Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co sądzicie o tej 60letniej aktorce, która urodziła dziecko?

Polecane posty

Gość gość
gość dziś aleś Ty tępa, nie zrozumiałaś ironii... ;)

Gość gość
To niech ojciec płaci alimenty i będzie po krzyku. Ciekawe dlaczego tatuś jest nieznany? Co, szescdziesiatka rozkladala giry przed kim popadnie i nie wie kto jest ojcem? Babcia zrobila sobie in vitro a z racji, że ma śmieszna emeryturę to wymyśliła sobie sposób na jej podwyzszenie. Zrobie sobie dzieciaki a Państwo da mi specjalną emeryturę. Hahahaaaa.... żałosna stara gr****.

Gość Tasmanska
W necie sa zdjęcia blizniakow Wollejko z podpisem dzieci M Woolejko , wiec to o nią chodzi

Gość gość
W wywiadzie dla gazety prawnej ta manipulantka powiedziała "ojciec nie ma zadnych praw ani obowiązków wobec bliźniąt " A my k******** musimy mieć obowiązek utrzymywac je z naszych podatków? Wtf?? Bo Niech tylko kopacz się ugnie i dadzą jej podwyżkę to w Pl dopiero rozpeta się piekło bo wszystkie kobiety będą chciały podwyżek zasiłków, bo nie stać ich na utrzymanie dzieci. Poza tym w tym samym wywiadzie powiedziala, że ciąża była planowana, więc ja się pytam czy barbara. S przed zajściem w ciążę nie wiedziała ile ma dochodów???

Gość gość
nic dodać, nic ująć

Gość gość
o co tyle krzyku? zabiłą kogoś usunęła ciążę ? zgwałciła kogoś? dzieci są zdrowe , matka również więc je wychowa tak długo jak jej życie pozwoli i o co tyle krzyku ? nie macie innych zmartwień ? nie zauważacie ile zła dookoła ? ile krzywd na świecie ludziom się dzieje ? zajmijcie się takimi sprawami a nie tym co suma sumarum nie jest niczym złym !

Gość gość
gość 18.53 z ust mi normalnie wyjąłeś/wyjęłać te słowa. To samo dokładnie chciałem powiedzieć!

Gość gość
To są po prostu skutki zalegalizowania ustawy in vitro, taka aktoreczka w ogóle nie martwi się o to czy zdąży wychować dzieci, ale wyciąga łapę po kasę. Kościół i PIS mają rację, że aborcja jest złem. Przykład aktoreczki pokazuje nadużycia związane z procedurą in vitro. Uważam, że dzieci powinny pójść do adopcji, żeby mogły się wychowywać w kochającej rodzinie, a lekarz, który dokonał in vitro powinien pójść do więzienia.

Gość gość
Te dzieci nie sa dzięki metodzie in vitro !!! ona zaszła w ciąże naturalnie .

Gość ojtammmmmmmmm
Nic nie sadze . Zycze kobiecie duzo zdrowia i pociechy z dzieci .

Gość gość
18:58 ty chyba nie zrozumiałaś o co chodzi w tej sprawie.Nie o to jaką metodą te dzieci zostały poczęte,ani o to czy zdąży je wychować czy nie,bo to mi akurat zwisa.Chodzi o to,że na prawo i lewo trąbi o tym,że ciąża była planowana mimo tego,że doskonale wiedziała,że nie będzie w stanie utrzymać dzieci ze swoich dochodów i teraz wyciąga łapę po nasze podatki i oczekuje krowa,że państwo zasponsoruje jej utrzymanie dzieciaków.Od tatusia złotówki nie chce( w sumie to nawet nie wie od kogo bo przecież dane dawcy nasienia przy in vitro są anonimowe) ale po nasze pieniądze już nie ma oporów się upominać.

Gość gość
gość dziś Te dzieci nie sa dzięki metodzie in vitro !!! ona zaszła w ciąże naturalnie . xxxxxxxxxxxxxx Tak,serio?Skoro ciąża była planowana(to są słowa owej mamusi) to chyba nie zapyliła z pierwszym lepszym,a raczej z człowiekiem ,którego znała dłuższy czas.Dlaczego więc od niego nie domaga sie łożenia na dzieci,tylko woli naciągać państwo?

Gość gość
Juz nie przesadzajcie ,Dostanie jakas tam pomoc z opieki i tyle. Moze ona zwyczajnie zaliczyła wpadkę ? Moja ciocia (siostra mojej babci) tez urodzila w wieku 56 l . Przeszła jzu menopauzę i myślała ze w ciąze nie zajdzie . Zreszta tak mysli wiekszosc kobiet a to nieprawda.

Gość gość
19:25 ok,ale w pierwszej kolejności składa się w sądzie wniosek o alimenty od ojca,a nie pisze się list do premierowej o pomoc od państwa.Oczywiście list pisze w jej imieniu ktoś inny bo łona taka nieśmiała i nie mogłaby chcieć niczego od nikogo:O

Gość gość
19:31 Dokładnie.

Gość gość
Ciekawe ile już zarobiła na sprzedaży zdjęć dzieciaków do mediów?Bo przecież jakoś się tam znalazły i jest już ich spora ilość.

