Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kompleksowa

Czy dostane telefon w play?

Polecane posty

Gość ciekawskii12
no właśnie- można wziąć starter od vikingów na próbę.Ważne 3 dni także zawsze możesz zrezygnować- jednak nie sądzę by miało to miejsce :) będziesz zadowolony

Gość gość
Tosz Wy jestescie gorsi niz ci co wydzwaniają.Ja p********* co za namolne w tej sieci.Niestety beznadziejnej.Ludzie jak juz reklamujecie to cos dobrego a nie takie goó w no.

Gość gość
no zawsze warto wyprobowac samemu bo roznie to bywa z tymi opiniami w internecie a tak to przynajmniej ma sie pewnosc, a taki starter to nie majatek a teraz to i tak wszedzie pewnie jest dostepny

Gość ciekawskii12
nie ma problemu by dostać starter mobile vikings jest już dostępny praktycznie wszędzie

Gość manuelka1
ale o co Ci chodzi? ja uzywam internetu po to by sie czegos dowiedziec, a jak cos sama wiem to dziele sie tym z innymi, wczesniej bylam w innej sieci, poczatkowo tez chwalilam, jednak rachunki byly za duze, ciagle przekraczalam abonament, mimoze pani w salonie twierdzila ze nie bedzie takiej opcji..a jednak, tutaj u vikingow jestem niecale 3 tygodnie jakos i naprawde jest tak jak mialo byc, zobaczymy moze zmienie zdanie za 2 miesiac, ale badz pewien ze napewno to napisze:)

Gość ciekawskii12
z abonamentem jak jest to chyba każdy wie- niby wszystko wliczone, a co rusz jakieś dodatkowe opłaty. Najgorzej jeśli chodzi o internet. Trzeba zawsze czytać uważnie treść u mowy, a przy karcie jest inaczej, bo nawet gdyby coś nie pasowało za miesiąc można po prostu nie przedłużać oferty i już...

Gość manuelka1
dlatego ja juz sie nie bawie w abonament, dwa razy sie przejechalam a raz naprawde musialam duzo zaplacic bo niby mial sie internet sam blokowac jak sie skonczy a kurcze okazalo sie ze niestety nie.. a tutaj na karte net w dobrej cenie, fb darmowy to moze byc

Gość ciekawskii12
no właśnie chodzi o ten fakt, że internet powinien się wyłączać lub zwalniać gdy kończy się abonament, a nie naliczać dodatkowe GB

Gość manuelka1
prawda? i wlasnie tego brakowalo mi we wczesniejszej sieci, dobrze ze tutaj nie nalicza dalej moge byc spokojna o to, bo najwiecej pieniędzy wczesniej szło mi właśnie na takie glupie przekraczanie internetu;/

Gość gość
A o jakiej sieci Wy mówicie wszyscy że taka super?

Gość gość
hehe mobile vikings, od jakiegos czasu sa na rynku, a co myslisz o zmianie?

Gość ciekawskii12
mobile vikings- mają atrakcyjną ofertę i fajne udogodnienia- np facebook i messenger w formie aplikacji dzięki czemu można zaoszczędzić internet

Gość gość
Jak szukasz tanich ofert to popatrz sobie w porównywarki najpierw. Tam masz porównania abonamentów i samych telefonów. Polecam https://komorkomat.pl/

Najrozsądniej sprawdzić na porównywarce, z własnego doświadczenia polecam komórkomat :)

Gość gość
żeby wziąć telefon w play muisisz spełnić kilka warunków, ale nie warto o tym pisać bo jest to nieopłacalne. Często po prostu przepłacisz za telefon. Ja już się tak przejechałam na abonamencie, że umowa mi się skończyła a kolejny rok musiałam płacić. Obecnie jestem na kartę w mobile vikings i każdemu mówię jak chce wziąć telefon, żeby brał na raty np. na allegro albo za gotówkę