Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kuharka

Lżejsze życie nad morzem dorosłej kobitki

Polecane posty

Bardzo jestem ciekawa jak się udał wypad na grzyby.Ja byłam w niedzielę n grzybach-Chańcza-cały dzień 1szt kozak 3 gołąbki i ok 30-stu maslaków.Podobno na mazurachi pojezierzu to koszami się zbiera.Jedyny wniosek to że spacer z kijami jest przereklamowany. Chodzenie po lesie gdzie jest nierówno i często trzeba robić skłony i omijać przeszkody to dopiero jest ruch.Wracałam do domu a to ok 100km i nie mogłam wysiąść z auta.Dziś też wiem gdzie mam każdy mięsień.Proszę napisz parę słów o Twoim wypadzie.

Gość sisjanielgowana
Też lubię;) Mam nadzieję, że uda mi się wystartować w październikowym wyzwaniu, bo czas szybko biegnie a kilogramy wracają jeszcze szybciej 😠 Podziwiam CIę za aktywność fizyczną i za to ile czasu jej poświęcasz.

Gość gość
Kuharka więcej gada niż robi bo g. robi . teraz zmieni nicka bo znów się skompromitowała

Kuharka to ile masz tej jogi?Mnie się wydaje że Ty masz super że możesz codziennie spacerować wzdłuż lini brzegowej.A jakie powietrze.A wycieczki rowerowe-wszedzie cudnie płasko. A Ty jako mieszkaniec pewnie widzisz to inaczej.Miałam koleżkę na vitalii.Jak on miała cudnie z jednej strony lasy z pięknymi trasami rowerowymi a z drugiej jezioro.Jak opisywała to wszystkie zazdrościłyśmy.Rano kapiel w jeziorze. Kuharka a nie myślałaś /a może jesteś/ zostać morsem?Rankiem nad morze skok do wody,chwila pływania i ile kalori spalonych?

Gość gość
gdasonia No wlasnie, kuharka, nie mysl, ze stara gwardia zapomniala o tobie :))) W zeszlym roku mielismy w Sopocie pogode podobna do tej obecnej, za to w 2010, tez w swieta, gdy zobaczylam w Gdyni morsy w morzu przy temperaturze minus 10 stopni to pomyslalam, ze bardzo sie mylilam sadzac, ze ja mam wyobraznie...

Gość gość
gdasonia kuharka, wesolych swiat!

Gość gość
Jak na pół roku odchudzania to śmiechu warte. Ile trzeba wp*****lać, bo nie jeść, aby tak się utuczyć. A już wiem. Trzeba mieć swoją super dietę, być mundrzejszą od innych. No coż, ja słuchałam mądrych i całe życie z 4 z przodu. Ile ja jadłam zdrowo, nie żarłam i się ruszała, a ty autorko zmień stopkę na w nowym roku 10 kilogramów na plusie