Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Powiekszyc piersi? Tak czy Nie

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 dzi艣 Nie znosz臋 tego okre艣lenia. Jestem KOBIET膭 i mam PIERSI, nie jakie艣.. fuj jezyk.gif Tak, jestem dumn膮 w艂a艣cicielk膮 niewielkiego, ale apetycznego biustu usmiech.gif Podoba mi si臋 taki wybuch m臋skiej inicjatywy smiech.gif Zw艂aszcza, 偶e czuj臋 si臋 troch臋 samotna na wakacjach oczko.gif P.S. Naprawd臋 jeste艣 z Mr膮gowa? oczko.gif x Jak mi poka偶esz i dasz dotkn膮膰 to b臋d臋 okre艣la艂 na sto milion贸w najpi臋kniejszych poetyckich sposob贸w bo przez ciebie ,,jestem dumn膮 w艂a艣cicielk膮 niewielkiego, ale apetycznego biustu'' wyobra藕nia mi tak pracuje 偶e aligatora na uwi臋zi nie mog臋 utrzyma膰 ;) Jestem w mr膮gowie ale tylko do jutra wi臋c je偶eli masz daleko to um贸wmy si臋 albo w tarnowie (b臋d臋 tam jutro po po艂udniu) albo najlepiej gdzie艣 po drodze bo nie wiem czy do tarnowa wytrzymam ;)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
go艣膰 dzi艣 Nie wiem gdzie jest Magrow usmiech.gif zaraz wstawie zdjecie i poprosze o szczere opinie czy powiekszyc do malych czy nie a 97cm w biodrach to po prostu duze dupsko usmiech.gif x Wstaw taka fotk臋 偶eby i to dupsko by艂o widoczne ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Haha dupsko innym razem ale akurat moja pupa mi sie podoba bardzo :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie b膮d藕 taka! ;) Ty艂ek te偶 lubi臋! ;) Laski kt贸re maj膮 tej wielko艣ci cycki nie maj膮 powodu do 偶adnych kompleks贸w tylko czemu te na zdj臋ciu tak nier贸wno rosn膮? Jaki艣 trick fotograficzny czy tylko perspektywa i 艣wiat艂ocienie? ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
One nie rosn膮 nier贸wne bo ju偶 dawno nie rosn膮 :D od gimnazjum gdzie艣. Po prostu jeden jest wi臋kszy od drugiego, wi臋kszo艣膰 kobiet tak ma ale przy normalnym rozmiarze tego nie wida膰, bo u mnie przy jednym jest troche t艂uszczu a przy drugim nic :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tutaj w osobnym tek艣cie 偶eby tajemnica zosta艂a zachowana powiem ci 偶e i wielko艣ci膮 i kszta艂tem s膮 idealnie w moim typie ale nie mog艂em tego powiedzie膰 oficjalnie 偶eby nie zobaczy艂a ta laska kt贸r膮 powy偶ej bajeruj臋 ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
I s膮 za szeroko rozstawione, gdyby by艂y bli偶ej mo偶e nie by艂oby tak 藕le. Jakbym mia艂a powi臋ksza膰 to tylko gdzie艣 z 8-10 w obwodzie maks. 殴le bym si臋 czu艂a z jakimi艣 balonami poza tym nie chcia艂abym, 偶eby kto艣 zauwa偶y艂.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Haha ciekawe czy istnieje jeszcze facet z takim fetyszem jak Twoj naprawde bardzo rzadko spotykane :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 dzi艣 One nie rosn膮 nier贸wne bo ju偶 dawno nie rosn膮 smiech.gif od gimnazjum gdzie艣. x No to my艣l臋 偶e ja je po prostu na 偶ywo musz臋 oceni膰 i abys mog艂a wreszcie si臋 swoich spo艂ecznych fobii pozby膰 to i na ten tw贸j ty艂ek od razu rzuc臋 okiem zbadam j臋drno艣膰 i powab z ty艂u z przodu oraz podczas r贸偶nych pozycji seksualnych ;) Na te ogl臋dziny proponuj臋 si臋 um贸wi膰 tutaj w mr膮gowie bo przez ciebie i t膮 druga lask臋 to ja tu ju偶 dos艂ownie ma艂piego rozumu dostaj臋 ;) i szybko musz臋 cos z tym zrobi膰 bo zwariuj臋 ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A gdzie to w ogole jest tak w przybli偶eniu? Wiem moge sprawdzic ale nie chce mi sie :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 dzi艣 Haha ciekawe czy istnieje jeszcze facet z takim fetyszem jak Twoj naprawde bardzo rzadko spotykane smiech.gif x Jeste艣 naprawd臋 w b艂臋dzie. S膮 ca艂e stada facet贸w lubi膮cych ma艂y biust i mo偶esz mi wierzy膰 na s艂owo bo teraz naprawd臋 jaj sobie nie robi臋 偶e sama si臋 krzywdzisz odmawiaj膮c facetom spotkania tylko dlatego 偶e w swojej w艂asnej ocenie na partnerk臋 si臋 nie nadajesz. Facet kt贸ry ci spotkanie proponuje ma oczy i widzi 偶e nie masz du偶ych cycor贸w a to znaczy 偶e jemu si臋 takie jakie masz podobaj膮 i twoich kompleks贸w za czorta by nie zrozumia艂. Ja nie 偶artuj臋 z tym swoim gustem cho膰 na jaja pisz臋 troch臋 jakbym niespe艂na rozumu by艂. Na serio tylko ma艂e mi si臋 podobaj膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 dzi艣 A gdzie to w ogole jest tak w przybli偶eniu? Wiem moge sprawdzic ale nie chce mi sie jezyk.gif x Mr膮gowo jest na mazurach.