Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ludzie nie powinni mieć prawa do sporządzania testamentu

Polecane posty

Gość gość
gdybym miala dzieci takie roszczeniowe pasozyty jak ty, to z usmiechem na twarzy calutki majatek jaki bym miala przepisalabym na jakies schronisko usmiech.gif X A ja z uśmiechem patrzylabym jak zdychasz w schronisku z pampersem na d***e przywiązana do kaloryfera :)

Gość gość
Inteiigentny człowiek przynajmniej stara się zrozumieć rzeczywistość taką jaka jesteś i wyciągnąć z tego wnioski,a rzeczywistość mas,służących w wojsku,z************cych w fabryce się skończyła,i nawet jak ktoś narobił dzieci z nieodpowiednią osobą,to przynajmniej rozumie w jakie te dzieci i siebie g****o wkopał a nie upiera się że wszystko jest o.k

Gość gość
16:33 Ty już zdychasz z pampersem przywiązana do kaloryfera w szpitalu psychiatrycznym, tyko z powodu remontu wypisali cię na miesiąc do domu. Przypadkiem dorwałaś się do komputera i spamujesz całą kafeterię.

Gość gość
Gdybym miał takie dzieci jak wypowiadające się w temacie, to wolałbym zdychać z pampersem w przytułku niż korzystać z ich opieki czy odwiedzin, bo to pierwsze i tak byłoby lepsze.

Gość gość
Niestety słychać po tobie Allium, że zamiast bawić się z dziećmi siedzialas że starymi

Gość gość
Uwierz mi na pewno będziesz zdychal w samotności i jeszcze twoje dzieci naszczaja na twój grob

Gość gość
Natomiast po tobie słychać, że w wieku 3 lat byłeś na poziomie 7 latka i tak już ci zostało, niestety

Gość gość
16:49 Lata mi to i powiewa

Gość gość
A ja urodziłem się goły i mogę umrzeć goły, bez niczego. Jeżeli nie dostanę niczego w spadku, to i tak nie zbiednieję. A jak coś skapnie za darmo, to jeszcze lepiej.

Gość gość
Ja wam odpowiem na wasze pytania. Problem w tym że jestem już pijany i pewnie bełkot wyjdzie ;) Nikt nam dzieci robić nie kazał. Zrobiliśmy je ale nieudane więc niech się pie/rdo/lą a i takie nie dostaną naszej kasy ;) Możecie sobie wyć i szczekać waczeć i gryźć. Ja swoim dzieciom nie dam nic bo okazały się kochające jak ich mamusia. Mam kasę i dziś za nią piłem ;););) I k***a będę pił i się bawił póki życia mi nie braknie :)

Gość gość
niektórzy ludzie niestety mają dzieci/ rodzeństwo, a zależy im tylko na majątku. W mojej rodzinie było tak, ze kilka osób miało roszczenia do spadku po babci, a tak naprawdę tylko ja i moja siostra opiekowałyśmy się babcią. One nawet nie poprzyjeżdziały na święta. W końcu wyszło na moje, ale z pomocą skutecznego notariusza http://rgkancelaria.pl/. Warto się poradzić, żeby przynajmniej być świadomym swoich praw.