Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

koszmary w ciąży

Polecane posty

Gość gość

Hej dziewczyny, to moja pierwsza ciąża. Pytanie czy mialyscie koszmary senne związane z ciąża? Mi śnią się takie głupoty to ze masakra. a jestem z tych co biorą sobie wszystko do głowy no i chodzie poddenerwowana nie mogę zasnąć bo myślę analizuje. Czy to normalne? Nie chce żeby ro źle odbiło się na maluszku. Macie może jakiś sposób na wyluzowanie? Partner stara się mnie zrelaksowac ale gdzieś mam te głupoty w głowie.

Gość gość
Chyba wiekszosc kobiet ma koszmary w ciazy, to normalne . Mi tez snily sie takie rzeczy , tak realnie ,ze czasem budzilam sie z placzem. Trudno nie brac sobie czasem do glowy ale nie powinno to zdominowac. Wylyzuj, stres szkodzi.

Gość gość
Aha, dodam ze zaden sie nie spelnil i ciaze przebiegly bez komplikacji. Mam dwojke zdrowych szkrabow.

Gość gość
Mnie sie czesto sni, ze mam cesarke. Nie jestem juz dawno w ciazy, a mimo to sni mi sie ze jestem i az sie budze z bolem podbrzusza, taka ta cesarka realna! Dodam, ze sni mi sie ze to druga ciaza.

Gość gość
To normalne. Hormony tak działają. Staraj się zrelaksować przed snem. Dobra, pozytywna książka, kąpiel, seks. Nie czytaj niczego o komplikacjach w ciąży czy przy porodzie. Nie oglądaj horrorów, thrillerów, jakichś smutnych dokumentów. Zamiast tego jakaś komedia albo kabaret.