Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boga nie ma.

Polecane posty

Gość gość
15:52. Jak taki jestes taki uczony. To odpowiedz ty. Bo reszta uciekła albo milczy :-D

"to że ktoś chodzi do kościoła i w nim stoi i siedzi nie oznacza, że będzie zbawiony" x Skąd ty to k***a możesz wiedzieć debilu? Bogiem jesteś? Wiesz co będzie z tymi ludźmi po śmierci, wiesz w ogóle co z tobą będzie? A chcesz się za takie rzeczy brać, swojej religii nie znając nawet.

"Tak samo jak to, że pedofile i mordercy do kościoła nie chodzą.. nonsens totalny." x To nie jest nonsens idioto, jak chodzą to najwyraźniej mają potrzebę, wyspowiadają się i pójdą do nieba. I mogą sobie sobie zabijać ile chcą i to jest piękne że wasz bóg im to wszystko wspaniałomyślnie wybaczy bo wy sami sobie takie reguły ustaliliście, z sukienkowymi na sraczach.

Gość gość
ale was prymitywne katole gościu wyjebał jednym prostym pytaniem. Brawo.

Gość gość
Ja sie bardzo chcialem nie dawno zabić czulem taka silna potrzebe zeby to zrobić. . Wszystko mi się zawalilo w zyciu i nie widziałem inne sytuacji jak samobójstwo. Dopiero szczera modlitwa i kosciol wyzwolil mnie od tych mysli. Dalej jest mi zle mam przerabane ale chce zaufac Bogu dac sobie szanse.. gdyby nie pewna osoba bardzo religijna nie pojawila się na mojej drodze juz by mnie zezarly robale a tak mam jeszcze nadzieje.

Gość gość
oooo jest idiota chcesz się wypowiadac to odpowiedz.

Gość gość
pomjajac oczywißcie 'twierdzenia ' jakegos ateogocia , ktory twierdzil , ze w fatimie 70 tys ludzi 'niczego nie widzialo' i nie udowodnil tego to moze takie kolejne widzenie przez pare milionow osob na kosciolach w Egipcie w zeitoun i w kairze - sa zdjecia , nagrania ttd...co robia tam ta filmowana i fotografowana ptzez pare m-cy zjawa na tych kosciolach ? czy to byl przepoczwarzony duch lenina , ktory wg. ateo ... jest wicznie zywy ?

Gość gość
Haha i ty się masz za kobiete? Słownictwo rodem z rynsztoka.. testosteron aż kipi.

Gość gość
po co zmieniasz temat kretynie. Odpowiedz zatkało cię śmieciu????

Gość gość
odpowie ktoś w końcu. Ja tylko na to czekam. Ciekawi mnie to bardzo. Bo pytanie kolega zdał genialne

Gość gość
chyba się nie doczekasz :-( połowa uciekla a druga połowa nabrała wody w usta.

Gość gość
kurzcze a tak pieski ujadały. A teraz nikt nawet jednego słowa nie potrafi napisać :-D

Gość gość
16:19 Kurwo na co j****a no na co. Dawaj te pytanie szmaciarzu niedorozwoju..

Gość gość
czyli koniec tematu. Brawo dla autora za idealne określemie wierzących. Jeszcze większe brawa dla autora pytania za zamknięcie im mord. :-D

Gość gość
Jakie tepaki. W tym temacie to od c***a pytań skąd namy wiedzieć o co chodzi. Zadaj jeszcze raz ćwierćmózgu..

Gość gość
jest odważny. Powtórzę. Pdobno wasz bog to nieskonczone dobro. A szata to zło. Choroby są od szatana a uzdrowienia od boga. Bog wszystko stworzył czyli szatana też, tak?

"Haha i ty się masz za kobiete? Słownictwo rodem z rynsztoka.. testosteron aż kipi." x Mam takie słownictwo ponieważ moim chłopakiem jest Clyde, a ja jestem Bonnie.

Gość gość
co z tą odpowiedzią szczekający kundlu?

"Bog wszystko stworzył czyli szatana też, tak?" x Tak, szatana też stworzył, a posiłkując się twierdzeniem że wszystko pochodzi od boga i nic bez niego nie może ani nie mogło istnieć, szybko dochodzimy do wniosku że zło też jest od boga, bo jeśli szatan został stworzony to musiał zło skądś wziąć czyli bóg mu je dał skoro go nie było przed stworzeniem.

Gość gość
widać kolego kolejnego katola do budy odesłałes :-)

Gość gość
anil zamilcz. Ciebie niky nie pyta. Ty akurat nie jestes katolem

Gość gość
16:30 gdzie uciekłes kundelku?

Gość gość
Sto razy miałeś odpowiedź na to pytanie. Szatan to upadły anioł, wygnany z nieba na ziemię, bo chciał przejąć władzę. A że go stworzył to co z tego, Ciebie tez stworzył, a gdyby wiedział jakim jesteś debilem to by tego nie robił. Masz wolna wole tak samo jak i szatan on jest zły a Ty jesteś debilem a wszystko to podlega sądowi Bożemu.

od pierwszego grzechu weszlo na Swiat rowniez zlo.To ludzie przyczynili sie do zla co nie podoba sie P.Bogu,za to podoba sie szatanowi. "łatwiej bowiem jest dostrzec drzazgę w cudzym oku, niż belkę we własnym"

Gość gość
haha. To już miałem odpowiedz ale podobno nie wiedziales idioto o jakie pytanie chodzi więc napisałem od początku. Nie zadam ci drugiego bo jestes skonczonym odiotą ktory własnie odpowiedział że bog nie jest wszechwiedzący. Skoro nie wie kogo stwarza. Dziękuję. Kolejny debil w odstawke. Swoją drogą katolicy chyba nie klną :-)