Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy w hotelu jest posciel ręcznik itd

Polecane posty

Gość gość

jade pierwszy raz do hotelu nad morze i nie wiem czy brać swoją posciel mydło ręczniki papier toaletowy itd czy wszystko będzie w pokoju ? ( nie chce wyjsc na idiotke przed chlopakiem jak np zabiore niepotrzebnie swoją posciel itd a głupio mi zapytać bo on nie wie że niogdy nie byłam nad morzem w hotelu itd)

Gość gość
raczej nie chyba ze jakiś droższy chotel bierzesz

Gość gość
wiesz co rozumeim cie , ale to zależy od hotelu ale posciel jest zawsze więc poscieli napewno nie bierz papier toaletowy raczej też zawsze dają a co do ręczników i mydła to jeśli jest to hotel np *** to jest wszystko ręczniki i mydło też jeśli to jakiś pensjonat to lepiej żebyś miała swój ręcznik

Gość gość
ja nigdy nie spotkałem hotelu który by nie miał pościeli, mydła, ręczników itd.

Gość gość
Zalezy jaki hotel wezmiesz. Jak ja bylam ostatnio w hotelu Rialto to oczywiscie byly reczniki. ale wiesz, to jest hotel 5 * o bardzo wysokim standardzie i w ogole elegancki. A w gorszych to nie wiem

Gość justysia545
Praktycznie w każdym hotelu masz do dyspozycji podstawowe artykuły higieniczne. Ręczniki to też już w zasadzie standard. W lepszych hotelach zapewniają nawet kapcie w stylu tych: http://www.wszystko-do-hotelu.pl/kapcie-hotelowe-a.html . Także nie ma co za dużo zabierać. Zresztą zawsze możesz dokupić coś na miejscu, jeśli czegoś Ci zabraknie.