Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość introligator

smutny mąż

Polecane posty

Gość gość
Przepraszam, że zapytam może o oczywistą rzecz, ale jak zrobić by zamiast gościa był nick? Bo starsza pani obarczony jest hasłem i za kazdym razem muszę wpisywać na nowo. St. pani

Gość introligatr
wprowadź pani starsza:) w prawym górnym rogu jest "zarejestruj się" tam Cię pokierują:)

Gość starszapani
Ale starszapani jest wolna, korzystaj :-)

Gość gość
Blondie25 dziś W temacie mojej obsesji, czyli usunięcia kobiet w KK nie masz pewnie żadnej mądrej teorii do podzielenia się ze mną? x Jeśli wiesz już wszystko... i z góry zakładasz, że nie podzielę się z Tobą niczym mądrym, to pozwolę sobie Ciebie zignorować . & Ależ, blondie mentalna, to było do mądrego człowieka 'bardzo dawny gość' a nie do ciebie.

Gość pan krac
Introligatorze, umiesz wyciągać wnioski, ale nie umiesz ich wprowadzić w życie tak, żeby panować nad własnymi emocjami. Tu jest potrzebna praca, silna wola i autosugestia. Bo takiego katalizatora jak mi się przydarzył, Tobie nie życzę. Terapia szokowa.

Gość gość ą
Pan Krac, ze niby zona go zdradzi?

Gość pan krac
Może źle się wyraziłem. Liczę na to, że do zmian nie jest potrzebny tak silny i ryjący głowę niczym lobotomia impuls. U mnie było to rozstanie i zerwane zaręczyny w wieku 24 lat. I rok cierpienia, utrata pracy, skraj depresji. I sam z tego wyszedłem. Silniejszy, lepszy, bardziej pewny siebie, świadomy.

Gość gość
autorze Introligatorze jestes tam?

Gość introligator
żona raczej mnie nie zdradzi, ale wiem, że jeśli to zrobi, to mi nigdy nie powie, sama mnie o tym poinformowała. ale wiem też że są miliony facetów na świecie, którzy są przekonani, daliby sobie głowę uciąć za żonę, za jej wierność, i smutna konkluzja jest taka, że mielibyśmy miliony facetów bez głów....

Gość pan krac
z kimś te żony ich zdradzają ;)

Gość gość
a ja mysle, ze autorwi potzrebny jest terapeutyczny szok w pstaci skoku w bok żony. Przejrzalby na oczy z e wcale nie jest taka godna czczenia

Gość introligator
gość 11;00 - taki skok = skok w rozwód - jeśli miałby kochać się z innym, to tylko za moją zgodą:)

Gość gość e
zona raczej mnie nie zdradzi... nie znasz kobiet, ja za swoją żone rekę dalbym uciac i bym teraz nie mial reki.

Gość gość
hej autorze, przeczytalam tylko pierwszy post, tak wiec nie wiem co walkowaliscie. Moze juz ktos inny ci to poradzil, nie wiem - kup zonie ksiazke "mezczyna od a do z". Ja co prawda mezatka nie jestem, ale pomogla mi bardzo w kontaktach z ojcem. Zrozumialam, ze kazdy mezczyzna potrzebuje czuc sie doceniony. Pochwala waszej pracy przez kobiety i ich wygoda jest motorem waszych dzialan w wiekszosci ;) Niestety wiele kobiet zamiast motywowac mezczyzn, marudzi i narzeka zeby cos od nich wyciaganac (przykladowo glupia naprawa kranu) zamiast motywowac pozytywnie. Sama tak postepowalam dopoki nie zrozumialam swojego bledu ;)

Gość bardzo dawny gość
Dość mam już tego przepychania, co ja...hydraulik jestem? :-o Jeśli ktoś chce pogadać wołowinie i Argentynie, to niech pisze na maila. Jest w stopce 🖐️

Gość gość
zawiecha?

Gość starsza p
Wiem jak się loguje, tylko nie chcę mieć tych "korzyści" :) Denerwuje mnie, ze za każdym razem trzeba w 'gościa' wpisywać nick.. Mało mam dziś czasu, więc i atk nic po mnie.. :) Do Looi napisałam przed chwilą jak obiecałam i długi wpis mi uciekł..może i dobrze, bo to publiczne forum.. komputrer mi źle działa lub net, ciężko się pisze. Looi............ jeśli tu zajrzysz, to tylko w skrócie napiszę.. bo z tego co wspomniałaś oprócz odtracenia jest i agresja itp zastanów się czy nie masz do czynienia z psychopatą jak było w moim przypadku. Bardzo podobne zachowania, choć niewiele pisałaś.. Ja też kiedyś pomimo bagażu z dzieciństwa byłam radosną pewną siebie dziewczyną, co stłamsił we mnie nieodpowiedni dla mnie człowiek. Tak rodzina, dzieci sa najważniejsze ale nie za cenę życia. A .. mówienie o nim przez innych, że jest psychopatą wyzwalało u mnie agresję.. prawda była zbyt bolesna. Przemyśl wszystko.

Gość introligator
i ponownie temat gdzieś ugrzązł w zaświatach

Gość gość
Co za upierdliwe forum

Gość gość
bardzo dawny gość dziś chodzilo ci o blondie? ;0;););)

Gość introligator
drodzy państwo, chyba temat powoli się wyczerpuje, nie chcę Was więcej zadręczać moją krzywą psychiką. wiele rad było bardzo dobrych, ale przede wszystkim poczułem się dobrze dzięki Wam. choć nadal mam pełno wątpliwości i nadal czuję się podobnie jak na początku...

Gość bardzo dawny gość
Wszyscy możecie pisać. Blondi, rude, brunetki, rozwódki, panny i wdowy (te młode) ;-)

Gość Looi
Cześć Starsza Pani;) Weszłam, by odczytać obiecanego przez Ciebie posta. Nie chciałabym się tutaj wypowiadać i to, co tutaj napisałam to zaledwie 1/100 tego, co mogłabym. Jeśli chcesz pomóc dobrą radą lub zwyczajnie popisać czasem, to na @ looi88@wp.pl Buźka;*

Gość gość
hahahaha looi dobra jest sie zegnala i nie wytrzymala nawet @ podala hahaha :D od poczatku bylo widac ze brocha ja swedzi :D

Gość Looi
nie podałam go tobie imbecylu.

Gość gość
też masz wrażenie że to bardziej dla naszego autora? ciekawe czy się złamie i do niej napisze:)

Gość gość ą
Na szczescie wydaje mi sie,ze złamany chdzic niebedzie

Gość Looi
Jakież to szczęście, że wy się o tym nie dowiecie.

Gość gość
więc jednak chciałbyś, żeby napisał?

Gość bardzo dawny gość
A ja mogę napisać do Ciebie, Looi?