Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Deviant

Czy mądra dziewczyna łyka piguły antykoncepcyjne?

Polecane posty

Oczywiście mądra dziewczyna nie zażywa tego, więc łykająca dziewczyna jest? I tu pytanie do lewactwa. No jaka jest taka?Nie za trudne?;)

Gość gość
To nie ma nic do inteligencji! Jesli ma taka potrzebe to je zazywa proste

Jak zwykle mylenie inteligencji z mądrością. A jakaż to potrzeba?:DPotrzeba poczucia spermy w cipce? Raczej przed strachem żeby samiec jej nie zapłodnił. Nie dość że gwarancji nie ma to jeszcze nie ufa samcowi.Ojej.:( Chcesz podpowiedź?

Gość gość
Kiedyś brałam tabsy, ale zrezygnowałam, bo nie chcę sobie rozwalać systemu hormonalnego, teraz jadę na gumkach i jak dla mnie jest ok :)

Deviant, czasem dzikiej kocicy chce się poczuć kocura a nie chce jeszcze mieć kociątek:) inna rzecz, że tabsy są chyba niebezpieczne

Gość gość
Tylko madra zazywa.

Właśnie, jak można świadomie rozwalać sobie układ hormonalny?:O Gumę do pochwy pozwalasz sobie wkładać?:D Sorry, ale rozśmieszyło mnie to.Już na poważnie.

Gość gość598
łykają od 16 roku życia a potem się ludzie dziwią skąd tyle chorych dzieci się rodzi. A to wszystko właśnie przez tabletki

Brokuś, ale do tego niepotrzebne są tabsy, ani gumy. :D X Gość19:27, głupoty.

Gość gość
chore dzieci sie rodza bo matki w ciąży patrzyły za dużo na Jarka Kaczyńskiego

Te plastry to co to za badziewie?Coś jak te nikotynowe?:D x X Brok, czym?:D Przecież stosunek nie musi kończyć się wytryskiem do pochwy ( można np. do ust, oczywiście ggdy usta zapragną:D) Najpierw penem zadowala Cię mężczyzna do którego masz zaufanie, a później to już może być wszystko byle nie do cipki i już. :)

Gość gość
Ale żeś wymyślił Deviant, a ja lubię jak mój finiszuje w cipce, wyczuwam jego spazm i samej mi dobrze :) Mam rozumieć Deviant, że lubisz seks oralny, Ty jej dobrze zrobisz, a potem ona Tobie :))

Gość gość
no tak, lepiej ryzykowac ciaza, potem usuwac...albo cierpiec z powodu bolesnych, dlugich, nieregularnych okresow

Gość gość
plastry evra są ok, tysiące kobiet je stosuje a ja dzięki za to ogłoszenie, przynajmniej nie będę po receptę biegać skoro można kupić bez recepty

Gość gość
a co zawierają te plasterki? Jest gdzieś napisany skład tego?

Gość gość
pył wróżek, bo przecież nie hormony ;)

Gość gość
Nie chce mi sie z toba gadac dewiant czy jak tam. Reprezentujesz umyslowe prostactwo. Wstyd !ignoranciku .

Gość gość sisi
Ja nie łykam..więc wnioskuję z tego że jestem mądra.Zresztą nie mam przed czym się zabezpieczać.A tak swoją drogą nie lubię jak facet pisze . "cipka"..to wulgarne..określenie.Feviant te Twoje tematy są coraz bardziej kontrowersyjne.

Gość gość
"Gumę do pochwy pozwalasz sobie wkładać?" Przecież guma założona jest na chwilkę, nie chodzę całe dnie z k*****m w cipce. Uważam, że używanie gum powoduje mniejszą ingerencję w organizm, niż tabletki hormonalne.

To masz problem Gość19:43 i wtedy rzeczywiście, albo tabsy, albo kalendarzyk. W sumie i tak pełnej gwarancji nie masz. Tyle że po tabletkach wąsy zaczną rosnąć, więc zastanowiłbym się czy ejakulat w pochwie warty tego.:P Można nie lubić seksu oralnego?Wątpię.

Nie chce mi sie z toba gadac dewiant czy jak tam. Reprezentujesz umyslowe prostactwo. Wstyd !ignoranciku . x przestań obrażać mojego geparda, postępowa lafiryndo

Gość gość
mnie tam cycki urosły, nie wąsy...

Gość gość
Deviant dziś Miałam na myśli, że finiszuje w gumce w mojej pipi ;) gość dziś To mój wpis, nie używam już tabletek :) Seks oralny spoko, ale ze wzajemnością, on mi, ja jemu, inaczej jestem niezadowolona :)

Gość gość
na temat plastrów wszystko jest w ogłoszeniu, jest tam adres kliniki, kontakt z lekarzem itd, no ale jak ktoś woli gdybać i łykać nawet jeśli nie lubi to niech szuka dalej, ciemnogród ?

Gość gość
Mądra dziewczyna nie będzie truła się dla faceta.

Deviant, moje koleżanki stosują i wąsów nie mają, leki hormonalne maja to do siebie, że jak dobierze je denny endokrynolog bądź gin to wychodzą hocki klocki, w przeciwnym razie jest w porządku. najlepiej jak taka osoba w ogóle nie chce mieć dzieci, to wtedy nie ma narażenia płodu.