Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Deviant

Czy mądra dziewczyna łyka piguły antykoncepcyjne?

Polecane posty

Gość gość sisi
Ani trochę.:-).

Gość gość sisi
Zakochanie nie boli.

Gość gość
Debil. Madra dziewczyna zabezpiecza sie sama. Nie liczy na glupkowatego faceta. Lykalam pigulki 5 lat. Idealnie do mnie dobrane. Nie mialam zadnych skutkow ubocznych no poza sporym biustem. Komfort psychiczny nieziemski.i wszystko na ten temat. Dla kobiety seks w gumce tez jest gorszy od tego bez i nikt mi nie wmowi ze jest inaczej

Gość gość sisi
Bardzo przyjemne to było ,tyle jedynie mogę napisać.:-)reszty nie zdradzam.

Sisi, ale obustronne zakochanie nie boli, bo inaczej to chyba jednak boli? 😭 Gość oczywiście że seks bez prezerwatywy przyjemniejszy. Mądra dziewczyna zabezpiecza się uprawiając seks z osobą odpowiedzialną. Mądrej dziewczynie niepotrzebne piguły czy inne wynalazki anty. Mądra dziewczyna nie zadaje się z głupkowatym facetem.

Gość gość sisi
No fakt..teraz boli przedtem nie bolało.Skąd wiesz?

Oj Sisi, to się wie że prawdziwe szczęście, to gdy miłość.😭

Gość gość
To prawda.A co zrobić kiedy nie jest odwzajemniona?Ok.nie przynudzam już ..widzę że senny jesteś.Sorry chyba przeze mnie Basia przestała tutaj pisać..pewnie zły Jesteś o to...na mnie.Pa pa

Nie wiem, facet chyba musi bardziej się starać, a kobieta bardziej kusić?:D Nie wiem dlaczego tak mnie odebrałaś, senny nie jestem. Basia jeszcze napisze, wierzę w to, po prostu na razie ma ciekawsze sprawy, albo po prostu tak jej się układa?;) Na nikogo nie jestem zły, też nie wiem skąd takie podejrzenie?;)

Gość gość sisi
Kusić?a jak kobieta kusi faceta wytłumacz mi to bo ja nie rozumiem.?tzn.że co robi?lub co ma robić..?Starać powinny się chyba obie strony..tak myślę.

Gość gość
Co do Basi..może wróci..zobaczymy.

Ogólnie bardziej się angażuje w każdy swój ruch i to w stosunku do faceta. Mam rację?:D Ciekawe co u Basi?

Gość gość
Tak.masz rację.Chyba tym samym kobiety popełniają błąd bo facet kiedy się zorientuje że owa zainteresowana się zdążyła zaangażować..,to raptem.,ten pseudo męski koleś bierze nogi za pas zamiast zmierzyć się z rzeczywistoscią i mieć odwagę stanąć twarą w twarz.

Gość OnlyDreams
madra dziewczyna wie, ze gumki to nie tylko antykoncepcja, ale rowniez ochrona przed roznym gownem przenoszonym droga plciowa. Piguly wedlug mnie wiecej szkodza, osobiscie nigdy nie bralam. o o Autorze, glupota jest rowniez stosowanie stosunku przerywanego - widze, ze Tobie taki odpowiada :/

Nie rozumiem z tym błędem o co chodzi. Kusisz faceta, jeżeli nie uległ, albo nie udało Ci się, to albo kiepską kusicielką jesteś, albo nie był zainteresowany.

OnlyDreams, jeżeli jesteś w stałym związku to jakie choroby przenoszone drogą płciową Ci grożą?:D Chyba że od początku partner był np. nosicielem HIV. Prezerwatywy dobre są dla dziwek i ich klientów, bo podejrzenia. Co do stosunku, już pisałem, najpierw orgazm kobiety, później facet kończy, w takiej kolejności antykoncepcja nie jest potrzebna, tylko to wymaga wysiłku od faceta bardziej.

Gość gość
Chyba jedno i drugie:-(ale błąd też polega na tym że Wy faceci jestescie takimi łowcami zdobywcami i jesli kobieta za bardzo się wystawia..otwiera .angazuje czy jak kolwiwk tonazwać to taki facet traci zainteresowanie..tak myślę.Nie wiem jestem w tej kwestii totalnym laikiem.Fajnie coś zobaczyć od tej męskiej strony.

Gość gość sisi
1.16.sorry moje.

