Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MizantropiaOdraza1994

Podoba się wam ten utwór muzyczny?

Polecane posty

Gość gość
Kolejny klon metalpopu

Klon czego? :D "metalpopu", wtf? :D Jak można jednego z pionierów black metalu nazwać "klonem" czegokolwiek? :D Nie znasz Burzum? przeciez to jeden z najbardziej znanych black metalowych projektów w historii,chyba nie ma słynniejszego norweskiego black metalowca niż Varg Vikernes:)

Gość gość
Ja tworzę lepsze utwory po grochowce

Mizantropio miło się Ciebie czyta, bo wprowadzasz tutaj trochę kultury i historii:) Jak jeszcze nie miałam konta zwróciłam na Ciebie uwagę właśnie przez to:)

Gość gość
Metal to nie kultura, niech lepiej gada o historii

Gość gość
Metal to antymuzyka. Halas, dysharmonia, dla pryszatych koniobijcow

"Metal to antymuzyka. Halas, dysharmonia, dla pryszatych koniobijcow " Przecież dobrze wiesz, że jesteś z tą muzyką nieosłuchany/nieosłuchana, dlatego odbierasz ją jako chaos, hałas. :) Ja mam słuch muzyczny, ty masz tylko chęć obrażania czegoś, czego nie rozumiesz :) I większość fanów metalu to ludzie dorośli, nie wiem, czemu piszesz o jakichś "pryszczatych koniobijcach".

Pisz częściej to mi też będzie chciało się częściej tu zalądać, a nie tylko tematy o kupie, prawiku czy czymś podobnym:p

Gość gość
To nie ma nic do rzeczy, ladne i mile dziewczyny pracuja tez dla szejkow arabskich. Zeby słuchać metalu trzeba mieć duzo siły psychicznej i nadmiar energii

Gość gość
Słabe to jest jak nie wiem.

"Zeby słuchać metalu trzeba mieć duzo siły psychicznej i nadmiar energii " Zwłaszcza powolnego i smętnego doom metalu :) Może najpierw czegoś się dowiesz o gatunku muzycznym na temat którego chcesz się nie wiedziec czemu wymądrzać? :)

"Pisz częściej to mi też będzie chciało się częściej tu zalądać, a nie tylko tematy o kupie, prawiku czy czymś podobnym" a ja już sama nie wiem, po co tu zaglądam, do tego ścieku internetu :) Niby to forum służy tylko do relaksu, a można się tu co najwyższej zdenerwować albo posmutnieć :P

Gość gość
Kasiu może ty tego nie odczuwasz, ale organizm się męczy słuchając głośnej muzyki każdego gatunku. Zwyczajny stres spowodowany wyzszym poziomem decybeli

Ja raczej odczuwam euforie, albo przynajmniej przyjemnośc, relaks. Zresztą przecież piszesz, ze dotyczy to głośnego słuchania każdego gatunku, więc dlaczego wymądrzasz się na temat metalu, i w obraźliwy sposób piszesz o tej muzyce i jej fanach, niewiele o niej wiedząc?

Gość gość
Logarytmiczna miara natężenia dźwięku mierzona w decybelach. W przestrzeni otwartej natężenie dźwięku ze źródła punktowego spada z kwadratem odległości. Orientacyjne wielkości: szelest liści : 10 db szept: 20 db odkurzacz: 60 db glosna muzyka: 80 db eksplozja bomby atomowej 220 db Halas na poziomie 70 db powoduje nadcisnienie, zaburzenia pracy żołądka, wzrost adrenaliny, szybsze starzenie

Gość gość
Dużo zależy od nastawienia psychinego do rodzaju halasu. U ciebie może to być euforia wywolana wplywem anrenaliny, aczkolwiek nie sądzę że dłuższe sluchanie nie spowoduje zmeczenia organizmu. U innych nastepuje tak zwana adaptacja patologiczna

Gość gość
Dużo zależy od nastawienia psychinego do rodzaju halasu. U ciebie może to być euforia wywolana wplywem anrenaliny, aczkolwiek nie sądzę że dłuższe sluchanie nie spowoduje zmeczenia organizmu. U innych nastepuje tak zwana adaptacja patologiczna

Gość gość

słucham metalu już 7 lat, zmęczona nim bynajmniej nie jestem, wręcz przeciwnie, im jestem starsza, tym cięzszych, trudniejszych w odbiorze dla nieosłuchanego odbiorcy gatunków metalu słucham. i trudno nie czuć euforii jak sie słyszy w tej muzyce te genialne riffy, perkusje, czuje sie ten klimat, moc.

Gość gość
Co bedzie jak skonczysz dziewiecdziesiatke?

Gość gość
To co u jednych powoduje euforie u innych powoduje zdenerwowanie i agresję.