistotna, choć,ja sama,też bym nie chciała sie spotykać z facetem-wylochańcem

Gość gość
Histerycznie to nie ale czuje, że tak naprawdę szczęśliwy byłbym tylko z dziewicą. Wpisuje się to w moje poglądy na tą sferę życia.

Gość gość
Ja bylam do 23 lat. Po 1 razie zmienia sie podejscie do seksu.

Gość gość
Poglądy czyli kobieta dziewica jako Twoja własność a ty jesteś maho i możesz ****ać wszystko co na drzewo nie ucieka. Żenuła

Gość gość
Żenujący koleżanko jest Twój styl i ortografia.

Gość gość
Na szczęście ja napisałam tak celowo by podkreślić co o tym myślę. A Tobie tak zostanie

Gość gość
Nie znasz mnie i oceniasz. Traci mi to trochę prostactwem umysłowym.

Gość gość
Autorze możesz znaleźć pył tu na kafie niedawno taki temat laska każdemu kolejnemu facetowi mówiła, że jest dziewicą. I miała z tego niezły ubaw bo faceci łykali jak małe pelikany

Gość gość
I niech tak zostanie autorze ja jestem prostaczką umysłową ale zawsze mogę to zmienić a Tobie tak zostanie

Gość gość
Życzę żeby Ci się udało ale ja nie chcę nic zmieniać, chciałbym żeby mi tak zostało.

Gość gość
Nie zasługujesz na taką kobietę a takie poglądy - ja facet najpierw się wyszaleje, zaliczę ile się da a potem jak już będę starszawy to poszukam młodszej dziewicy są żałosne. U kobiety która jest dziewicą bo ma takie wartości, bo się szanuje i tak nie masz szans. może znajdziesz jakąś zakompleksioną brzydule.

Gość gość
Mężczyźni są tak zdesperowani, że każdej uwierzą, że jest porządna

Gość gość
ja facet najpierw się wyszaleje, zaliczę ile się da x To Wy kobiety tego wymagacie! Co uważacie o prawiczkach? same obelgi wywalacie i żadna nie chce prawiczka w realu. Każda pragnie jak najbardziej doświadczonego w seksie faceta!

Gość gość
Skąd to możesz wiedzieć czy zasługuje czy nie...

Gość gość
Jest różnica między doświadczonym mężczyzna a k****arzem/męską szmata

Gość gość
jaka?

Gość gość
Doświadczenie można zdobyć juz w jednym związku i jest się bardziej doświadczonym ćwicząc z osobą z którą się jest bo to ona szczerze powie co możesz poprawić, zrobić lepiej niż laska spotkana na imprezie która ma w doopie to co i jak robisz ale ważne, że bzykasz. Juz nie raz było tak że facet który miał sto partnerek jest do kitu i jest dlatego pomyłka na jeden raz a mężczyzna który miał jedną z którą był w związku i z którą wszystkiego się nauczył jest bogiem sexu. Facet który miał wiele partnerek to zwyczajna d***** która tylko bzyka co kolwiek i kogolwiek uważa się za lepszego choć jest najgorszym kochankiem, bo podczas sexu myśli o sobie a nie o kobiecie

Gość gość
gość dziś Jest różnica między doświadczonym mężczyzna a k****arzem/męską szmata x Dla kobiet nie ma to różnicy o ile facet podrywał i nie płacił za seks

Gość gość
gość dziś Gdyby tak było to kobiety nie chciały by doświadczonych musowo a mężczyźni nie mieliby kompleksów z powodu małego doświadczenia.

Gość gość
kup sobie dmuchaną lalkę, traktujesz swoją przyszłą partnerkę przedmiotowo, ma być dziewicą, nie obchodzi cię jej szczęście tylko zaspokojenie swojej chorej wizji związku, nie chcesz jej poznać, a może lalka nie wystarczy, bo nie posprząt5a panu i nie ugotuje?