Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćekstremalna

Mam 25 lat. Matka kpi z moich marzeń i się obraża.

Polecane posty

Gość gość
"Matki powinny wspierać własne dzieci, a dzieci powinny wspierać własne matki" matki powinny wspierac wlasne dzieci a dzieci powinny wspierac siebie a potem wlasne dzieci jesli sie w ogole na nie zdecyduja. Jak matka chce wsparcia od dziecka to k***a mac jest to psychiczne komunistyczne narcystyczne niestety w polsce wiele matek rozstawia nogi i daje c**y po to by miec niewolnika ktorego potem manipuluja pluja sikaja na nie polskie matki to wiedza ze to zle ale zawsze tlumacza te krytyke kopniaki i sikanie na dziecko i sranie na ich marzenia jako milosc ha ha ha nauczcie sie k***y jaka rola matki a jak jej nie chcecie to nie rzstawiajcie nog 999 www.youtube.com/watch?v=n08-SNPvLKk

Gość gość
12:40 Całkowicie z toba się zgadzam, dorosły człowiek nie potrzebuje akceptacji rodziców we wszystkim. Życzę każdemu takiego dziecka jak ty.

Gość gość
wsparcia "matki" szukajcie u swoich partnerow czy wlasnych matek przyjaciol i ciotek siostr- co za k***y jeszcze mi powiecie ze dzieci to wasze niewolnice 999 www.youtube.com/watch?v=n08-SNPvLKk

Gość gość
12.32 "Dziecko, to nie pan i władca, to tylko jajko, które nie jest mądrzejsze od kury, chociaż bardzo chce." ty gosciu to jestes tak kurwstwo ze cie w morde strzelic bys zdechla kuro zap********a pewnie nie tylko jestes narcystyczna matka ale i wychowana przez patologie komuny co i pewnie jabys miala penisa to bys g****ila wlasne dziecko bo jajko

Gość gość
12:50 Zaśmiecasz to forum i cuchnie jak z szamba. Nie ogarniasz tematu i chyby masz fazę manii. Lepiej nie wypowiadaj się, bo twoje zdanie niczego nie wnosi.

Gość gość
Gdyby babcia z wiersza dawała swoim dzieciom GRZYBY nie siedziałaby teraz sama bez SZKLANKI WODY. Każdy to wie.

Gość gość
12:55 Natomiast ty dostawałaś grzyby od małego i efekty są widoczne - zanik mózgu.

Gość gość
12.53 wsadz se w d**e psychiatro bez dyplomu 999 www.youtube.com/watch?v=n08-SNPvLKk

Gość gość
12:53 Przykro mi, ale nie jesteś w stanie mnie obrazić.

Gość gość
A ja Cie popieram.sama chce skoczyc ze spadochronem, zwiedzam swiat, jestem go ciekawa i odwaznie krocze przez zycie :) Odwazni zyja krotko, rozwazni nie zyja wcale ;)

Gość gość
Ale co z grzybami, będą?

Gość gość
matki narcystyczne to wikeszosc matek na tym forum ciagle o tym jak to im dziecko ma zrobic to czy tamto

Gość gość
13:02 Czy w braku szacunku, miłości i zrozumienia dla matki też popierasz autorkę, a w bezczelności też?

Gość gość
mam tez brak szacunku dla mordercow mam nadzieje ze ok

Gość gość
Przygłupie, ty nawet nie rozumiesz pojęcia:"narcyzm", więc przestań bełkotać, że matki potrzebują aby dzieci coś tam dla nich robiły. Matki oczekują, aby dzieci były dobrymi ludźmi, uczyły się, pracowały, radziły sobie w życiu, należycie wypełniały swoje obowiązki i kochały swoich rodziców oraz szanowały dobre zasady.. Takie tam..., ale ty chyba o tym nawet nie słyszałeś

Gość gość
13:10 Czyli nie chodzi ci tylko o skoki ze spadochronem, ale żeby matkę mieć w doopie. Dzięki za odpowiedź.

Gość gość
13.13 ty jestes takie glupie stworzenie ze brak slow ale sprobuje dziecko nie musi robic nic dziecko po prostu jest matka nie jest wlascicielka czlowieka tylko dlatego ze z jej c**y wyszlo 333 www.youtube.com/watch?v=n08-SNPvLKk

Gość gość
13:18 A dziecko tym bardziej nie jest właścicielem matki, więc niech jej słucha, bo to matka opiekuje się dzieckiem, a nie dziecko matką. Proste?

Gość gość
13.22 bierzesz jakies narkotyki bo k***a sensu nie masz 333 www.youtube.com/watch?v=n08-SNPvLKk

Gość gość
Bylabym dumna ze odwazylas sie na skok. Spelniaj marzenia, zyj swoim zyciem i nie przejmuj sie mama, bo niczego to nie zmieni.

Gość gość
13:26 nie masz argumentów, więc tylko przekleństwa leca z twojej strony ale to nie przekona nikogo

Gość gość
13:29 Jeśli byłabyś dumna, to sama też skocz! No chyba że jesteś tchórzem... Ja jestem dumna ze swoich dzieci, ale z zupełnie innych ich osiągnięć. Nic na to nie poradzę, że boję się o ich zycie i bezpieczeństwo

Gość gość
do gość dziś Nie ma to, jak zdanie psychicznej trollicy, przesiadującej tu dzień i noc i notorycznie spamującej KAŻDY wątek :P

Gość gość
12.53 wsadz se w d**e psychiatro bez dyplomu 999www.youtube.com/watch?v=n08-SNPvLKk x ten opiekujący się tobą ma co najwyżej dyplom kowala :P

Gość gość
Ale co z grzybami, będą? x Nie będzie, to coś od spamu {333www.youtube.com/watch?v=n08-SNPvLKk} zeżarło wszystkie, bo mu się prochy skończyły, a psychiatra na urlopie :D

Gość gość
aaa rozumiem już i po tych grzybach wpisuje na początku 999,że niby trzeba wezwać do niej pogotowie, znaczy tak jej podpowiada podświadpomośc,bo ma problem zdrowotny natury skomplikowanej. Dzięki za info.

Gość gość
buahahhahahaha tak, ta od tych linków prosi o wezwanie pogotowia.Weźcie nie piszcie takich teksów, bo w pracy jestem i śmieć się głośno nie moge.

Gość gość
Te grzyby rozbiły bank, kto to wymyślił? No i teraz zaszyfrowane pogotowie, nie moge.

Gość gość
Oj dobre, 999 trzeba wezwać, to prawda, aż szef się na mnie obraził, bo zamiast go słuchać to się śmieję, nie mogę się powstrzymnac

Gość gość
Co to za matka? Ano taka, która troszczy się i martwi o ciebie. Przyjdzie taki dzień, że życie cię zgnoi, świat zacznie walić na głowę, a jej już nie będzie - i wtedy nikt o ciebie się nie zatroszczy, nikogo to nie obejdzie, nikt nawet się nie zainteresuje. Po co? W końcu będziesz wolna, dorosła i z prawem robienia tego, co chcesz - więc po co ci ktoś bliski. Nareszcie nikt nie będzie się wpieprzał. Wtedy dopiero zrozumiesz, o co w tym chodzi, ale już będzie za późno. Jeszcze dogłębniej - kiedy oleją cię w takiej chwili własne, ukochane i wychuchane dzieci. Ale na ten moment, jak każdy dopiero co zerwany z rodzicielskiej uwięzi dzieciak buntuj się i naskakuj na matkę - takie twoje prawo żółtodzioba.