Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co sądzicie o tej 60letniej aktorce, która urodziła dziecko?

Polecane posty

Gość gość
durna, psychiczna baba, bo w tym wieku to się myśli już o śmierci a nie o rodzeniu

Gość gość
gdyby miała lat 16 albo 26 sąd rodzinny uznałby ją za "niewydolną" finansowo i umieścił w placówce opiekuńczo-wychowawczej, a że ma 60 lat i aktorka to państwo ma dopłacać? zgadzam się, że z psychiką jest coś nie tak.

Gość gość
oczywiście dzieci by umieścił w tej placówce, a nie ich matkę

Gość gość
durna, psychiczna baba, bo w tym wieku to się myśli już o śmierci a nie o rodzeniu dziunia...czas szybko płynie i zobaczymy jak stuknie ci 60 -tka, czy bedziesz myślała o smierci...ale jesteś durna..nie pochwalam macierzyństwa w tym wieku, ale juz stalo się..nie ma nad czym dyskutować.

Gość równolatka
Dla mnie to czysty egoizm ! Poza tym, teraz prosi o pomoc, a jak zachodziła to pomocy nie potrzebowała ? Ktoś czerpie przyjemność z seksu (bo nie o gwawłt tu chodzi) a inni mają za to płacić? Jestem jej równolatką, matką dwojga dzieci i w tym wieku trzeba mieć głowę na karku a nie między nogami!!!! . Całkowity brak odpowiedzialności (!), bo jej szanse na odchowanie dzieci do ich usamodzielnienia są bardzo małe. Prosić o pomoc za głupotę ma odwagę, a o alimenty nie ? Najpierw niech wystąpi o alimenty od ojca dzieci, jak będzie jej mało.... o ich podwyższenie w sądzie. BEZNADZIEJNIE GŁUPIA kobieta. Ponoć zawsze chciała mieć dzieci... śmiechu warte, kiedy był biologiczny czas to jakoś nie myślała o tym, tylko o karierze... filmy, przedstawienia, dodatkowe imprezy, to gdzie ta kasa?.... nie płaciło się składek od dodatkowej kasy to teraz się ma. Szkoda gadać i wstyd....

Gość gość
Tak czytam niektóre komentarze i hm poziom słownictwa ubogi. Trochę logiki i wiara w naturę. Nie ma opcji na naturalne poczęcie. Dwa stac na invitro to stac na wychowanie. Na litozc boską ten wiek nie jest do rodzenia dzieci a bardziej do wychowywania wnuków. Czy te dziecko bedzie szczęśliwe jak do przedszkola zaprowadzi je mama z balkonikiem. Oby dzieci zdrowo rosly. Gd z ie matka byla jak miala 30 lat? Robiła karierę ktorej nie zrobila? Ciekawe dlaczego. Napewno zabraklo jej mądrości. Nie znam kobiety ale wybrala idiotyczny sposob na zaistnienie...

Gość wifigdańsk
jej sprawa i nic nikomu do tego.

Gość gość
Kobieta nie zrobiła nic złego.Na moje to one zwyczajnie zaliczyła wpadke . Pewnie myślała ze nie moze miec juz dzieci a tu niespodzianka . Dzieci zdrowe i to jest najważniejsze :)

Gość gość
Takie są efekty, gdy w miejscu mózgu jest stara pi...da.

Gość gość
Uważam, że nie mamy prawa jej oceniać. Natomiast jeśli to jest Krystyna Sienkiewicz to ona ma 50 lat a nie 60 jak podają różne portale

