Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja osiemnastoletnia córka nie depiluje łona bo uważa że to kobiece

Polecane posty

Gość gość

Ja ją rozumiem bo sama się nie depiluje, mąż uwielbia prawdziwe kobiety, moja córka wie że to kwintesencja kobiecości i jest dumna z owłosienia łonowego, ale mam problem z młodszą piętnastoletnią córką która depiluje owłosienie łonowe, ostatnio znalazłam zuzytą maszynkę jednorazową w łazience i resztki włosów w odpływie, w rozkojarzeniu chyba zapomniała o tym. Jak ją przekonać, że owłosienie łonowe jest naturalne, kobiece i po prostu seksowne ?

Gość gość
Ja też nie depiluje tych okolic, bo w końcu natura po coś nam dala to owłosienie, mój facet tez tak uwaza i uwielbia mnie taką jaką Bóg stworzył.

Gość gość
Kiepskie prowo, czuć facetem na odległość :P

Gość gość
bober na piczy jest seksowny

Gość gość
I bardzo dobrze, piątka dla Ciebie i 18-letniej córki. Bo moda na golenie to jest w gimnazjum. To jest nienormalne. Są nawet 11 letnie dziewczynki które już golą. Ja pamiętam w gimnazjum się nie golilam i zauważyła to wścibska koleżanka i się ze mnie śmiała jak można się nie golić. I niestety pod jej presją się goliłam. Przyglądam się tej gimbusiarni i to są nienormalne dziewczyny. Tak samo w ten upał w adidasach chodzą...

Gość gość
A i jeszcze te gimbuski nie znają innych metod depilacji poza maszynką. Dostają krost i swędzi, ale nie bo golić trzeba. Jedna się skarżyła, że się ogoliła i ją swędzi i w krostach cała. To koleżanki jej pokroju odpowiedziały, źe tak ma być bo jest higienicznie. A potem te małolaty infekcji dostają i płacz jest, że do ginekologa trzeba iść.

Gość gość
nie wierze ze mozna niec dorosle dziecko i byc na tyle yeebnietym zeby jej bobra opisywac w internecie, wybacz :D

Gość gość
W mojej rodzinie nikt nie depiluje się bo to nienormalne, matka, ojciec, siostra, brat i ja ,wszyscy naturalni

Gość gość
U mnie w rodzinie też nikt nie goli ;-) ja, matka, ojciec i brat ;-)

Gość gość
a skad to wiecie czy se golą czy nie ?

Gość gość
Bo brat w te upały po domu chodzi w gaciach i to widać ;-) poza tym pach też nie goli i ma włosy na brzuchu biegnące wzdłuż łona. Ojciec kiedyś się nachylił i było widać, a matka kiedyś się przy mnie przebierała i też było widać ;-)

Gość gość
Pokazujecie sobie wasze wlosy lonowe w rodzinie? :D czy dyskutujecie o wyzszosci owlosienia nad depilacja na zero przy niedzielnych obiadach? :D bo ja np. nie wiem czy moi rodzice sie depiluja i mam to w doopie, oni tak samo nie maja pojecia co ja mam w majtkach :D

Gość gość
Gość z 21:31 A co masz w majtkach? ;-) A co do twojej wypowiedzi, to nie, nie dyskutujemy o łoniakach przy niedzielnych obiadach ;-) po prostu jak się przy sobie przebieramy, lub ktoś chodzi w gaciach to to po prostu widać.

Gość gość
Zresztą ja lubię owłosienie u facetów tam ;-) ale nie takie rosnące na brzuch czy nogi, tylko delikatnie przystrzyżone ;-)

Gość gość
Ja depiluje, bo nie lubię włosów w nadmierze. Zostawiam tylko trochę, żeby nie wyglądać jak dzieciak, paseczek albo taką wysepke przystrzyżoną i wg mnie wygląda to bardzo seksownie.

Gość gość
Ja depiluje po bokach a reszte przystrzygam. Nie lubie byc na zero, poza tym to zero trwa tylko jeden dzien a odrastanie wlosow przyjemne nie jest.. a jakbym miala sobie po lonie jezdzic codziennie maszynka to mialabym caly czas podraznienia :O nie widze nic zlego we wlosach, u faceta rowniez, wrecz nie wyobrazam sobie faceta wygolonego na zero... wlosy tam sa meskie i seksowne

Gość gość
ja tez nie gole bo nie lubie

Gość gość
Ja też kiedyś depilowałam, ale rzuciłam ten pomysł. Lepiej być prawdziwą kobietą, a nie lalą.

Gość gość
też wolę prawdziwą naturalną kobietę