Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Źle wykonany test??

Polecane posty

Gość gość

Cześć Dziewczyny. Od kilku misiecy staramy sie z Mezem o dziecko. Kilka miesiecy temu poronilam w 6 tygodniu. Odczekalam kilka miesiecy, ktore zalecil mi lekarz. kiedy dostalismy zielone swiatlo, wyliczylam dni plodne i zaczelismy dzialac. Od okolo 2 tygodni mam takie same odczucia jak w pierwszej ciazy. Mam mdlosci, biegam do toalety co 5 minut, mam zgage-towarzyszyla mi w pierwszych tygodniach przy I ciazy, mam zaparcia, obrzmiale piersi i ciemniejsze sutki i okres mi sie spoznia. Wczoraj robilam test w pracy, i przez moje roztargniecie dlama tylko jedna krople na test. Po chwili wyszedl pozytywny, a po kilku minutach II kreska byla coraz slabsza az w koncu zniknela. Czy moj blednie przeprowadzony test mogl miec wplyw na wynik??

Gość gość
Myślę, że jesteś w ciąży jeśli ta kreska w pieszej kolejności się pojawiła, musiała wykryć w moczu. Ja robiłam raz test i myślałam że wyszedł pozytywny bo druga kreska pokazała się do połowy ale okazało się ze po prostu dałam za dużo kropel i test się zalał wiec przebarwiło się

Gość gość
Mam taka nadzieję ;) Zamierzam powtórzyć test za kilka dni ;) Trzymam kciuki za Ciebie.