Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jak zarabiam 2500 to mam szansę u dziewczyn?

Polecane posty

Gość gość

Nie ukrywajmy że zarobki faceta są wazne bo świadczą o jego zaradnosci, czy w dzisiejszych czasach zarabiając 2500 kobieta uzna mnie za zaradnego?

Gość gość
Patologia i tyle.

Gość gość
Gdybył był zaradny to byś zarabiał 50.000 zł/mies a 2.500 to ponura egzystencja.

Gość gość
na pewno nie u tych z "wyższej ligi" :P

Niestety, część dam wyznaje zasadę: jak się k***ić to za euro.

Gość gość
dzisiejszych czasach zarabiając 2500 kobieta uzna mnie za zaradnego? x Nie.

Gość gość
Po co o to pytasz na forum gdzie 90% lasek to samotne i roszczeniowo nastawione księżniczki?

Gość gość
ciekawe ile zarabiacie

Gość gość
Ja 7000 i żadna nie powiedziała że to mało, zawsze im się oczy świecą jak słyszą 7000

Gość gość
nie słuchaj nikogo to duzo sam tyle mam i nie narzekam, ale wiadomo ze jak nie masz nic swojego wynajm mieszkania auta itp i sie dorabiasz to mało z tego zostanie ,wszystko tez zalezy od regionu u mnie na slasku taka kasa jest ok na reke tak zarabia 60%ludzi których znam i ich znajomi,w dodatku czasem jezdze po firmach ludziach i mniej wiecej tak zarabiają sa tez ludzi którzy zarabiają i 7tys tylko ze oni nie mają czasu by siedziec na kafeteri bo robia po 16 godzin dziennie z sobotami i niedzielami wiec to pytanie powinno brzmic czy za 8 godzin pracy bez sobót i niedziel to duzo :))) ja powiem ci ze to duzo bo mam czasu troche

Gość gość
Ponad 50% Polaków zarabia poniżej 2000zł, średnią krajową lub ponad zarabia tylko około 25% ludzi, a tylko nieliczni zarabiają naprawdę spore pieniądze.

Gość gość
Ja zarabiam 2200zł na rękę i nie narzekam, co miesiąc odkładam po 500zł bo nie potrzebuję kasy, aby być szczęśliwym i w sumie nie mam na co wydawać, z dziewczynami nigdy nie miałem problemów :)

Jak mają cie uznać za zaradnego jak to są pieniądze, które ledwo co starczą jednej osobie na przeżycie ? Piszę na przeżycie bo przecież, że nie na godne życie (no chyba, że mieszkasz u mamusi, która opłaca rachunki a Ty to tylko wydajesz na konsumpcję, ale to tylko gorzej świadczy o Tobie). I nawet nie określiłeś czy netto czy brutto. Mnie utrzymanie auta kosztuje miesięcznie więcej

Gość gość
Masz szansę, bo tyle mężczyzna teraz średnio w Polsce zarabia na rękę.Są faceci, którzy mniej zarabiają i są w związkach.Ci którzy tak tu krzyczą o 4tyś. i więcej, pewnie są bezrobotni.

szanse może ma bo tych bogatszych nie wystarczy dla każdej ale niech nie oczekuje, że ktoś uzna go za zaradnego :P

Gość gość
zarabiałem średnio 5000, moja 3500 po awansie zaczęła zarabiać tyle co ja i ... zaczęły się jazdy że mało ambitny jestem ;)

Gość gość
I dobrze robi, weź się za pracę obiboku.

Gość gość
idź na drzewo. na nic nam nie brakowało, nie mieliśmy kredytów, mam własne mieszkanie i dwa samochody. co roku narty i wyjazd w egzotyczne kraje. do tego mam pasje i czas na siebie, pracuję czasem 50 a czasem 20 godzin tygodniowo. Żyję. Ona poszła w karierę, spędzała w pracy (i spędza pewnie nadal) 10-12 godzin. baby nie miałem, poza weekendami.