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jak mi poka偶esz i dasz dotkn膮膰 to b臋d臋 okre艣la艂 na sto milion贸w najpi臋kniejszych poetyckich sposob贸w x To mo偶e ju偶 zacznij :P Aligator musi si臋 zanurzy膰 w jakim艣 mr膮gowskim akwenie, bo zar贸wno do Mr膮gowa, jak i Tarnowa mam 艣wiat drogi ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Widzia艂am :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Moze i masz racje. Tylko zeby zaden facet nie czul sie oszukany, musialabym chodzic bez stanika, z plaska klata bo w staniku pod bluzka bez dekoldu wyglad jakbym miala normalne male piersi, a jak sciagne to zero nic plasko, niejeden facet ma wieksze ode mnie :( szkoda,ze na tym watku nie wypowiada sie wiecej facetow o podobnym guscie do twojego :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mazury kawal drogi, ja z malopolski :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To masz do niego blisko do Tarnowa :P A ja nigdzie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 z drobnym biustem
No i utopi艂 si臋.. w mr膮gowskim jeziorze ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 dzi艣 To mo偶e ju偶 zacznij jezyk.gif Aligator musi si臋 zanurzy膰 w jakim艣 mr膮gowskim akwenie, bo zar贸wno do Mr膮gowa, jak i Tarnowa mam 艣wiat drogi oczko.gif x Je艣li masz tak daleko a do tego to mi juz praktycznie odm贸wi艂a艣 to si臋 zupe艂nie nie op艂aca ;) Musisz mi co艣 obieca膰. Sekskamerk臋 albo sekstelefon z ememesami..? Sam nie wiem czy nawet wtedy nie by艂bym stratny bo prawd臋 m贸wi膮c marz臋 tylko o tym 偶eby ci臋 na 偶ywca dotyka膰 ;););) W ka偶dym razie musz臋 mie膰 jaki艣 bodziec 偶eby mi si臋 poetyckie podej艣cie do twoich anielskich kszta艂t贸w w艂膮czy艂o ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Do Tarnowa 70 km :D rzut beretem :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 dzi艣 ...szkoda,ze na tym watku nie wypowiada sie wiecej facetow o podobnym guscie do twojego smiech.gif x Dopiero by艂a艣 taka smutna i 偶adnego nie chcia艂a艣 a teraz ju偶 ci ja jeden nie wystarczam? ;) Jest takich ch臋tnych ca艂a masa. Mo偶esz wierzy膰 lub nie bo to twoja sprawa i twoje 偶ycie. I jak mam by膰 szczery to nie widz臋 偶adnej przeszkody 偶eby艣 bez stanika chodzi艂a. Spr贸buj i nawet nie kryj skr臋powania je艣li nie potrafisz ale przekonasz si臋 偶e b臋dziesz mie膰 branie. Ja pierwszy seks bym ci zaproponowa艂 a uwierz mi 偶e tego typu g艂upawe teksty na serio w prawdziwym 偶yciu sypi臋 ;) Wystarczy艂oby 偶eby艣 podchwyci艂a temat i za moment idziemy do 艂贸偶ka ;) Skoro masz blisko do tarnowa (ma艂opolska nie taka ma艂a jakby to z nazwy wynika艂o) to pozostaje kwestia czy si臋 sobie spodobamy i czy nam nasz wiek przypasuje. Ma艂偶e艅stwo odpada ale seksu ci nie odm贸wi臋 je偶eli tylko zdo艂asz jako艣 t膮 moj膮 wrodzon膮 skromno艣膰 i ten m贸j okropny wstyd przeforsowa膰 ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A ile masz lat jesli moge wiedziec? Ja jestem przeciwna jakimkolwiek malzenstwom :D szukam partnera chcacego zyc na kocia lape :D popisac sobie mozemy, ale chyba nie sadzisz, ze z moimi paranojami i fobiami bym sie spotkala z kimkolwiek i to jeszcze z imternetu. Ja bym nie mogla wydusic z siebie slowa a co dopiero seks :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 dzi艣 A ile masz lat jesli moge wiedziec? Ja jestem przeciwna jakimkolwiek malzenstwom smiech.gif szukam partnera chcacego zyc na kocia lape smiech.gif popisac sobie mozemy, ale chyba nie sadzisz, ze z moimi paranojami i fobiami bym sie spotkala z kimkolwiek i to jeszcze z imternetu. Ja bym nie mogla wydusic z siebie slowa a co dopiero seks smiech.gif x Tak nie mo偶emy zaczyna膰 bo sko艅czy si臋 na tym 偶e wypijemy po herbacie siedz膮c bez s艂owa naprzeciwko siebie i do niczego nie dojdzie cho膰 przez ca艂y czas oboje b臋dziemy my艣le膰 o tym samym ;) Skoro nie interesuje ci臋 ma艂偶e艅stwo to nie ma przeciwwskaza艅. Liczy si臋 tylko wed艂ug mnie wygl膮d i dobra zabawa a to mo偶na sprawdzi膰 tylko w jeden praktyczny spos贸b. Na pocz膮tek tak wygl膮dam=> http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/15eab3df9898a577.html

