Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

his infernal majesty

nic

Polecane posty

Gość gość
Z doświadczenia wiem że tylko impotenci hejtują kobiety. A pisanie takich bzdur o dzieciach, to już trzeba być wyjątkową kanalią. I jeszcze stygmatyzowanie za bycie rozwódką,ją prdl :o Nie zawsze się w życiu układa zawistni internetowi napinacze.

Gość gość
wczoraj rozpoczęłaś wojne obrażając nas bez powodów, więc podjęliśmy walkę i tą wojnę wygramy. Dostaniesz nauczkę i utrzemy ci nosa, za karę. Może w końcu coś trafi do cb Tak od dziś będzie codziennie, aż nauczysz sie pokory. Kara musi być, sory K-ce

Gość gość
No właśnie jakbyś tak nie przebierała to byś już chłopa miała.. I nie pisz tylko że sami brzuchacze się koło ciebie kręcą:P Oj infernal, infernal...

nawet specjalnie nie wiem co tam grali. bylismy na spacerze i tak pstryknalem na szybkosci....

Gość gość
jej nikt nie hejtuje, bez powodu chwileczkę... Wszyscy ją znamy, ja znam ją od zaledwie kilku dni, i szczerze jej nie lubie, za to w jaki sposób się zachowuje i że obraża ludzi, którzy chcieli normalnie porozmawiać. K-ce

no właśnie "byliśmy" samotna osoba nie pójdize na spacer żeby kogoś przypadkiem poznać

K-ce nudny juz jesteś, odpuść sobie, po co robisz z siebie coraz większego frajera?

Gość gość
Idealny jest tylko nasz stwórca, za bardzo komplikuje aż moja droga . Pewnie że dlaczego masz brać takiego który ci nie leży, ale chyba szukasz wymóeki żeby się nie wiązać.

Gość gość
❤️

Gość gość
takich dzieciatych lafirynd mogę mieć na pęczki, tylko, że uboga baba z dwójką dzieci jest nieatrakcyjną partią. I daruj sb teksty, że dałaś mi kosza, moę chciałabyś, ale możesz tylko pomarzyć o tym rozkapicho po dwójce dzieci... K-ce

Gość gość
Kuźwa, pisze z telefonu i robię literówki co chwilę:P Infernal, ale ty nie bierzesz tych zboczonych propozycji na poważnie?

Gość gość
Jutro pójdziesz do kościoła, wyspowiadasz się, a po chwili, znowu zaczniesz robić to co zwykle, czyli obrażac ludzi, taką właśnie jesteś zakłamaną katoliczką, znamy cie tu dobrze

Gość gość
Mamę też wyzywasz że ma rozklapiche bo cię urodziła Krecie? I co się czepiajcie ,że kobieta ma dzieci , jak dla mnie pod wieloma względami jest bardziej wartościową niż bezdzietna singielka.Byłe by była dobrą matką .

Gość gość
ty ciasna ? dobre sobie. To idź już spać, tylko nie zapomnij sie podmyć flejo obsmrodzona ! K-ce

ja nie kłamie, nie obrażam ludzi a już na pewno nie tak jak mnie... chodzę do kościoła i wierzę że dzięki temu się zmienię, ze będę lepsza! a wam nic nie zostało, będę się modliła o wasze nawrócenie...

Gość gość
będę dziś twoją ostatnią myślą zanim zaśniesz łajdaczko... K-ce

wezcie juz skonczie to p********ie. powaznie, jakis kretyn spod mostu cos tam pisze, po wala mu odpowiadac... :o to jest wlasnie przyklad "internetowych znajomosci"....