Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak przekonać rodziców do dziewczyny Azjatki?

Polecane posty

Gość gość

Pierwszy raz jestem w związku i jestem pewien, że to ta jedyna. W końcu spotkałem jakąś porządną kobietę. Jak ich przekonać do niej

Gość kacha7890
Masz azjatke?? Ale super. I pisze to jako kobieta. Ja bym na miejscu Twoich rodzicow sie bardzo ucieszyla:)) a mówi po polsku?

Gość gość
Zapytaj ich co maja przeciwko Azjatom. Powiedz, ze to fajna dziewczyna. Przyprowadz ja do domu na razie jako kolezanke. A potem zobaczysz czy ja zaakceptuja.

Gość gość
raczej sie nie da jak konserwy, po prostu bądz z nią aż w końcu zmiękną

Gość gość
Z jakiego kraju pochodzi? Pewnie Wietnamka

Gość gość
Moim zdaniem super sprawa taka Azjatka:) lepsze to niz konserwatywna muzulmanka ;)

Gość gość
Kurde najgorsze są takie wlasnie konserwy co nie przyjmują nic innego poza wyznaczonymi schematami. Maja klapki na oczach i nie tolerują tego ze ktos wybrał sobie takiego partnera a nie innego. Powodzenia kumplu!

Gość gość
Tu autor. Przepraszam, że nie pisałem ale wyłącza mi się internet i nie mogę znaleźć tematu. Moja dziewczyna pochodzi z Japonii. Mówi w miarę dobrze po polsku. Rodzice nigdy nie mieli kontaktu z nikim poza Polską więc nie są przyzwyczajeni do "innych" ludzi. Jestem z nią taki szczęśliwy, czuję, że mając Ją u boku jestem w stanie pokonać każdą przeszkodę w życiu. Przy niej czuję się prawdziwym mężczyzną.