Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Agatka198801 To jakiś zjeb genetyczny.

Polecane posty

Gość gość
Proponuje w piwnicy lub na strychu zrobic jej kącik

Gość gość
Zabierzcie jej kompa

Gość gość
Agatooooo a męża zaspokajasz? Trzeba! To ze dziecko jest nie znaczy że on nie ma potrzeb. A pamiętaj : mąż bez obiadu stołuje się na mieście

Gość gość
Jedną ręką trzyma bachorka do karmienia, drugą pastuje podłogę a tyłkiem męża zadowala :D

Gość gość
Podloga powinna byc wcześniej wypastowana! Wstyd w takim syfie mężowi radość sprawiać

Gość gość
A kto świnki oporządzi?

Gość gość
Pozniej. Najpierw mąż

Gość gość
Najpierw obowiązki później przyjemności

Gość gość
mamo agatki tym knurem i Jessicą wygrałaś temat LOVE!

Gość gość
Dobra Agatko, jakie masz plany, marzenia, zainteresowania? Ale takie tylko dotyczące siebie. Co byś chciała umieć, wiedzieć? Jakie książki przeczytać, filmy obejrzeć? Jakiego wykonawcę na żywo zobaczyć? Gdzie pojechać? A gdybyś miała całkiem wolny wybór to gdzie byś mieszkała? Pytam, gdyż jestem ciekawa, czy masz w ogóle tego typu aspiracje, czy rzeczywiście żyjesz tylko tym ciepłym obiadem, nocnikowaniem córki i zła bratowa?

Gość gość
To jest mamuska. Troszczy się o córkę

Gość gość
A mnie zastanawia to czemu ona tylko do mniej więcej 14 jest na kafe. Potem znika.

Gość gość
A mnie zastanawia to czemu ona tylko do mniej więcej 14 jest na kafe. Potem znika.

Gość gość

Jakie łona może mieć aspitacje i plany? Wyrzucili jo z chlewów, bo bzykała knura i mówiła do niego "mężu, mój mężu naprawili nam samochodzik widzisz?" po czym wskakiwała na taczkę od gnoju i jeździła po podwórku eeech!, a ja tera mam problem bo musze psychiatry jej poszukać i łokna w jej melinie umyć coby jej dziecka nie łodebrali, a może i lepiej by odebrali to by Dżesiczka przynajmniej na rehabilitację dla opóźnionych dzieci chodziła, a tak? Tylko jak ją biere do siebie to mała ciepły łobiadek zje. Ten pijok jej były konkubent już pół roku alimyntów nie płaci! żeby nie jo i moja synowo to by ta szlora chłolerno nie miała ani na krumke chleba! żeby jo pieruny siarczyste łogniste trafiły tfuuu! a ta się ino gzi pod remizo i kto chce to ją ma! CO ja się z to dziewucho mam! co ja sie mam! na co mi przyszło za tyle lat ciężkiej roboty w PGR-ach ino z synowej isyna mom pociechę w ty starłości!

Gość gość
Aż żal. Tyle cierpliwości do niej masz. Kija weź to te "diabły" raz dwa wypedzisz. Cos zrobić trzeba bo ci swinki zestresuje

Gość gość
Hahahaha :D

Zapewne o 14 kończy prace i wraca do domu i jest mega zajęta swoją perfekcyjną rodzinką

Gość gość
Świnie czekają

Gość gość
Polerowaniem okien. Każda prawdziwa gospodyni myje okna co najmniej raz w tygodniu!

Gość gość
"matka agatki" - jestes prostaczka, masz poczucie humoru 11 dziewczynki (nie obrazajac nastolatek) te twoje teksty sa wulgarne, prostackie i denne -zero finezji i polotu, samo s****wo. i tylko plebs klepie sie po brzuchcach jak to czyta. a ze plebsu twojego pokroju tu duzo, dlatego masz poklask (smie twierdzic nawet, ze u jednej forumowiczki...) ja przeczytalam twoj 1 wpis i mam dosyc, daruj sobie, bo ani to twoje p********ie zabawne ani nie wykazujesz sie blyskotliwoscia. jechac po matce i rodzinie kazdy menel potrafi.

Gość gość
W ogóle co za idiotka założyła ten temat? Nie rozumiem tylko po co? Chyba przyciągnąć takie przygłupki jak ona!!!

Gość gośćaa
A po co wchodzisz? Temat jak temat

Gość gość
Temat jak temat . Też mi coś

Gość gość
Nawet sama siebie broni debilka

Gość gość
gość dziś nie zesraj się czasem fanko agatki :D bo to, że się popłakałaś to widzimy :D :P

Gość gość
widać, że agatka nie wytrzymała napięcia, zagotowała się i wyzywa w cholerę :P ziemniory na jutro ugotowane? :D

Gość gość
gość dziś W ogóle co za idiotka założyła ten temat? Nie rozumiem tylko po co? Chyba przyciągnąć takie przygłupki jak ona!!! xxx Agatko czyżby żyłka ci w du/pce pękła? oj! czym ty teraz wypolerujesz kryształy?

Gość gość
gość dziś W ogóle co za idiotka założyła ten temat? Nie rozumiem tylko po co? Chyba przyciągnąć takie przygłupki jak ona!!! xxx Agatko czyżby żyłka ci w du/pce pękła? oj! czym ty teraz wypolerujesz kryształy? xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Sama widzisz przesiąklaś tą Agatą. Jestem zupełnie kimś innyn niz Agata. Tak mnie weźmiecie za nią. Robicie z siebie tylko puste idiotki, ciekawa jestem czy sa tu tez panie ktore uwazaja sie ,ze maja klase jak to same mowia. Zachowujecie się gorzej jak bydło w stajni!!!!!!!!!! Wstyd!!!!!!!!!! drogie panie