Gość gość
Wiek matki mnie nie bulwersuje. Zycie zna wiele takich przypadków, ze to na dziadkach (niekiedy wyłącznie samotnej babci) spoczął obowiązek wychowania wnuków bo rodzice nie sprostali zadaniu bądź zwyczajnie zginęli tragicznie. W idealnym świecie wszystkie dzieci wychowywały by się w pełnej, zamożnej rodzinie (srednia wieku ZDROWYCH, wykształconych, kochajacych rodzicow 25-30 lat) ale nie zyjemy w swiecie idealnym...fakt, ze ta drugoplanowa aktorka zdecydowala się samotnie na potomstwo skoro ja na to nie stać z punktu widzenia społeczeństwa jest raczej naganny...ale w zasadzie dla tych maluchow to lepiej, ze urodzila jestarsza pani ( najwyraźniej tak opetana pragnieniem macierzyństwa ze az stracila zdrowy rozsadek, i to jako osoba psychicznie dojrzala) niż jakas Katarzyna W co to wpadla i załuje ciązy....przynajmniej będą chciane i kochane .Przez jakiś czas ale zawsze

Gość gość
Co was tak boli mopsiary dresiary, że państwo na 2 dzieci może wyłożyć kasę? Boicie się, że dla was zabraknie? Bo wy wpadlyscie na wakacjach w zawodowce i dlatego lepsze jestescie?I dlatego tu piszecie o jakichś starych c****h? Ja mam słabe nerwy i po prostu brak mi na waszą głupotę słów. Jesteście szambem! Podsumować was w skrócie może tytuł pewnego filmu: POLSKIE GOWNO! Nic dodać nic ująć!

Gość gość
20.21 oj widać że cie państwo wychowało w domu dziecka..To 60 latka nie wie że wraz z rozwojem dzieci WZRASTAJĄ nakłady ? Dziś nie stać a za 10 lat to co ? Co ona do roboty wtedy pójdzie? A zresztą jak będzie w wieku 75 lat wychowywać gimnazjalistów ?

Gość gość
Uczepiliscie sie jednej kpobiety, nie znajac zreszta dokladnie jej sytuacji ( ani nawet nie majac pewniości, kto to) a przeciez tysiace kobiet korzysta z funduszu alimentacyjnego , ich dzieci ojca jakiegos maja, bo z powietrza sie nie wziely. To raczej postulujcie,zeby ten fundusz zlikwidowac jak was to tak bulwersuje. A co do wieku -zaszla, urodzila, wiec natura zadecydowala,ze widac moze.

Gość gość
20:29 co ty za przeproszeniem p********z?:/ jaki znowu dom dziecka? Nieważne zresztą. Zadziwiające ze wszystkie piejecie jak potluczone ze nie ma w Polsce polityki prorodzinnej i żeby wam dać! Ale jak ktoś prosi o pomoc to byście zatlukly. Nie chce mi się z wami gadać.

Gość gość
20:57raczej ty nie znasz sytuacji bo tej pani nie chodzi o żaden fundusz alimentacyjny ani inne zasiłki, tylko ewidentnie prze na to aby podwyższono jej emeryturę. A ten Łukaszewicz zamiast się tak ekscytowac niech sam jej daje kasę co miesiac lub niech robi zbiórkę w srodowisku aktorskim dla t epej pani, którą mając tysiąc emerytury robi sobie in vitro. Co ona sobie myślała? Że bozia da bozia wychowa? :O

Gość gość
Nazywa się Barbara Sienkiewicz

Gość gość
A co ona taka honorowa, że nie chce pieniędzy od tego, który ją szturchnął?

Gość gość
Nie honorowa tylko to było nasienie dawcy, normalna umowa. Swoją drogą jeśli to faktycznie Barbara Sienkiewicz to współczuję tym dzieciom, ona wygląda naprawdę STARO

Gość gość
nie podwyzszenie emerytura , tylko zapomoge, nie ona pierwsza prosi. Poza tym,jesli to B Sien to ma 50 lat a nie 60.

Gość taka ciekawostka
uczepiliście się jej i słusznie, bo niby dlaczego mamy płacić na cudze dzieci zrobione bez pomyślunku i środków do życia ale czym się różni młodociana gnida dająca po krzakach i robiąca sobie dzieci od niej? CO MIESIĄC PŁACIMY NA TAKIE GNIDY i jakoś o nich tematów nie zakładacie. Ta kobieta przynajmniej wypracowała sobie emeryturę, bo pracowała i składki odprowadzała! Nie łudźcie się owe młodociane gnidy do pracy nie pójdą i dzieci na takież same gnido-pasożyty wychowają! Dlaczego nie podnosicie głosu ogólnie o te mopsiary robiące sobie dzieciaki wyciągające łapy, wołające daj i daj?

Gość gość
Aktorzy polscy powinni ją utrzymywać. My jako społeczeństwo powinniśmy dawać na inne biedne dzieci, które naprawdę tego potrzebują.

Gość gość
jeśli stać ją było na terapię hormonalną, to również stać powinnona wychowanie dzieci

Gość gość
Jadowite komentarze wrednych bab lub dziewuszysk,które są lub będą matkami.Współczuję ich dzieciom.Jeśli chodzi o Barbarę Sienkiewicz,to ona ma 50 lat i o cóż ta afera.W tym wieku kobieta zdolna jest do rozmnażania- podstawowe wiadomości z biologii się kłaniają...