Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niespodziewana10

Brązowa krew pierwszego dnia okresu, po czym duża ilość krwi

Polecane posty

Gość Niespodziewana10

Jakoś 3 tygodnie temu spałam z chłopakiem , była prezerwatywa ale pod koniec stosunku utknęła ona w pochwie z zawartością. Na następny dzien znalazłam ją rano przy sikaniu. Ostatni okres zakonczył sie 2.07.2015. Wczoraj czyli 20.07 czyli w 25 dzień cyklu pojawiła się brązowa wydzielina razem z krwią. Dzisiaj w nocy miałam straszne skurcze , rano wstawając do toalety zasłabłam i było dużo krwi. Teraz nie ma brązowej wydzieliny jest tylko krew, jest jej więcej jak sikam. I pytanie do was. Czy mogę być w ciąży. Mam dopiero 17 lat, aby to nie było to .

Gość Niespodziewana10
Chciałabym dodać że kochałam się z nim dzień po okresie

Gość gość
0/10

Gość gość
Myśle, że nie. Prezerwatywy zawierają środek plemnikobójczy. Jednak kiedy utknęła wszystko może być możliwe. Poczekaj jeszcze kilka dni i zobacz, czy normalnie ci skonczy okres czy nie. A po drugie jak masz okres to raczej w ciazy nie jestes. Jezeli krwawienie i bol nie ustapia idz jak najszybciej do lekarza. Zawsze mozesz zrobic test ciazowy. PS. Jakim cudem utknęła ta prezerwatywa :P ?

Gość Niespodziewana10
Sama nie wiem, kochaliśmy się i musiała się zwyczajnie zsunąć. Poszłam od razu do toalety się wysikać, potem zwyczajnie poszliśmy spać , dopiero rano zastanawialiśmy się gdzie ona jest. Jesteśmy zaniepokojeni , jesteśmy młodzi i to za wcześnie chodź jesteśmy już 5 lat razem. Pierwszy raz coś takiego nam się zdarzyło

Gość Niespodziewana10
Jakby jeszcze ktoś mógł mi napisać co jest grane i trochę uspokoić byłabym bardzo wdzięczna , dziękuję:)