Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beznadziejnieee

Dziwne zachowanie faceta, dac sobie spokoj? Poradzcie, Bad Gateway tez!

Polecane posty

Gość beznadziejnieee

Sluchajcie, od maja (!!!) znam faceta, widzielismy sie zaledwie dwa razy, od czerwca znamy sie "nieco lepiej" - to znaczy wymienilismy sporo maili i od pewnego czasu on codziennie dzwoni. ALE NIE CHCE SIE SPOTYKAC!!! To znaczy, niby chce - mowi, ze teskni - ale tygodniami NIC nie proponuje... Co mu chodzi po glowie? Olac?

Gość beznadziejnieee
Dodam, ze telefonicznie wyznal mi juz zainteresowanie i chec spedzenia wspolnie urlopu, a w perspektywie wspolne mieszkanie :D i zaplanowal nam w maju cale wakacje - gdzie mianowicie pojdziemy czy pojedziemy w kolejne weekendy... i nic... a dokladniej, plany te wypelnilam sama :D Mieszka - uwaga - jakas godzine drogi ode mnie.

Gość gość
jasne że olać , jakiś dziwoląg albo ma rodzinę. c/windows/502 bad gateway/wykonaj

Gość beznadziejnieee
No i chcialam Was spytac, czy to bardzo chamskie z mojej strony, ze w kolejny weekend umowilam sie ze znajomym na spacer, bo choc Pan ow poczatkowo mi sie podobal, nie mam checi czekac 5 lat na lepsze poznanie sie, a strasznie mnie doluje samotne spedzanie letnich weekendow. Czy poczekac na to spotkanie za 2 tyg. a jesli nie zmieni sie nic w jego zachowaniu, poprosic by spadal na drzewo, zmieniajac jednoczesnie nr telefonu.