Stosunek przerywany to konkretnie jaki? Czuję że zbliża się orgazm, więc przerywam ruchy na chwilę i po chwili kontynuuję? O to chodzi? A gdy antykoncepcja, to bez zwracania uwagi czy kobieta miała już orgazm facet może kończyć, dobrze rozumiem? Przecież po wytrysku facet jest przez jakiś czas niezdolny, więc co z tego że nie przerwał jeżeli Ty leżysz niezaspokojona?:(

Gość gość sisi
Idę spać.:-).Dobranoc..

Gość gość
Osobiscie uważam że "przerywany"wcale nie jest taki zły..wymaga jedynie od faceta sporej wprawy ,koncentracji i odpowiedzialnosci.No to się wypowiedziałam w temacie :-)a teraz idę spać...zupełnie sama.:-) miłych snów Wam życzę.

Gość gość
1.27.oczywiscie moje.Dobranoc.

Gość gość sisi
Dobranoc.:-).

Sisi, . mężczyzna gdy jest w związku i przysięgał wierność, to mimo, że może spodobać się inna dziewczyna, to choćby nie wiem co, to i tak z nią do łóżka nie pójdzie. Jest stały w uczuciach i nawet gdy nie układa się w związku to woli ratować niż zdobywać następną. Woli przeżyćz jedną w smutku i rozpaczy, nic w życiu nie osiągnąć i ogólnie wszystko co najgorsze, niż porzucić na rzecz innej, np. młodszej, sprawniejszej. Oczywiście gdy jeszcze z nikim nie jest to chce zdobyć jak najlepszą kobietę, chodzi o to że gdy już zdobył. Wow, normalnie. :classic_cool:

Zupełnie sama Gościówo, też tak uważam. Dobranoc. Zobacz, też sam.😭 jak to było?:D caaaałkiem sam, caaaałkiem sam..( nie pamiętam co dalej):classic_cool:

Gość gość sisi
Ale Deviant 1.27.to moje.No to widzidzisz chyba jesteś wyjątkiem..bo ja komuś przysięgałam i mnie ktoś przysięgał a jednak zdradził i to nie raz...to właśnie dlatego już od bardzo wielu lat wolę sama spać.Racja deviant.ze zdrada jest zła..dlatego ja też nigdy nie zdradziłam.Jeden partner sexualny i formalny(pierwszy zrestąi jedyny) to i tak o jednego za dużo.śpij dobrze.Fajnie się gadało.Spoko Jesteś...tak zwyczajnie bez żadnych podtekstow...oczywiscie .Wiesz mało jest teraz wiernych i uczciwych facetowSzacun..Wiesz jeszcze chyba nigdy z żadnym facetem nie rozmawiałam tak odważnie na takie tematy.Śpij dobrze.:-)i bez koszmarow.

Gość gość sisi
Ach..i chyba nigdy raczej nikogo nie kusiłam..no chyba że nie jestem tego świadoma.Dobranoc.

Gość gość sisi
..Fajnie masz że Jesteś sam..ja też chcę być sama.Wiem że tak jest lepiej..moze kiedyś ktoś..ale póki co..robie porządki ze swoim życiem.pa.

Gość Deviant
Wybacz Sisi, ale nie byłem pewny. Dziękuję za miłe słowa. Szacunek i z mojej strony. Być może dlatego wolisz spać sama, bo nosisz w sobie ogromny uraz, a mimo wszystko powinnaś wyzbyć się tego i jednak dążyć do odżycia z kimś u boku. To nie Ty zdradziłaś, więc dlaczego na Tobie ma to ciążyć?Byłaś ofiarą, ale na Tobie nie powinno ciążyć. Ten co zdradził będzie miał to na sumieniu przez całe życie. Musisz spróbować jednak otworzyć serducho jeszcze raz, bo przecież fajnie jest kochać i być kochanym. Wiem, ten uraz zamknął serce. Mimo wszystko próbuj wyzbyć się tego i uwierz że są jeszcze mężczyźni na tym świecie ( prawdziwi czyli z zasadami). Zdrady i uczciwość chyba w takim samym stopniu tyczą się dziewczyn. Ogólnie świat zapada się w coraz niższe kręgi zła:P, ale to nie znaczy żeby ulegać zdziczeniu. Rozmawiajmy szczerze i odważnie.;) Hej i udanego dnia, Sisi.:)🖐️