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No calkiem calkiem choc malo widac :) a wiek? Pominales pytanie :D ja mam 24 ale chyba nie wygladam na swoj wiek :p zdjecia nie wstawie, bo powyzej jest zdjecie moich cyckow :D ja nie mam w zwyczaju uprawiac seksu z kims kogo nie znam, zreszta raczej nie bylbys zadowolony, bo przez moje kompleksy nie czuje sie swobodnie w lozku i raczej nie jestem w "w tym" dobra. Przepraszam za chaotyczne pisamie, ale ciezko mi z telefonu :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 dzi艣 No calkiem calkiem choc malo widac usmiech.gif a wiek? Pominales pytanie smiech.gif ja mam 24 ale chyba nie wygladam na swoj wiek jezyk.gif zdjecia nie wstawie, bo powyzej jest zdjecie moich cyckow smiech.gif ja nie mam w zwyczaju uprawiac seksu z kims kogo nie znam, zreszta raczej nie bylbys zadowolony, bo przez moje kompleksy nie czuje sie swobodnie w lozku i raczej nie jestem w "w tym" dobra. Przepraszam za chaotyczne pisamie, ale ciezko mi z telefonu usmiech.gif x Czemu si臋 tego wieku tak czepiasz? Dzieci chcesz ze mn膮 mie膰 i obawiasz si臋 偶ebym za szybko ich nie osieroci艂? ;) Pomin膮艂em wiek bo dla mnie jest nieistotny. Mo偶esz mie膰 nawet sze艣膰set lat i by膰 wampirzyc膮 偶eby艣 tylko uk膮szona w m艂odym wieku by艂a i wygl膮da艂a tak jak lubi臋 ;) Sam mam lat tylko czterysta z niewielkim ok艂adem ale jak widzisz wampir mnie dopad艂 w miar臋 wcze艣nie i si臋 zestarze膰 nie zd膮偶y艂em ;) Zaraz b臋d臋 wychodzi艂 na obiad ale po powrocie z pewno艣ci膮 tu zajrz臋. Je艣li nie wystraszy艂a ci臋 moja podobizna to kliknij jaki艣 kontakt. Mo偶e to by膰 numer telefonu albo gadulec albo cokolwiek zechcesz. Po powrocie do domu by膰 mo偶e b臋d臋 mia艂 jeszcze par臋 dni wolnego i mogliby艣my wyskoczy膰 na piwo dyskotek臋 albo po prostu na dziki seks u ciebie lub u mnie ;) Chcia艂bym wcze艣niej wiedzie膰 jak wygl膮dasz oczywi艣cie wi臋c jakby co to wy艣lij fot臋 na 329965@wp.pl Tylko wy艣lij i mnie o tym powiadom bo zagl膮dam tam pardzo rzadko.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Pravik wypiertalaj stad pokaz c***a 8cm :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
prawik24 dzi艣 tak typie napewno poruuchasz z takim ryjem stary dziadu x Wiem wiem. Ty jeste艣 z pewno艣ci膮 bardzo przystojny a laski to ci臋 bior膮 dos艂ownie bez przerwy i to nawet wbrew twojej woli. Nawet mi g艂owy nie zawracaj barani cycku.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Moderacji dzi臋kujemy za usuni臋cie 艣mieci.

Udost臋pnij ten post

Ja jestem po operacji i zawsze jak mi si臋 jaka艣 dziewczyna radzi , to m贸wi臋 - przemy艣l to po prostu :) to decyzja na ca艂e 偶ycie. Ja ze swojego wyboru jestem bardzo zadowolona

Udost臋pnij ten post