Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Klawy77

Kto kogo dzisiaj zdradzil?

Polecane posty

Gość CzwarteImperium
Sam...milcz...opowiesz mi później do=wcipnie... Zdrada rodzi się w porannej erekcji. I w nocnych snach. :P

Gość gość
Zgadza się Brunetos. Dobrze to ująłeś.Wszystko zaczyna się w mózgu-Orgazm też.Zawsze się czegoś szuka poza, jak tego w związku brakuje.Tak mi ktoś powiedział ale...Czy każdy z nas jest w stanie zdradzić?A póżniej przyjść - Może jeszcze dać buzi i udać, że wszystko ok?To chyba zależy od charakteru i sumienia.Ale to taka moja refleksja :) Proszę to brać z przymrużeniem oka.Zresztą jedź na wyjazd integracyjny z pracy lub idź na dysco.Zobaczysz. Niektórzy nie ściągają nawet obrączek :-(

Jednak przemilczę... och!! Gdyba ci/pka szła w parze z duupą..a duupa z ustami.. a usta z rozumem...to byłabym dziewicą....

Jesteśmy różni, niektorzy maja zdrade we krwi, dostali wrecz z mlekiem matki. Znam takie kobiety i widzialem takie dzieci ktore wyrosna na kurfiarzy

Gość CzwarteImperium
Ja jestem mentalną dziewicą Sam. Mówią, że jestem niedopchana. 😴 W krwi mam czekoladowe płytki...

Slyszalem tylko z opowiesci, ze zony albo mezowie ktorzy wyjezdzali na zagraniczne wojarze juz po drodze, najczesciej na promie poznawali w barze towarzystwo z ktorymi bawili sie do rana i biegali nago po statku. Wiec jak to jest z ta zdrada?

Gość gość
Kto rozpowiada takie informacje? Zaraz wydam rozkaz komuś z naszej Rodziny żeby go uciszył 😴

Gość CzwarteImperium
Czasami warto stanąć przed lustrem i powiedzieć...jestem słabym człowiekiem, nie aniołem. :( Dla diablątka zawsze warto smażyć się w piekielnym ogniu. Cała zdrada....i przyczyny. ;)

Poco być masochistą jesli ktos lubi te zabawy.. trzeba mieć gdzieś wszystkie celibaty i realizować swoje fantazje, marzenia jesli tylko potem bedzie mozna spojrzec sobie w oczy.

wadera69 dziś Chciałabym powiedzieć coś mądrego, ale nie biegają nigdy ma golasa po promie. Jeszczecool.gif X Moze i nie, to slyszalem z opowiadan jeszcze z lat 90-tych jak polacy zaczeli masowo za granice jezdzic:D

Gość CzwarteImperium
Lepiej więc zgodnie z rodzinną sugestią...nic nie rozpowiadać. ;) Trzymać, nie puszczać, biegać nago po promie z zasłoniętymi oczami żeby po wszystkim spojrzeć sobie w ...twarz. :)

Gość darksmile33
Zdrada może być czasem odpowiedzią na zdradę...