Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kompleksowa

Czy dostane telefon w play?

Polecane posty

Gość kompleksowa

Witam , mam 18 lat , nie mam pracy ani zadnego zaswiadczenia o dochodach czy jest jakas szansa abym dostala telefon w play na karte? Slyszalam, ze prawo jazdy nieraz jest pewnego rodzaju zaswiadczeniem , czy to prawda?

Gość gość
kantor-sms24.pl/?ref=49852 - Polecam system wymiany SMS na kasę! Żadne oszustwo! Wypłacili mi już sporo pieniędzy!

Gość świadomy
Raczej nie... poza tym skoro nie masz stałych dochodów to po co ładować się w zobowiązania na dwa lata.. masz atrakcyjne oferty na kartę - np. vikings mobile wprowadziło teraz ofertę za 24zł gdzie masz wszystko bez limitu i 2gb internetu.. jeżeli chodzi o telefon to przelicz to sobie że taniej Ci nie wyjdzie jak podpiszesz umowę. Poproś rodziców żeby wzięli Ci telefon na raty skoro bardzo Ci zależy i tak na pewno wyjdzie Ci to dużo taniej.

Gość gość
k***a debilu potrafisz ty w ogóle czytać ?? przecież napisała ze chce na karte jest jak byk napisane a nie na abonament. Karny k***s dla ciebie nieświadomy dupku :D

Gość uliankaa
opcja na kartę jest bardziej opłacalna wiadomo- ja na Twoim miejscu zrobiłabym inaczej, gdyż kupowanie tel w abonamencie najnormalniej się nie opłaca...lepiej kupić sobie osobno i telefon i ofertę na kartę.

Gość kroljulian
dokładnie przy opcji zakupu abonamentu wraz z telefonem część co miesięcznej kwoty to przecież "spłacanie" aparatu

Gość zatroskany123
jak chcesz dostać telefon na kartę? Jeżeli już to mix. Telefon na kartę jest bez zobowiązań. Kartę możesz kupić w sklepie, salonie lub kiosku i nie potrzebne są do tego żadne świadczenia. Jeżeli chcesz telefon to musisz podpisać umowę z operatorem. Użytkownicy dobrze Ci radzą, a Ty takimi postami rzucasz. Nie ładnie.

Gość gość
Nawet jakbys mial zaswiadczenie to nie dostaniesz bo Play nie daje takim mlodym umow z telefonami

Gość rodzicee
NIe możesz poprosić rodziców żeby Ci wzięli jak już tak bardzo chcesz się uwikłać w abonament? Pogadaj z rodzicami co oni Ci doradzają ale obstawiam kartę...

Gość kroljulian
ale abonament jest naprawdę nieopłacalny... telefon w praktyce wyjdzie nawet 50% drożej....

Gość daddas
poza tym młody jesteś jak zarobisz to sobie doładujesz a jak nie będzie szmalu to sobie nie podzwonisz ale przynajmniej komornik Cię nie będzie ścigał ;)

Gość gość
a po co sie bawic w podpisywanie umow, lepiej byc niezaleznym i wybrac telefon na karte bez zadnych umow, sa przeciez dobre okaz****ardzo, sieci ktore oferuja darmowe rozmowy, smsy, internet, tylko trzeba wybrac dobra siec by miec pewnosc z zasiegiem

Gość kroljulian
warto sobie porównać oferty... teraz Ci nowi operatorzy działają na zasięgu największych sieci

Gość daddas
ja ostatnio kupiłem córce starter mobile vikings bo podobała jej się nazwa :D a jak sobie coś 13tka ubzdura to nie ma zmiłuj. Chociaż nie powiem porównałem ceny i jest taniej niż mojej sieci.

Gość kroljulian
nie powiem- córka ma nosa :) mobile vikings ma naprawdę atrakcyjną ofertę jeśli chodzi o kartę- ba chyba najatrakcyjniejszą

Gość daddas
nosa może i ma szkoda tylko że i tak tatuś płaci :P wiecie jak jest. No wszedłem na stronę i wydaje się rozsądną ofertą. Przynajmniej zapłacę niecałe 30zł i nie przekroczy limitów skoro będzie miała nielimitowane :)

Gość kroljulian
30zł za nielimitowane rozmowy i smsy to naprawdę niewiele...ja bym się nawet długo nie zastanawiała- świetna oferta :)

Gość gość
Dajta juz spokoj z ta reklama. Na kafe takich glupich nie ma,tu kazdy ma swoj rozum i wie co wybrac. A wybiera sie normna siec a nie takie niewiadomo co.

Gość gość
Hahaha,właśnie przeczytałam oferte tego vikinga. Jakie nielimitowane tam są? Jedynie do vikinga i pleya. Znacie kogos w vikingu.? Bo ja nie,a na 300 nr w telefonie tylko 2 mam w pleyu. Jezeli ktos pytal na serio to najlepiej niech wezmie na abonament a tele kupi osobno na raty np.

Gość gość
JA MAM PLAYU i jestem mega zadowolona juz mam ponad rok:) i nie powiem zlego slowa naprawde, wiec sadze ze oferty na ich sygnale i operatorze sa dobre

Dzień dobry :) Już od dawna jestem abonamentowa - wypróbowałam różne propozycje, ale zwyczajnie już nie chcę. Zwyczajnie nie wykorzystuję w pełni tych pakietów. I chcę kartę, żeby ładować kartę wtedy, kiedy będzie mi to potrzebne. Internet też by się przydał. Tak czytam poprzednie posty i wlaściwie dlaczego nie mialabym wypróbować czegoś nowego?

Gość gość
Ja też legalnie nie pracuje a dostałam laptopa,tableta i 2 telefony na raty :D Jeśli chodzi o telefony to przyniosłam rachunki za prąd że opłacam i na tej podstawie mi dali.

Gość troglodytor
no dają dają na rachunki ale właśnie tak robią że potem jak się spóźnisz z rachunkiem za telefon to naliczają odsetki..na tym jest kasa wiadomo. Na kartę jest dużo więcej promocji i można zmienić taryfę a nie tak jak już podpiszesz umowe.

Gość manuelka1
ja proponuje wybrac operatora movile vikings, maja dobra oferte i sprawdzony zasieg :)

Gość gość
ale to jest abonament czy na karte?

Gość manuelka1
nie no wlasnie plus tego ze na karte i o to chodzi, po co abonament i wiazanie sie z jakas siecia bez sensu... za duzo ofert teraz na rynku ciekawych by sie z kims wiazac na stale:)

Gość januszeuropy
manuelka1 a Ty jesteś w tej sieci? Ile miesięcznie mniej więcej wydajesz?

Gość manuelka1
mam od jakiegos czasu, nie dlugo ale mam i testuje, jak na te chwile jestem zadowolona place maks 30 zl i mam wszystko a do tego mam bardzo duzo internetu bo jak dobrze pamietam to 4 giga do tego teraz jest tez jakas promocja z darmowym fb wiec fajnie, podoba mi sie to bo to znaczy ze powaznie traktuja klienta :)

Gość gość
ja sobie zamowilem starter na ich stronie, szybko dostalem i teraz korzysytam, chce sprawdzic pare sieci by wybrac najlepsza, jednak teraz juz moge stwerdzic ze ma duzo wiecej plusow niz inne sieci i fajne oferty

Gość marcin08766
tez uzywam ich, plus za szybki internet