Gość gość
Zaznaczam,że nie jest fanką tak poźnego macierzyństwa... ale komentarze ...piszecie ,że 60 tka , to czas na wychowywanie wnuków....jasne ma bawic wnuki i je wychowywac, na to siłe ma , ale na wlasne dzieci już nie..to się zdecydujcie albo ma siłe albo nie...no tak ktos się waszymi dziećmi musi zająć, więc babcia, bo na do tego się nadaje..same sprzeczności Do tej , co pisala,ż e bedzie opdprowadzać dzieci do przedszkola przy balkoniku..bedize wtedy miała 63-66 lat...ja bede w jej wieku jeszcze musiała pracować...te z przy balkoniku.. Nie wiem czemu tu na cafe to takie czarnowidztwo się szerzy...40 stk, a to juz starosć,.bo choroby itp..Jest taka możliwość, aale nie wzyscy wieku 40 lat , 50 , 60 jeżdża na wózkach inwalickivh i umierają..:) Piszecie,że dzieci beda sie wstydzić późnych mam...( nie pisze tu o tej aktorce, tylko u was starsza to 35 w wzywż))..taak n apalże przyglądalam sie tym młodym i pięknym mamusiom....niektóre to takie pasztety...obwisłe cycki, brzuch jak balon, rozstępy, cera zniszczona prze byle jakie kosmetyi , papierochy i solarium....grub e nogi..nie wpomne o poziomie rozmowy i języku jakim się posługuje...No tak ,ale ona jets ok , bo ma młoda....i to jej jedyny atutut..innych nie ma

Gość goscgość
Nie mnie osadzac .Stalo sie,dzieci sa cale,zdrowe, nalezy pomoc,bo one nie sa niczemu winne,a potrzebuja tego wszystkiego co inne dzieci.Skoro sa pieniadze na rozne dziwne rzeczy,moze znajdzie sie troche,by pomoc matce wychowac je,bo mysle,ze milosci matczynej im nie brakuje. Niech sie zdrowo chowaja.

Gość gość
goscgość dziś Nie mnie osadzac .Stalo sie,dzieci sa cale,zdrowe, nalezy pomoc,bo one nie sa niczemu winne,a potrzebuja tego wszystkiego co inne dzieci.Skoro sa pieniadze na rozne dziwne rzeczy,moze znajdzie sie troche,by pomoc matce wychowac je,bo mysle,ze milosci matczynej im nie brakuje. Niech sie zdrowo chowaja. popieram....nie ma co teraz sie tu zastanawiać..a w czym te dzieci są gorsze od waszych ????

Gość gość
A kto jej zabroni? To jej sprawa niech się nikt do tego nie wtrąca , a kler za darmo chrzciny robi , bo kobita postąpiła zgodnie z 10-cioma przykazaniami

Gość Bieta65
Uważam że każda kobieta jeśli natura na to pozwala ma do tego prawo.W dawnych czasach rodziły i starsze panie.Życzę pani Basi zdrowia i wytrwałości.Bycie matka to najpiekniejsza rzecz na świecie.POWODZENIA

Gość gość
Pani Basia ma 50l., zatem mogła mieć jeszcze dzieci. Moja babcia urodziła w wieku 46l. i nikogo to nie dziwiło. Dużo zdrowia dla nich.

Gość gość
A dlaczego mam oceniać ?

Gość gość
Ona ma 60 lat. Wszędzie kłamała, że 50 a na porodowce jej prawdziwy wiek wyszedl na jaw. Gdyby miala 50 to nie mialaby jeszcze emerytury, bo najwcześniej mogłaby ją dostać mając 55 lat.

Gość gość
Piszecie,że dzieci beda sie wstydzić późnych mam...( nie pisze tu o tej aktorce, tylko u was starsza to 35 w wzywż))..taak n apalże przyglądalam sie tym młodym i pięknym mamusiom....niektóre to takie pasztety...obwisłe cycki, brzuch jak balon, rozstępy, cera zniszczona prze byle jakie kosmetyi , papierochy i solarium....grub e nogi..nie wpomne o poziomie rozmowy i języku jakim się posługuje...No tak ,ale ona jets ok , bo ma młoda....i to jej jedyny atutut..innych nie ma W samo sedno.

Gość gość
Zapytajcie któregoś 18latka czy chciałby mieć 78letnią matkę? Czy Wy byście chcieli?

Gość gość
Obiektywnie może i nikt nie chce mieć starych rodziców, ale w życiu liczą się inne rzeczy niż metryka. Miłość i wzajemny szacunek są niezależne od wieku, a w życiu są znacznie ważniejsze niż to, czy rodziców i dzieci dzieli 20 lat czy 40. ^0 to przykład ekstremalny, ale mleko się rozlało i nikt nie ma prawa potępiać tej kobiety.

Gość gość
przecież tyle miała św Elżbieta gdy rodziła św Jana Chrzciciela i był on prorokiem

Gość gość
ma pizdę, ma, no i wuj wam do niej