Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kompleksowa

Czy dostane telefon w play?

Polecane posty

Gość manuelka1
a jaka masz oferte jesli chodzi o internet?

Gość kroljulian
w vikings mobile za 29zł są nielimitowane smsy, rozmowy i 4 GB internetu- są też tańsze opcje

Gość manuelka1
oo no wlasnie patrze ze jakies nowe oferty wskoczyly i nawet jest nielimitowane do wszystkich! podoba mi sie!pomyslec ze place dwa razy tyle za to samo... a mam mniej neta w sumie;/

Gość gość
z tego co wiem to można tam wybrac pare opcji nawet tańszych a tez opłącalnych

Gość manuelka1
ja widze właśnie że jest nawet opcja za 10 zł:d tylko wtedy darmowe ma sie do swojej sieci i playa, to chyba najtańsza opcja na rynku

Gość prawdziwek22
@manuelka1 jak ktoś dzwoni głównie do playa to najlepsza opcja. Dodatkowo i tak w vikings jest facebook za darmo więc jak ktoś tylko do tego używa internetu to też nic nie płaci. Czyli 10zł miesięcznie za telefon - żyć nie umierać :D

Gość kroljulian
no za 10zł to chyba najtańsza możliwa opcja, a no właśnie teraz w vikings mobile fb i messenger działają jako aplikacje, można zaoszczędzić sporo internetu

Gość jodzia678
widziałam reklamę i wprowadzili nową ofertę viking24 w której jest 2 GB internetu, nielimitowane smsy i rozmowy na komórki i właśnie chciałam zapytać czy ktoś się już zdecydował na tę opcję?

Gość świadomy
@jodzia ja już mam tą ofertę włączoną jak tylko weszła. Super sprawa bo starcza mi na miesiąc i mam wszystko a płacę tylko 24zł jak masz jakieś konkretne pytania to wal śmiało. Rzadko wchodzę na forum ale odpisuję ;)

Gość jodzia678
przez ile ważne? a jak zostanie mi coś to przepada?

Gość manuelka1
tam teraz w ogole jest opcja z duza iloscia internetu, ja to zawsze mialam maks 1 giga a tu widze ze taka sume jak ja place mozna miec 4 giga!:D

Gość ciekawskii12
mówisz o mobile vikings? w której ofercie można mieć tyle neta? bo to naprawdę sporo

Gość świadomy
ten pakiet na miesiąc jest i potem sobie odnawiasz:P dziwie się ludziom którzy płacą np59,90 miesięcznie i mówią że mają atrakcyjną ofertę...

Gość manuelka1
no dokladnie tam właśnie, zobacz ile możesz miesięcznie u nich zaoszczędzić, nie są długo na rynku a jaka fajna okazja cenowa:)

Gość ciekawskii12
aha no to faktycznie wystarczy sobie przekalkulować i odpowiedź jest jasna-płacić 50% mniej miesięcznie to przecież nad czy się zastanawiać

Gość świadomy
No niestety to jest wina nieuczciwych operatorów..zazwyczaj wydzwaniają z 'super' ofertami i na siłe wciskają abonament ;/ niestety nie którzy się łapią i potem już nie mogą anulować umowy ;/

Gość ciekawskii12
przy abonamencie jest najgorzej, gdyż rezygnacja wiąże się zawsze z takim kosztami, że lepiej tego nie robić...

Gość leszek99
Do mnie dzownili bo mi się konczy w styczniu a już dzwonią żeby wcisnąć kolejną umowe XD nie mam oczywiście im za złe bo to ludzie z callcenter i taką mają pracę ale jak pogadałem i powiedziałem że chce abonaemnt pod warunkiem że zaplace mniej niż 24zł miesięcznie i bede miał dobre warunki to niestety nie było dla mnie takiej oferty ahaha

Gość manuelka1
no ale leszek to lepiej przejdzz po prostu tak jak my do vikinga, tam placisz tanio a wszystko masz w cenie!:)

Gość ciekawskii12
dokładnie im dłużej jesteś ich klientem tym gorsze oferty dostajesz... gdyby im zależało proponowali by coś, co naprawdę się opłaca i ma sens :)

Gość manuelka1
no wlasnie, a nowa siec to wiecej pozytywow bo staraja sie o klientów i o utrzymanie na rynku:)

Gość ciekawskii12
no tak i co rusz startują z nowymi ofertami i promocjami i nie dziwię się, że tak wielu klientów przeniosło się właśnie do vikingów

Gość marianek33
@ciekawskii ale no właśnie jak co chwile wchodzą oferty nowe to czy jak się przeniose to potem nie bedzie problemu żeby zrezygnować i zmienić sieć?

Gość ciekawskii12
Nie no nie ma problemu bo jak jesteś na kartę to nie podpisujesz żadnej umowy i możesz sobie zmienić kiedy chcesz. Ale myślę że oni cały czas będą mieli atrakcyjną ofertę bo im zależy na klientach i nie pompują milionów w reklame tak jak to robią więksi operatorzy.

Gość FarnciszekJuz
Witam forumowiczów, ja właśnie zastanawiam się nad zmianą operatora bo miałem ostre ścięcie z pomarończowymi i już mam dość. Z tego co widzę polecacie vikings. A czym się ono różni w porównaniu z virgin albo nju?

Gość ciekawskii12
witaj, najlepiej proponuję wejść sobie na ich strony i zapoznać z ofertami-każdy jest operatorem ( wirtualnym lub nie). Jeśli chodzi o mobile vikings to właśnie operator wirtualny jednak działa na zasięgu play- więc o tą kwestię nie trzeba mieć obaw.

Gość rokosz
FranciszkuJuz jeżeli chodzi o porównanie to powiem tak, każdy z tych operatorów jest ok w tym że nju jest na antenach orange, viking na playu a virgin nie wiem wiem ale chyba na tmobile. Oni mają spoko oferty i pakiety ale na chwilę obecną viking przoduje bo ma 24zł miesięcznie, na drugim miejscu nju bo 29zł miesięcznie, potem dopiero virgin. Sprawa jest prosta bo po co przepłacać skoro te same warunki. A co tam u pomarańczowych czyżby problem z obsługą :?

Gość ciekawskii12
w vikingach masz nową ofertę za 24zł w tym nielimitowane rozmowy na komórki, smsy i 2 GB neta

Gość manuelka1
bez problemu mozesz do niech przejsc, przeciez nic nie podpisujesz, tym bardziej jak wczesniej mialas telefon na karte:) a u vikingow mozna sobie zaoszczedzic, nawet i na nowy telefonik:D