Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Agatka198801 To jakiś zjeb genetyczny.

Polecane posty

Gość gość

Te jej obiadki dla mężulka to jakaś tragedia już o bratowej nie wspominam totalna debilka Agatko specjalnie dla Ciebie muzyka która pasuje do twojego zawodu bo na jakimś poście pisałaś że kobieta po 30stce nie może już studiować realizuj się w sklepie z firankami. https://www.youtube.com/watch?v=BQG52RYIyJs

Gość gość
Rzeczywiście debilka..

Gość gość
No, panna jest beznadziejna :) A jej bratowej - o ile nie jest jej wytworem wyobraźni - to strasznie współczuję.

Gość gość
Fajną postać sobie wymyśliłaś "Agatko". Można się pośmiać  i w pełni rozumiem. Ja z nudów wymyśliłam 3 postacie: nie grzeszącą rozumkiem tąwredną, wykształconą i kulturalną olabogę13 oraz zabawną do posikania żonę hakera. To były jaja! Ale znudziło mi się i piszę już tylko z gościa i czasem jako facet na erotyce. Pozdrowienia

Gość gość
Ja widzę tu syndrom zaciętej płyty który sugeruje rzeczywiście prowo. Podobnie jak jakaś inna wariatka co do różnych tematów dodaje wpis o obecności faceta przy badaniu u gina. Niedługo pewnie przeczytamy że ruch gwiazd i planet zalezy od obecności faceta przy fotelu ginekologicznym i porodzie

Gość gość
żona hakera to ty? love<3 dawno nie bylam na forum i nie wiem czy dalej roz******lasz. kupilaaaam firaaaaaanke hahahha dobre

Gość gość
Jeczmionka nie schlebiaj sobie bo nie ty byłaś żoną hakera

Gość gość
To jakiś podszyw, bo te 3 to na pewno nie była jedna osoba.

Gość gość
I jeszcze jest ta co niby chlopak siostry ją molestuje a czasem jest z perspektywy drugiej siostry

Gość gość
Oczywiście że Agata to twór wymyślony. Uwielbiam ją czytać :)

Gość gość
Niee ona może ma jakąś schizofrenię paranoidalną.

Gość gość
Gość 21.42 przecież ona ma 27 lat męża z obiadkami i dzieckiem. I pisze że jest molestowana to oni jak cyganie pewnie na kupie mieszkają hehe

o jest o mnie temat. nie rozumiem czym się tak podniecacie jestem normalną zwykłą dziewczyną . Mam fioła na punkcie mojego nieprzeciętnego wyjątkowo dobrze rozwijającego się dziecka, uwielbiam prowadzić dom i dogadzać mężowi, nie robie głupiej kariery wiem co w życiu najważniejsze, jestem szczęsliwa jedna rysa na szkle to moja bratowa syfiara

Gość gość
Hahahaha nie mogę. Istnieje szansa że to nie prowo tylko wyjatkowa idiotka

jakbyście miały taką bratową jak ja mam to zrozumiałybyście że działa mi na nerwy strasznie, tylko praca i praca jej w głowie, wiecznie chodzi nadęta i zdenerwowana. Mama mówiła że wczoraj znowu się z bratem kłócili. Uważamy z mamą że powinna zrezygnować z całego etatu bo sobie nie radzi dziecko zaniedbane wiecie jaką ma okropna skórę suchą z takimi kropkami straszne a ona nic z tym nie robi, i jeszcze w domu pełno kurzu syf , mój brat musi gotować bo ona nie daje rady

Gość gość
Yhym tak. Rozumiem. Ale wiesz co. Gowno ci do tego co robi twoja bratowa

Gość gość
I teraz mam zagwozdke czy Agatka to prowo jak myślałam czy jednak realna osoba, jak wiadomo wszechświat i ludzka głupota są nieskończone...:)

no niestety nie jest tak że nic mi do tego bo moja mama pilnuje ich córkę i moja córkę w ich domu i moja córka musi się bawić na ich usyfionej podłodzę to raz , poza tym ona chodzi wiecznie nadąsana i burkliwa , moja mama mieszka obok nich i słyszy jak bratowa się drze na brata czy córkę, poza tym ona myje okna raz w roku i moją mamę jest zwyczajnie wstyd przed sąsiadami, no i szkoda nam brata i jego córeczki ,dziecko jest zaniedbane

Gość gość
Nie zesraj się tylko z tej rozpaczy nad nieumytą podłogą

Gość gość
To dziecko do przedszkola a nie matkę wykorzystywać. Wstyd.

Gość gość
Agatko droga ty nie masz zdolnego dziecka tylko opoznione jakieś, bo zaczelo chodzić dopiero w wieku 11 miesięcy, a moje półtora miesiaca wczesniej. I mam podobna do twojej bratowa ale nie interesuja mnie jej okna i to jak żyje, bo to jej życie. A twój mezus to jakaś dupa wolowa skoro nie potrafi porzadnie zarobić zebys ty mogla być z dzieckiem w domu.

Gość gość
Agatka się zacięła :D a w ogóle jaki wy macie ten samochód Agatko? chyba trabanta :P bo odkąd tu jesteś to brat wam auto naprawia :P Kobieto trollować to trza umić, a ty nie umiesz i nawet zabawna nie jesteś. Wymyśl coś innego albo powieś się na szmacie od podłogi :)

Gość gość
I zeby brata wykorzystywać. Twój mąż to jakis niedojda. Zmień go. Najlepiej na brata :-P

Mój brat już skończył naprawiać nam samochód , Mamy Lanosa Zajęło mu to tylko 2 popołudnia i gotowe. 2 miesiące temu naprawiał ze 3 popołudnia i sobotę. to wcale nie tak dużo . Mój brat zawsze od dziecka mi pomagał czy to takie dziwne. A ona się o to obraziła i teraz chodzi wiecznie nadąsana

a mój mąż to nie jest żaden niedojda , zarabia godnie na nasze utrzymanie, potrafi też super zajmować się dzieckiem to wspaniały facet ja poszłam na 1/2 etatu do pracy żebyśmy mieli jeszcze więcej kasy

Gość gość
Ty za to wcale nadąsana nie jesteś hahahaha ależ skąd :P Z ciebie to dopiero prawdziwy, zołzowaty gbur i jęczące czupiradło :D widzę potem te szczotowate babony wiecznie warczące, obgadujące i słabo mi :o uciekam od takich debilek. Mimo, że jesteś nieudaną prowokacją to wiem, że tacy ludzie istnieją :)

Gość gość
Na auto zbierajcie bo gruchot wam się rozwali:-P w życiu ten typ baby nie poszedłby do pracy gdyby nie miał problemów finansowych

A moje dziecko naprawdę się super rozwija . Szybciej opanowuje sporo umiejętności niż dzieci w jej wieku . W wieku osmiu miesięcy już raczkowała i wspięła się na ławę pierun mały. A teraz ma 15 mieś i już zdania składa . Ostatnio pokazała na kota i powiedziała leży tu. Moja mama zajmuje się córką bratowej i uważa że moja wszystko robi szybciej niż tamta w jej wieku

Gość gość
Moja w jej wieku juz normalnie mówiła więc wcele szybko się nie rozwija. I juz jeździła na rowerze i liczyła i czytała. Salto w powietrzu. Teraz ma 5 i jeździ autem. We wrześniu do 5klasy,robi 3 klasy w rok