Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Internetowy KALKULATOR OC. Zapraszamy

Polecane posty

Gość gość

Oblicz swoją składkę za ubezpieczenie AC i OC u kilkunastu ubezpieczycieli w kilka minut. Sprawdź nasz kalkulator, wybierz i kup przez Internet odpowiednie ubezpieczenie komunikacyjne. http://www.calc24h.pl ZAPRASZAMY

To zdaje się u Was trzeba podać mail i nr telefonu, x a potem zasypujecie pocztę spamem i dzwonicie do ludzi wczesnym rankiem :(.

Gość gość
Dokładnie tak, nie powiem że to nieprzydatne, ale więcej nie skorzystam z wyszukiwarki. Dzięki niej jednak przeszłam do https://www.lu.pl/komunikacyjne/ ale następnym razem sama sobie wyszukam. :P

Gość gość
Pomocne są porównywarki ale nie wszystkie. Część ma archiwalne dane, inne z kolei porównują ze sobą tylko kilka ofert, więc raczej wielkiego wyboru klientowi nie zostawiają. Ja mam dobre zdanie o stronie www.rankomat.pl Już parę razy sam z ich kalkulatora korzystałem i też wiem, że mój brat u nich szukał i dobrał sobie tani pakiet OC AC. Cała szata graficzna, rozplanowanie odnośników, wszystko tu jest zrobione profesjonalnie co skraca całe przeszukiwanie ofert.

Gość korzystajzporownywarek12
Ja korzystałem z porównywarki ze strony http://www.mtu24.pl/ Dla niektórych osób wciąż liczy się kontakt osobisty. Nawet twórcy porównywarek zdają sobie z tego sprawę. Dlatego umożliwiają swoim użytkownikom dodatkową konsultację telefoniczną z doradcą. Nie każdy jest przecież dostatecznie wyedukowany w dziedzinie ubezpieczeń lub czuje się znacznie pewniej, gdy specjalista doradzi mu i rozwieje wszelkie wątpliwości co do wybranej formy ochrony. Sprzedaż przez internet z każdym rokiem zyskuje kolejnych zwolenników. Uważa się, że ten kto zawarł choć raz umowę na odległość, zaoszczędził przy tym czas i pieniądze nie powróci już do placówki stacjonarnej.

Gość gość
Fajną dobrą porównywarką ubezpieczeń jak dla mnie jest kalkulator-oc-ac.auto.pl. Oni nie zawężają poszukiwań polis do kilku czy kilkunastu ofert tylko odsyłają dane klienta do kilkudziesięciu różnych marek, także jest szansa żeby faktycznie coś taniego sobie wyłowić. Ja zmieniałem niedawno OC plus AC i w sumie zakres mam ten sam a płacę kilka stówek mniej.

Gość gość
Poszczęściło mi się na stronie kalkulator-oc-ac.auto.pl co do AC. Dobra porównywarka, nie musiałem długo czekać na feedback, dostałem informację o składkach od kilkudziesięciu ubezpieczycieli...jakbym miał samemu tak „na piechotę” sprawdzać kto ile daje to by mi chyba życia nie starczyło, a na pewno nerwów.

Gość gość
Jak chcesz bardzo dobrze dopasować OC do parametrów samochodu, do tego w możliwie najniższej cenie, bez problemów z likwidacją szkody to zajrzyj na najtaniejuagenta.pl. Przez ich portal się uczyłem w ogóle wybierania ubezpieczeń komunikacyjnych. Wiadomo, od czegoś trzeba zacząć, a baza edukacyjna, kalkulatory i bezpłatne doradztwo to jednak robi wrażenie.

Gość gość

Może spróbuj sobie porównywać polisy na kalkulator-oc-ac.auto.pl. Bardzo wygodny prosty w użyciu kalkulator. Tak jak piszą na stronie – w kilka minut można sobie tak naprawdę przejrzeć całą ofertę rynku i po prostu zamówić najtańsze ubezpieczenie jakie w tej chwili jest w ogóle dostępne.

Gość gość

Ja również na kalkulatorze znalazłem najtańsze oc na rynku