Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobiety apel !!!!!!!!!! nie pijmy kawy !!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość gość

kobiety apel !!!!!!!!!! nie pijmy kawy !!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
Błagam przeczytajcie ten artykuł. Szlag was trafi ze złości. Mnie już trafił.

Gość gość
Bardzo ciekawy artykuł, warto przeczytać!

Gość gość
Skoro artykuł szkodzi bardziej niż kawa, to chyba lepiej nie czytać :P

Gość gość
Ani mi się śni, nie chcę, żeby mnie szlag trafił :P

Gość gość
Mnie nic nie trafiło. Kawa ma dla mnie jedno zasadnicze zdanie. Zasadzic kopa na dzień dobry bo często po średnio przespanej nocy zafundowanej przez moją 1,5 roczna córcie nie myślę w pracy bez porządnej mocnej czarnej kawy.

Gość gość
ALe dlaczego tylko kobiety? faceci niech nie piją bo to źle robi na potencję i plemniki ;)

Gość gość
Piłam, pije i będę piła nic tego nie zmieni, myślę że czasem w tych soczkach dla dzieci jest więcej syfu niż w kawie.

Gość gość
Sam sposób w jaki ten artykuł został napisany już nastawia mnie do niego negatywnie. Gdzieś do połowy dotrwałam.

Gość wifigdańsk
a cykoria moze byc? bo pije to czasem zamiast kawy.

Gość gość
nie przesadzajmy. niikt nie pije po 15 KUBKOW kawy dziennie. jedna czy dwue nie szkodzi

Gość gość
Homeopatyczne bzdury.

Gość gość
Właśnie idę zaparzyć kawkę ;)

Gość gość
az nabralam apetyt na kawe, ide zrobic :) btw za dlugi artykul

Gość gość
Artykuł napisany tendencyjnie. Idę zaparzyć kawę.

Gość gość
wasze podejscie jest typowe dla przecietnego konsumenta ktorego interesuje tylko produkt i cena cala reszta czy pracuja przy jego produkcji niewolnicy czy przyczynia sie do niszczenia milionow hektarow lasow deszczowych czy tony chemikalow wylewaja i niszcza ziemie i planete to nic was nie obchodzi bo was to nie dotyczy wy tam nie mieszkacie, to nie wy jestescie tymi niewolnikami. Ciekawa jestem jak byscie patrzyli na problem gdybyscie to wy byli tymi niewolnikami na plantacjach i tam mieszkali a inni mieliby w d...ie jak sie produkuje kawe i w jakich warunkach tam pracujecie. Jak mowa o pensjach w Polsce to kazdego szlag trafia ze na zachodzie 4 razy wyzsze pensje i ze nikogo to interesuje ale wy zachowujecie sie identycznie i generalnie g...no was obchodzi w jakich warunkach pracuja ci ludzie. Kawusia najwazniejsza a reszta to nic nie widzialem nic nie slyszalem.

Gość Babaryba
Hm. Interesujące inaczej. To ja wodę wstawię ;)

Gość gość
Już po dwóch kawach. Autorko, jeśli ci tak zależy, to może streścisz?

Gość gość
Generalnie chodzi o to, że kawa odpowiada za wszelkie nieszczęścia i plagi, włącznie z kokluszem i gradobiciem. Uleczyć może tylko wspomnienie po kawie zamknięte w pojemniczku do nabycia u lokalnego dystrybutora z samego dołu piramidy.

Gość gość
a ja nie musze pic kawy, nigdy nie jestem spiaca w pracy, zawsze dobrze mi sie pracuje i funkcjonuje bez kawy. moglaby dla mnie nie istniec. Raz na pol roku jak sie napije kawy to naprawde swieto.

Gość baby pany
nie pij kawy, nie pij coli, nie pij piwa, nie pij wódki, nie pij herbaty, nie jedz słodyczy, nie jedz chleba, nie jedz mięsa, nie chodź późno spać, nie pal papierosów, nie jedz fast foodów, nie słuchaj głośnej muzyki, nie chodź na imprezy, żryj trawę pij wodę i żyj sto lat..... TYLKO PO CO?

Gość gość
" baby pany dziś nie pij kawy, nie pij coli, nie pij piwa, nie pij wódki, nie pij herbaty, nie jedz słodyczy, nie jedz chleba, nie jedz mięsa, nie chodź późno spać, nie pal papierosów, nie jedz fast foodów, nie słuchaj głośnej muzyki, nie chodź na imprezy, żryj trawę pij wodę i żyj sto lat..... TYLKO PO CO? " No pewnie po co jesc trawe i pic wode i w wieku stu lat jeszcze jezdzic po swiecie i lezec na plazy i byc dobrej kondycji jak mozna zrec parowki i pic wodke z kawa i potem umierac na raka w wieku 60 lat nie poznawszy nawet swoich wnukow. kto by tam chcial stu lat dozyc.

Gość gość
Jest sporo naturalnych napojów które mogą z powodzeniem zastąpić kawę a równie pyszne i pobudzające: herbata z guaraną, herbata zielona, kawa zbożowa, kawa zbożowa z cykorią :)

Gość baby pany
Nie popadaj w skrajności. Z mojej strony to była ironia, protest przeciwko oszołomstwu, wyolbrzymiłam i przejaskrawiłam to celowo. Nie uważam, że trzeba zajadać się syfem. Współczuję ci takiego okrojonego, dosłownego myślenia :o Czy dla ciebie nie ma nic po środku? Od czasu do czasu jakaś używka to nie zbrodnia, to chciałam powiedzieć ale ty się zaraz zaplujesz w swojej złości i swej świętej racyyyyjiiii i nie, nie chciałabym żyć (podobnie jak większość) 100 lat w totalnej ascezie.

Gość gość
baby pany ja doskonale zrozumiałam twój przekaz ale kretynom się nie tłumacz bo tu większość nie umie czytać ze zrozumieniem, a już wyciągnięcie sensu z kontekstu i wyłowienie ironii to nieosiągalna sztuka dla kurek złotopiórek :D