Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Agatka198801 To jakiś zjeb genetyczny.

Polecane posty

widzę że wyśmiewacie się ze mnie . Po prostu jesteście zazdrosne że mam udane życie. Mam dobrego męża, super rozwinięte jak na swój wiek dziecko, pracuje sobie na 1/2 etatu i mam czas na wszystko i dla dziecka i na sprzątanie i gotowanie itp. i samochód też mam Lanosa, psuje się czasem jak każdy tylko ja mam to szczęscie że nie musze płacić za mechanika bo mi brat naprawia A mój mąż jest sprzedawcą i dobrze zna się na komputerach

Gość gość
Oj nie to niemożliwe żeby Twoje życie było aż tak idealne. Jeżeli wogóle istniejesz to na pewno masz problemy jak każdy inny człowiek.

Gość gość
Lanosa :D miałyśmy rację że złom, nawet na normalny samochód Cie nie stać takie idealne masz życie

Gość gość
Nauczyła się na pamięć i klepie non stop to samo. A podloga się sama nie wymyje

Gość gość
Podłoga podłogą, ale świnki deski w chlewiku obgryzają z głodu

Gość gość
Biedne swinki :(

Gość gość
Agatka juz pyrki gotuje z osypką :)

Gość gość
"moji"?? Moji? Kuźwa

Gość gość
Do roboty, matka cię szukała, znowu się szlajasz!

Gość gość
Ona nie ma zupełnie dyscypliny. Mąż jej nie wychował. Wstyd:-P

Gość gość
Tu autorka postu dzięki za takie poruszenie i hejtowanie Agatki hehe. Agatko Twoja córka pewnie się rozwija jak papier toaletowy hahaha. Żal doopę ściska że bratowa Jest wykształconą osobą a Ty popychadłem które żeby istnieć musi robić fakultety służącej.

Gość gość
Zapomnialam dodać koleżance od matki wymiatasz laska hahaha

Gość gość
Gnój wywala od świneczek

Śmiejcie się śmiejcie, Ja wiem że to z zazdrości że mam dobrze w życiu, wasze dzieci sa przeciętne, mąż nie daje wam wypłaty tylko każe iść do roboty na cały etat, musicie płacić mechanikom za naprawę auta

Gość Sasiadka agaty nieroba
Ty masz czasu az nadto za to bo mezowi cieniasowi kazesz sprzątać a potem mowisz wszystkim ze to ty robisz.

ja szanuję mojego męża, on nie musi sprzątać i gotować ja to robię, wystarczy że on pracuje na pełny etat i bawi się z córką po powrocie z pracy

Jakie masz problemy ? Bo napewno jakieś masz i nie mówie o twojej bratowej. To nie Twój problem tylko ty się tego na siłę uczepiłaś

ale jakie problemy ? jesteśmy zdrowa, mam dobrego zdrowego męża i zdrowe dziecko które super się rozwija, mamy pracę i pieniędzy nam wystarcza, mamy mieszkanie, pracę moją nie bardzo lubię ale tak ma większość ludzi w życiu to nie jest jakiś wielki problem, nie lubię szefowej bo ma kupę kasy a jęczy że nie ma mam rodziców , mama zajmuje się moim dzieckiem. Mam brata który naprawia mi samochód , pomagał w remoncie mieszkania

Gość gość
Nie wstyd ci brata tak wykorzystywac? Wstyd. Nie lubisz szefowej bo ma kasę? Hahaha. Zazdrosnica. Spowiadasz się z tego?

Gość gość
Proponuję w wolnym czasie poczytać słownik. "moji"

nie nie zazdroszczę szefowej, tylko mnie denerwuje ze jęczy i mówi że niema kasy,a to nieprawda a brata nie wykorzystuję , on sam mi pomaga

Gość gość
wow, jak ja ci zazdroszcze tego nastoletniego lanosa:D dasz mi sie przejechac?

Gość gość
Jak sam pomaga to powinnaś się odwdzięczyć choćby szanowaniem jego żony! Ciesz się że masz pracę i szanuj szefową!

Gość Agatka19801
Błagam pomuszcie, świnie zjadły mojo curke :(

Jezusie i teraz do tego wszystkiego będę jej musiała psychiatrę załatwić córce! :( :( Dziecko ty nie masz żadnego męża! konkubynt cię zostawił zanim się wasza Jessica urodziła :( jak mantrę powtarzasz w kółko te same regułki o mężu, bratowej, pracy, i rozwoju dziecka. Dokładnie tak jak w zawodówce (zanim cię wyrzucili) o swojej karierze muzycznej i że Britnej Spirs błaga cię o autograf :( Dwa tygodnie w psychiatryku wtedy leżała żeby ją doprowadzić lekami do normalności. Matkło kłochano a juz żem myślała, że ten koszmar minuł,a ty masz znów drugi świat. A! i do roboty do chlewów możesz już jutro nie przychodzić, bo łod rana słoma nie zminiona i świnie w błocie po kolana brodzo i kwiczo :( Brygadzista mówił mi też, że ponoć knura gwa/łcisz łod miesiąca i mówisz do niego "mężu, mężu opisałam nasze cudowne życie na kafeterii" ło błoże znów psychiatra i leki :( co bydzie z mojo biedno wnuczko! Poczekaj! Już ja cię tak załatwię szloro, że w życiu jej na łoczy nie oboczysz!